FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
ma ja sam na onom lyonovom chatu govorio da oni uopste nemaju iskustva u ovakvim utakmicama,a i istina je totalno su se prepali ko da igraju prvi put 
Ovo je bila demonstracija sile.
Ovi nam nisu dvaput posteno pred 16-erac dosli, o sansama da i ne govorimo....
Ovi nam nisu dvaput posteno pred 16-erac dosli, o sansama da i ne govorimo....
ne mogu da vjerujem, lyon ko da je igrao 3 utakmice za vikend a ne ni jednu...bayern je sigurno fizicki najspremnija ekipa u europi, stvarno za svaku pohvalu...samo naprijed momci, prolazimo u finale 
Lion sramota, brži nogomet igra Radnički iz Niša.
Sramota da su u polufinalu LP. Bordeaux je 2 puta kvalitetniji tim, zaslužili su proći a i polufinale bi bilo puno zanimljivije, pa ovi nisu opucali po golu.
Ma taktika Pyola je u obadvije tekme,nigdje veze sa vezom.Ovakvom taktikom ni Laktase nebi prosao.
Plus pola ekipe pocetne promijenio u dvije tekme.
Plus pola ekipe pocetne promijenio u dvije tekme.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Isto ko sto smo ga dobili dzabe, ja bi ga dzabe i dao. Meni su ove sezone puno vise pokazali Batstuber, Contento, Miler, Alaba, Altintop, Bastian. Sve mladi igraci i svi imaju tehniku. Prava buducnost Bayerna, a Olicu svaka cast na njegovom trcanju. Sto se mene tice nek trci dok moze, ali za mene on nikada nece biti dobar igrac.Dabar je napisao/la:nisam rekao da je najbolji ali uz lahma,robbena ove godine je najbolji nema veze što onaj ružni ribery vrijedi 40 miliona,ove godine je olić više pokazao,i sigurno je jedan od najbolji u bayernuBilal je napisao/la:Pa sta ako ga je dao, to ga ne cini najboljim igracem BayernaDabar je napisao/la:jes mi drago što ga ola dade,samo radi ovog bilala i harisa...
- moustapha
- Kontakt:
Ocekuje se malo dosadnije drugo poluvrijeme, ali moramo i mi jednom tako odigrati. Dosta je bilo sokova. Moramo nesto sacuvati i za finale. Igra je i vise nego dobra. Rijetko sam vidjao Bayern ove sezone da igra toliko smireno i dugo cuva loptu. Kad je i izgube odmah stvaraju pritisak na Lyonove igrace. Svi su raspolozeni za igru, a pogotovo raduje dobra igra Altintopa. Po mom sudu, jedan od boljih u prvom poluvremenu je Lahm. Igra izvrsno odbranu na ovom Bastosu, a takodjer zaustavi i onog Cissokha kad poleti naprijed.
Sad me interesuje, koji su igraci u opasnosti od zutih kartona. Da li ce svi moci igrati finale.
Sad me interesuje, koji su igraci u opasnosti od zutih kartona. Da li ce svi moci igrati finale.
#divovi
- rob do bagro
- Kontakt:
Sta nam je ljudi sa Robbenom, nesto mi ne hitri puno sa desne strane 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
po meni je lyon trebao vec od reala ispasti,a i sa bordoom su imali dosta problema seca pa imaju llorisa na golu
al djaba im sad to sve kad bayern ide u madrid
al djaba im sad to sve kad bayern ide u madrid
- roy_makaay
- Kontakt:
Šta reći nego surova DOMINACIJA Bayerna,Olić-koja pluća taj mora imat
,Altintop i Lahm odlični,Contento među boljim.Do kraja samo mirno,ovi ce se otvorit kontra Olić,Robben und dann ist Schluss
.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
cuva se za bochum,sto bi trco protiv ovih specijalacarob do bagro je napisao/la:Sta nam je ljudi sa Robbenom, nesto mi ne hitri puno sa desne strane
nek pusti malo altintopu
da hoce jedan slobodni sa jedno 20m da c.ronaldo vidi kako se slobodni izvodi
Niko kod nas nije u opasnosti od zutih. Kompletni smo u finalumoustapha je napisao/la:Ocekuje se malo dosadnije drugo poluvrijeme, ali moramo i mi jednom tako odigrati. Dosta je bilo sokova. Moramo nesto sacuvati i za finale. Igra je i vise nego dobra. Rijetko sam vidjao Bayern ove sezone da igra toliko smireno i dugo cuva loptu. Kad je i izgube odmah stvaraju pritisak na Lyonove igrace. Svi su raspolozeni za igru, a pogotovo raduje dobra igra Altintopa. Po mom sudu, jedan od boljih u prvom poluvremenu je Lahm. Igra izvrsno odbranu na ovom Bastosu, a takodjer zaustavi i onog Cissokha kad poleti naprijed.
Drug koliko ja vidjoh na pocetku (ako grijesim nek me neko ispravi) niko nije kartoniran to jeste nikom ne prijeti suspenzija ako dobije zuti, mada sam jedino cuo da Ribery ima suspenziju na dvije utakmice.moustapha je napisao/la:Ocekuje se malo dosadnije drugo poluvrijeme, ali moramo i mi jednom tako odigrati. Dosta je bilo sokova. Moramo nesto sacuvati i za finale. Igra je i vise nego dobra. Rijetko sam vidjao Bayern ove sezone da igra toliko smireno i dugo cuva loptu. Kad je i izgube odmah stvaraju pritisak na Lyonove igrace. Svi su raspolozeni za igru, a pogotovo raduje dobra igra Altintopa. Po mom sudu, jedan od boljih u prvom poluvremenu je Lahm. Igra izvrsno odbranu na ovom Bastosu, a takodjer zaustavi i onog Cissokha kad poleti naprijed.
--Pametnij popusta--
Samo polahko ljudi, igra se jos 45 minuta.
Daj Boze da Bayern moze bez dramaticne zavrsnice.
Nije da prizivam, niti zelim. Cak naprotiv, bilo bi odlicno za moje zivce da ovo mirno privedu kraju.
Nije da prizivam, niti zelim. Cak naprotiv, bilo bi odlicno za moje zivce da ovo mirno privedu kraju.
Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
Jest, a sta je sa Muslimom, moze da propusti finale radi kartona 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Mozemo mi i bez Bilala, pa nismo ekipa koja ovisi o jednom igracu.rob do bagro je napisao/la:Jest, a sta je sa Muslimom, moze da propusti finale radi kartona
Ajde još 1-2 gola, šteta bi bilo ostat na jednom sa ovim jadnicima. 
dobro igrate, trudite se, vjerovatno cete proc i vjerovatno ce to biti zasluzeno.
A moze li frank bilal Ribary igrat u finalu?

A moze li frank bilal Ribary igrat u finalu?
Pazza Inter amala!!
- moustapha
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.