FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

idma75
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la idma75 » 08 jul 2015, 12:03

moj prijedlog :

-------------------Nikolić---------------------

Efendić---Kostić---Mehmedagić---Ivetić

-------Stjepanovć-------Ordagić--------

Mujić-----------Zeba---------Govedarica

----------------Mersudin--------------------
BALL DON'T LIE

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jul 2015, 12:10

solinas je napisao/la:Malo mi jr pretrpan vezni red.Neznam zasto forsira mujku u sredini gusi vezni red.ordagic zeba saric veselinovic.dovoljno je.
Gurnuti mujku tamo gdje je najbolji.napad.
Husref bas nevoli igru SA DVA napadaca.a Tim vi rasteretio vezni.i ahmetovica.to je samo moje misljenje.
U gostima i nekako.Ali nadam SE da CE to kuci biti mnogo ofanzivnije.ipak vjerujem husrefu.Opet kazem.samo izrazavam misljenje.ne kritikujem.

Nikolic

Efendic moranjkic mehmedagic ivetic
Veselinovic
Saric. Zeba. Ordagic

Ahmetovic. Mujka
Mozel ovako
ne moze ovako prvo jer je Stjepanovic izmislio fudbal za Veselinovica posebno, a drugo nemas u-21 igraca koji MORA poceti utakmicu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jul 2015, 12:21

Sariću postavit' ultimatum, ako ne nauči igrat' desnom nogom, neće igrat' :kafa:

šteta za njega, on zna, al' ima dosta falinki :mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jul 2015, 12:35

sad kako pisem ovo za u-21 igrace skonta da nema vise Pirije..je.o te nek se Govedarica povrijedi Prses ili Mujkic moraju pocinjat- auuu debakla :D

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 08 jul 2015, 12:36

slika
Svaka cast babi :D Kako mi je drago kad na fb naletim na ovakvu sliku :thumbup:

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 08 jul 2015, 13:23

ultrasstyle_tz je napisao/la:sad kako pisem ovo za u-21 igrace skonta da nema vise Pirije..je.o te nek se Govedarica povrijedi Prses ili Mujkic moraju pocinjat- auuu debakla :D
Ja mislim da nema tog pravila u Premijer Ligi.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jul 2015, 13:25

Skojevski je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:sad kako pisem ovo za u-21 igrace skonta da nema vise Pirije..je.o te nek se Govedarica povrijedi Prses ili Mujkic moraju pocinjat- auuu debakla :D
Ja mislim da nema tog pravila u Premijer Ligi.
od ove sezone ima..1 mora pocet +najmanje 2 na klupi

do sad je bilo najmanje 2, ali nebitno gdje, mogu i na klupi bit...sad je novina da jedan mora poceti i zbog toga mi je najvise zao Pirije pa i Colovica..jer ni Colovic ne bi bio igrac manje kad pocne

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 08 jul 2015, 13:32

Kampanja prodaje pretplatnih ulaznica za premijerligaške mečeve sezone 2015/16 teče po planu. Podsjetimo, prodaja sezonskih karata započela je 29. juna, a do sada je prodato 159 ulaznica.

Dodajmo, da je pored ove cifre prodatih pretplatnih ulaznica rezervisano još 50 karata. Pretplatne ulaznice svi navijači i simpatizeri našeg kluba mogu nabaviti svakodnevno na tuzlanskom Korzou u CD šopu "Mido
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 08 jul 2015, 13:51

To je premala cifra 159 ulaznica. Al hajde vidjecemo do prve utakmice koliko ce se prodat.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 jul 2015, 14:06

djulba je napisao/la:To je premala cifra 159 ulaznica. Al hajde vidjecemo do prve utakmice koliko ce se prodat.
Valjda ide ovako. Onih "stotinjak" koji su ranije rezervisani i ovih 159 je 259 (otprilike odgovora redosljedu serijskih brojeva one djevojke što joj je stari kupio :mrgreen: ). Rezervisano je još 50. Znači imamo 309 sezonskih.

Ima još do početka (a i toku početka sezone), tako da mislim da možemo biti zadovoljni . . .

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 08 jul 2015, 14:08

Ma i to za u21 nek ide dovraga, sta mi imas nametati da moram staviti dijete koje nema pojma. Hocu da imam iskusan tim i to je moja stvar, razumijem da moras imati registrovanog nekog u21 igraca, promocija mladjih, ali... ne znam, zvuci bahato i neprofesionalno prema tim mladicima, ali necu Prsu ili Mujku da stavljam kad nece doprinjeti nasoj igri i cao. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 08 jul 2015, 14:14

Tuzlak04 je napisao/la:
djulba je napisao/la:To je premala cifra 159 ulaznica. Al hajde vidjecemo do prve utakmice koliko ce se prodat.
Valjda ide ovako. Onih "stotinjak" koji su ranije rezervisani i ovih 159 je 259 (otprilike odgovora redosljedu serijskih brojeva one djevojke što joj je stari kupio :mrgreen: ). Rezervisano je još 50. Znači imamo 309 sezonskih.

