PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Željooooo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Željooooo » 08 jul 2015, 13:15

Prica oko plata je cisto nagađanje..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2015, 13:18

Željooooo je napisao/la:Prica oko plata je cisto nagađanje..
Jesu ali eto imas mozga da zakljucis neke stvari...vece od prosjeka su sada Stepanovu i Benki ja sam siguran..za Ikande-a ne znam ovo ostalo je prosjek
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Re: Odg: PL prepucavanja

Post Postao/la pitic » 08 jul 2015, 13:19

Željooooo je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Upravu si, ali nije to baš ni moralno a ni ozbiljno raditi u modernom nogometu.
Niko nije kriv nekim igracima ako su pristali na to, ne znam da li je to istina ali ako su pristali na takve uvjete onda im treba dati kakvu medalju za glupana godine ili tako nešto ..
A misliš da nije postojala opcija da ih je možda neko natjerao da pristanu na navedene uslove :?:

To zadnje što si rekao za plate se slažem samo sam napomenuo da je to tu negdje otprilike 80%.
SRETAN BROJ - 1725

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 08 jul 2015, 13:21

Ali se okvirno zna, Zeba je sigurno dobijao oko 7 milja u ono vrijeme, Bekric je isto imao veliku platu, i samo glup ili covjek koji na sve nacine pokusava prikazati istinu nego sto jeste (mitoman) nece priznati da se dio onih para od transfera davao drugim klubovima ili kao kupovina utakmica ili kao premije drugim klubovima....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 jul 2015, 13:26

Bolan @piticu, živiš u 2015 godini, ko mene može natjerati da se potpišem i budem žirant npr. ili ko me može natjerati da potpišem bilo kakav ugovor ako ja to neću ? ko mene, tebe ili bilo koga može natjerati da prihvatiš bilo kakve uslove ako ti to ne želiš?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 jul 2015, 13:28

MrWhite je napisao/la:
Ali se okvirno zna, Zeba je sigurno dobijao oko 7 milja u ono vrijeme, Bekric je isto imao veliku platu, i samo glup ili covjek koji na sve nacine pokusava prikazati istinu nego sto jeste (mitoman) nece priznati da se dio onih para od transfera davao drugim klubovima ili kao kupovina utakmica ili kao premije drugim klubovima....
Pises gluposti, niko od navijaca ne zna koliku platu je imao Zeba, sve što si cuo vezano za to su mahalske. Ako skupiš dokaze da je Željo namještao, odnesi ih u policiju, u normalnim državama bi te zbog iznošenja laži mogli optužiti za klevetu..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 jul 2015, 13:31

Željooooo je napisao/la:Bolan @piticu, živiš u 2015 godini, ko mene može natjerati da se potpišem i budem žirant npr. ili ko me može natjerati da potpišem bilo kakav ugovor ako ja to neću ? ko mene, tebe ili bilo koga može natjerati da prihvatiš bilo kakve uslove ako ti to ne želiš?
Možda manađer. Vidiš da Delač ne odlučuje o sebi nego samo Čelzi i manađer.
SRETAN BROJ - 1725

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 jul 2015, 13:34

pitic je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Bolan @piticu, živiš u 2015 godini, ko mene može natjerati da se potpišem i budem žirant npr. ili ko me može natjerati da potpišem bilo kakav ugovor ako ja to neću ? ko mene, tebe ili bilo koga može natjerati da prihvatiš bilo kakve uslove ako ti to ne želiš?
Možda manađer. Vidiš da Delač ne odlučuje o sebi nego samo Čelzi i manađer.
Ja još nisam cuo da neki menadžer radi protiv volje svog klijenta. Normalno je da Čelzi odlucuje o Delacu jer je njihov igrac i oni gledaju svoj intres..

