Upravi svaka cast!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ikande, Al Shidi, Barbaric dobio pasos BIH, sve lijepe vijesti danas
Upravi svaka cast!
Upravi svaka cast!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
info ?Burberry46 je napisao/la:Ikande, Al Shidi, Barbaric dobio pasos BIH, sve lijepe vijesti danas![]()
![]()
Upravi svaka cast!
- HordasDobrinja
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
Pa jarane nema gdje nemaFuadHz je napisao/la:info ?Burberry46 je napisao/la:Ikande, Al Shidi, Barbaric dobio pasos BIH, sve lijepe vijesti danas![]()
![]()
Upravi svaka cast!
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
ddao bi da je bio standardan kod Vahe dok je vodio dinamo a znamo kakv je Vaha nema laganice samo radnike i borce cijeniFuadHz je napisao/la:btw. za Barbarica, prije nego sto ce potpisati, pitao sam druga iz Zagreba, koji je vatreni navijac Dinama, rekoh kakav je ovaj Barbaric, kaze sto pitas ? ma rekoh nagadja se da treba potpisati za nas, kaze to bi vam bilo ekstra, Dinamo boljeg stopera poslije njega nije imao, a otisao je znas vec radi koga, ne mozete sa njim pogrijesiti.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- muhamedhulk
- Kontakt:
Izgleda i Ikande ce ko Stepanov..da pohebe pola grada
hahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FuadHz je napisao/la:info ?Burberry46 je napisao/la:Ikande, Al Shidi, Barbaric dobio pasos BIH, sve lijepe vijesti danas![]()
![]()
Upravi svaka cast!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako mi je lijepo citati vase postove u zadnja tri sata, samo pozitiva ultra gotiva, horde dobrila, idemo u novu sezonu po nove trofeje, ako izbacimo Lecheve dobro i jest, ako ne do godine aBd kao nosioci 
Mosa RajvoSa
Muhamede, ako ce Ikande pola a Stepanov drugu polovinu, ostala raja bi mogla imati problem sa timmuhamedhulk je napisao/la:Izgleda i Ikande ce ko Stepanov..da pohebe pola gradahahaha
Na kraju da se zaseceri sa Delacem i bila bi mjera.
Svaka cas upravi.
Harmunika dobro doso.
Malo gledam ovaj dres sa arapskim slovima i kontam jebote koliko smo jaki da neki arapi nemogu da prijuste velka slova na nasem dresu. (Ibraka je bio upravu kad je reko svaki centimetar naseg dresa ce kostat milione km.)
Nadam se da ce nasi kupit nekog golmana kvalitete delaca bez obzira dali Delac doso kod nas na posudbu ili ne. Posto ovo cekanje i ovi trenutacni golmani nisu za FCS. Sa Delacom smo mi za 40% jaci.
Harmunika dobro doso.
Malo gledam ovaj dres sa arapskim slovima i kontam jebote koliko smo jaki da neki arapi nemogu da prijuste velka slova na nasem dresu. (Ibraka je bio upravu kad je reko svaki centimetar naseg dresa ce kostat milione km.)
Nadam se da ce nasi kupit nekog golmana kvalitete delaca bez obzira dali Delac doso kod nas na posudbu ili ne. Posto ovo cekanje i ovi trenutacni golmani nisu za FCS. Sa Delacom smo mi za 40% jaci.
Upravo se nalazimo na 8372 stranici FK Sarajevo !
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pozz braco, novi sam. Nemam insajderske informacije al cuo sam od jednog lika iz BP1946 da Chelsea za Delaca zeli da nekome proda, odnosno da ga vise ne daju na posudbu i ako im ne stigne neka ponuda da ce nam ga dati, trenutne sanse su 5% da nam dodje. Ponavljam da nisam siguran za ovu informaciju.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kao bi sad legao Delač s novom odbranom, hajde Mate vrati se
to sam baš nekad ovih dana uočio , da bi mogli stićido te brojke do 11.jula.momirpeh je napisao/la:Upravo se nalazimo na 8372 stranici FK Sarajevo !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la:Pozz braco, novi sam. Nemam insajderske informacije al cuo sam od jednog lika iz BP1946 da Chelsea za Delaca zeli da nekome proda, odnosno da ga vise ne daju na posudbu i ako im ne stigne neka ponuda da ce nam ga dati, trenutne sanse su 5% da nam dodje. Ponavljam da nisam siguran za ovu informaciju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, nedimmmm1337, SilaMoc1946 i 79 gostiju.