Ima još do početka (a i toku početka sezone), tako da mislim da možemo biti zadovoljni . . .
Navedeno je 159 prodatih + 50 rezervisanih, mene to upucuje da je onih prvih 100 sezonskih rezervisano, a u tu rezervaciju spada ovih 50 (i mozda se ostatak cuva za neke firme koje su ili ce rezervisati). Ko ce ga znati, vidicemo.

A jos ce raje kupiti sezonsku, moj rodjak npr., kao i kolega koji ide na svaku tekmu i danas mi kaze da ce uzeti do pocetka prvenstva. Sa njim jos par momaka iz Doma zdravlja ide redovno na Tusanj pa ce vjerovatno (ako neko nije od njih) uzeti u narednim danima. Rekoh ja, oko 500 komada i da budemo sretni.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 08 jul 2015, 14:26

Čitam sad nešto na internetu, pa me potaknu da mozda nebi bilo lose vikendom kad idu oni standovi s prodajom ulaznica, prodavati i dresove i ostale klubske rekvizite, s tim za ljude koji kupe ili vec imaju sezonsku kartu, dresovi i ostali rekviziti budu 10 ili 20% jeftiniji, u slucaju dresova to bi bio popust od 10 KM sto je super cijena, dobro navijacu, a dobro i klubu. Mislim da nebi bile lose tako te akcije vikendom napraviti, jer ja i ne znam gdje se ima kupiti dres Slobode, osim sto je po nekad prosle sezone bilo na stadionu!?

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 jul 2015, 14:30

Batva je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:

Navedeno je 159 prodatih + 50 rezervisanih, mene to upucuje da je onih prvih 100 sezonskih rezervisano, a u tu rezervaciju spada ovih 50 (i mozda se ostatak cuva za neke firme koje su ili ce rezervisati). Ko ce ga znati, vidicemo.

A jos ce raje kupiti sezonsku, moj rodjak npr., kao i kolega koji ide na svaku tekmu i danas mi kaze da ce uzeti do pocetka prvenstva. Sa njim jos par momaka iz Doma zdravlja ide redovno na Tusanj pa ce vjerovatno (ako neko nije od njih) uzeti u narednim danima. Rekoh ja, oko 500 komada i da budemo sretni.
Meni je ovo ključna riječ.

Vjerujem u magičnu cifru od 1000 sezonskih. Ko god misli da će ići više od 5 x u toku sezone, jednostavno će uzeti. Imaš ti barem 1000 stalnih mušterija Tušnja tako da im je sezonska pod moranje :mrgreen: . . . .

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 jul 2015, 14:30

Pasha_car_aga je napisao/la:Čitam sad nešto na internetu, pa me potaknu da mozda nebi bilo lose vikendom kad idu oni standovi s prodajom ulaznica, prodavati i dresove i ostale klubske rekvizite, s tim za ljude koji kupe ili vec imaju sezonsku kartu, dresovi i ostali rekviziti budu 10 ili 20% jeftiniji, u slucaju dresova to bi bio popust od 10 KM sto je super cijena, dobro navijacu, a dobro i klubu. Mislim da nebi bile lose tako te akcije vikendom napraviti, jer ja i ne znam gdje se ima kupiti dres Slobode, osim sto je po nekad prosle sezone bilo na stadionu!?

A koja je to cijena dresa ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jul 2015, 15:27

mnogo mi možemo naučit' od Maribora i trebamo se ugledat' na njih

neka nam napišu recept :thumbup:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 jul 2015, 15:54

Samo infrastruktura bajo moj... :kafa: :D

pasteta
Kontakt:

Post Postao/la pasteta » 08 jul 2015, 16:20

Terme Maribor sponzor Slobode?!? :o :shock: :wtf:

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 08 jul 2015, 16:33

klasik je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:Čitam sad nešto na internetu, pa me potaknu da mozda nebi bilo lose vikendom kad idu oni standovi s prodajom ulaznica, prodavati i dresove i ostale klubske rekvizite, s tim za ljude koji kupe ili vec imaju sezonsku kartu, dresovi i ostali rekviziti budu 10 ili 20% jeftiniji, u slucaju dresova to bi bio popust od 10 KM sto je super cijena, dobro navijacu, a dobro i klubu. Mislim da nebi bile lose tako te akcije vikendom napraviti, jer ja i ne znam gdje se ima kupiti dres Slobode, osim sto je po nekad prosle sezone bilo na stadionu!?

A koja je to cijena dresa ?
Cijena je bila ako se dobro sjećam 50 KM.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.