Igraci sa obje strane kose crte tj prvi li drugi tim mogu uzeti seriju A.L'Avvocato je napisao/la:![]()
Evropa bi mogla biti problem bez famoznog 3/4 gdje bi se morali oslanjati da taktiku i ono sto ti trener kaze i na misice i mladu krv u ekipi. Taktika ne znaci previse jer ne mozes njome isplanirati desavanja svakog trenutka tokom utakmice kada je ofanziva u pitanju a igrac sa idejom moze biti odlucujuci...
Falit ce nam takav igrac sigurno ali a druge strane ko nam je protekle sezone bio igrac sa idejom? Pirlo i Tevez nisu. Pirlo jeste imao par onih njegovih asistencija ali ni blizu koliko arhitekta igre treba imati a Tevez je radilica koja vrsi pritisak na protivnika kada nema loptu a kada je ima ne libi se da je povede i proba probiti odbranu,tesko gubi lopte itd. Fantazista sigurno nije bio. Sve osim Tevezevove vjestine i snalazljivosti pred golom igraci koje imamo mogu nadomjestiti. Morata i Dybala su brzi igraci koji ce prije ili kasnije postati izuzetna opasnost po protivnika jer su brzi,znaju sa loptom ali mislim da nece biti lideri i da necemo imati igraca koji je lider sto bi moglo biti vrlo pozitivno jer lider je igrac o kome se na neki nacin ovisi.
Zelja nam je da Juve napreduje i iz tog ugla mi je krivo sto nemamo rasnog ofanzivnog veznog ali nismo slabija ekipa nego protekle sezone.
Jesmo tvrda ekipa,tvrdja nego protekle sezone ali od centra do napada igraci iz prve postave ili oni sa klupe znaju igrati fudbala,imam osjecaj da nas pojedini sad gledaju kao ekipu razbijaca i krkana.
Imamo lijepu ekipu ljudi,relax