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 08 jul 2015, 13:35

Željooooo je napisao/la:
MrWhite je napisao/la: Ali se okvirno zna, Zeba je sigurno dobijao oko 7 milja u ono vrijeme, Bekric je isto imao veliku platu, i samo glup ili covjek koji na sve nacine pokusava prikazati istinu nego sto jeste (mitoman) nece priznati da se dio onih para od transfera davao drugim klubovima ili kao kupovina utakmica ili kao premije drugim klubovima....
Pises gluposti, niko od navijaca ne zna koliku platu je imao Zeba, sve što si cuo vezano za to su mahalske. Ako skupiš dokaze da je Željo namještao, odnesi ih u policiju, u normalnim državama bi te zbog iznošenja laži mogli optužiti za klevetu..
Znaci ti si ovaj drugi kojeg sam opisao....

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 jul 2015, 13:44

MrWhite je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
MrWhite je napisao/la: Ali se okvirno zna, Zeba je sigurno dobijao oko 7 milja u ono vrijeme, Bekric je isto imao veliku platu, i samo glup ili covjek koji na sve nacine pokusava prikazati istinu nego sto jeste (mitoman) nece priznati da se dio onih para od transfera davao drugim klubovima ili kao kupovina utakmica ili kao premije drugim klubovima....
Znaci ti si ovaj drugi kojeg sam opisao....
Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je kada si glup.. ;)

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 08 jul 2015, 13:56

Željooooo je napisao/la:
Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je kada si glup.. ;)
Sellam Alejk i od.j.ebi....

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 jul 2015, 13:59

MrWhite je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
Nemoj meni Sellam Alejk ti malena fufice..

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 jul 2015, 14:18

Željooooo je napisao/la:
MrWhite je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
Nemoj meni Sellam Alejk ti malena fufice..
Pomaže Bog, onda, jel sada uredu
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 jul 2015, 14:21

:lol: :lol: :lol:
SRETAN BROJ - 1725

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 08 jul 2015, 14:26

Opce je poznato da je Zeba imao platu iznad prosjeka, ali ovdje se spominju neke astronomske cifre na koje bi se i sam Zajko nasmijao.
lezVe do bagro

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 08 jul 2015, 14:31

Virtu4l je napisao/la:
pitic je napisao/la:I dođe Virtual i priča svi više uzeli od FKS. Pa još ima obraza reći da je Borac više uzeo od FKS, a gledaj ih sada gdje su i koliko su dužni 11 mil ako se ne varam. On misli da su sve pare od transfera otišle u Borac.
Ja talove nigdje nisam spomenuo. Početak ove diskusije je "gdje su otišle Željine pare od transfera" i njihov trag se zna, otišle su u titule. Borac je prodao igrače za solidne iznose, a to što su pare isparile nije moj problem. Sarajevo je i tu najgore prošlo, nije bilo para ni za talove, igrači su uglavnom odlazili kao slobodni.
Ma nemoj ovu su samo neki koje je Sarajevo prodalo u zadnjih 7,8 godina i uzelo dobre pare:Maksumic,Dzakmic,Harsis Hndzic,Pandza,Suljic,Dupovac a bilo ih je jos.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 jul 2015, 14:35

dzelllo je napisao/la:Opce je poznato da je Zeba imao platu iznad prosjeka, ali ovdje se spominju neke astronomske cifre na koje bi se i sam Zajko nasmijao.
Ma neki ljudi su ograniceni ko balkon da bi to shvatili, imao je platu malo bolju od drugih igraca, imao je i bonuse, ali isto tako je znao i bez dijela plate ostati kao i cijela ekipa ako bi odigrali loše..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2015, 14:37

zeljooooo i fazoni iz 38. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 08 jul 2015, 14:46

Željooooo je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Opce je poznato da je Zeba imao platu iznad prosjeka, ali ovdje se spominju neke astronomske cifre na koje bi se i sam Zajko nasmijao.
Ma neki ljudi su ograniceni ko balkon da bi to shvatili, imao je platu malo bolju od drugih igraca, imao je i bonuse, ali isto tako je znao i bez dijela plate ostati kao i cijela ekipa ako bi odigrali loše..
Upoznat sam s tim oduzimanjem plate, jer to nije samo slucaj kod vas.....
Pa samo u Olimpicu su radi jedne utakmice momci znali ostati bez mjesecne plate.
lezVe do bagro

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 jul 2015, 14:59

slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.