Rekonstrukcija stadiona u BiH

brig
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la brig » 08 jul 2015, 11:33

Radovi idu punom parom. Uskoro ćemo svi skupa moći uživati u komforu Pecare koja će zasjati u novom ruhu.

slika

https://www.facebook.com/pages/NK-%C5%A ... 5715659169

elbflorenz
Kontakt:

Post Postao/la elbflorenz » 08 jul 2015, 13:20

brig je napisao/la:
slika
Kada bi izmedju stubova uradili VIP prostorije duz cijele tribine. :tokralju:

Nesto ovako
slika
Bez ovoga dijela izmedju sjedalica i stakla. Izravnati sa vrhom tribine, izmedju stubova postaviti staklenu fasadu i imas prostor kao na najmodernijim stadionima.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 08 jul 2015, 13:55

@brig kolko kosta ovaj krov ???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 jul 2015, 14:19

Nova tribina na stadionu Ludogoretsa

Kapacitet: 2.355 sjedecih mjesta
Cijena 1.7 milijun eura

slika

slika

slika

Kakva sminka jbt :bow:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 08 jul 2015, 15:00

esprit24 je napisao/la:@brig kolko kosta ovaj krov ???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U realizaciji je još jedan hvale vrijedan projekt - natkrivanje sjeverne tribine. Vrijednost projekta je skoro 400.000 maraka, a trebao bi se realizirati u narednih 60 dana.

- Imali smo prošlog ljeta nekoliko značajnih zahtjeva kako na Pecari, tako i na kampu. Slijedi natkrivanje tribine tako da će Pecara vrlo brzo imati skoro 5.000 natkrivenih mjesta - riječi su prvog čovjeka kluba Mije Jelića.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 jul 2015, 15:07

Koliko kod vas koja pojedinacna tribina ima mjesta?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 jul 2015, 15:16

Možda tražim dlaku u jajetu, ali mogli su u Ludoj Gori malo produžiti ovaj krov. :D
Hayley <3

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 08 jul 2015, 15:19

Signore je napisao/la:Koliko kod vas koja pojedinacna tribina ima mjesta?
u Širokom?
ja mogu ovako napamet bubnit
sjever - 3500
jug - oko 1200
istok - oko 1500

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 08 jul 2015, 15:59

brig je napisao/la:
u Širokom?
sjever - 3500
jug - oko 1200
istok - oko 1500
nakon obnove sam našao sve slike i detaljno prebrojao pa se malo i iznenadio:

sjever - 2669
istok - 1514
jug - 1087
sve skupa - 5270

ovo sam brojao dok nije bilo ovih nosivih stubova na sjeveru,što znači da je se sad još broj smanjio.
od tih 5270 box škripara prima 360 sa sjedalicam,a bez može i više stati,gostujući box točno 300 sa sjedalicama,svećana loža u 261 sjedalicu
Pecara je prije obnove više primala je ove nove sjedalice su malo veće odnosno šire od starih pa se tu dosta smanjio kapacitet,još ću nadodati da je onaj Tv studio na istoku "odnio" točno 80 sjedalica i na jugu ona mjesta za novinare su dosta mjesta odnijela. znači pecara je prije primala 5726 sjedeći mjesta a danas 5270

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 jul 2015, 16:05

esprit24 je napisao/la:Ne znam kolko si citao o tom klubu al iza njih stoji neki covjek kojeg cijela ta regija voli. Ne znam zato hocel ispast, a oni nisu ni pipnuli onu natkrivenu tribinu ona ce se tek radit. Onu tribinu ispod zgrade su prosirili i usminkali, sada prave dvije tribine iza gola koje ce zajedno imati oko 1000 mjesta. U planu su na zimu i reflektore napraviti i vec je zovu surdulicka bombonjera :o :o :o :o
Iskreno, ja kad uđem na Skyscraper i pročitam te nazive stadiona dođe mi da kenjam. Te Bombonjera, te San Siro, onaj u Kruševcu je isto imao neki naziv. :lol:

p.s Jesi siguran da ga vole ? Ako se dobro sjećam natpisa on je hapšen više puta, i oštetio je državu za više miliona. :?

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 jul 2015, 17:03

Bravo za Siroki Brijeg!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 08 jul 2015, 18:25

brigsiroki je napisao/la:
brig je napisao/la:
u Širokom?
sjever - 3500
jug - oko 1200
istok - oko 1500
nakon obnove sam našao sve slike i detaljno prebrojao pa se malo i iznenadio:

sjever - 2669
istok - 1514
jug - 1087
sve skupa - 5270

ovo sam brojao dok nije bilo ovih nosivih stubova na sjeveru,što znači da je se sad još broj smanjio.
od tih 5270 box škripara prima 360 sa sjedalicam,a bez može i više stati,gostujući box točno 300 sa sjedalicama,svećana loža u 261 sjedalicu
Pecara je prije obnove više primala je ove nove sjedalice su malo veće odnosno šire od starih pa se tu dosta smanjio kapacitet,još ću nadodati da je onaj Tv studio na istoku "odnio" točno 80 sjedalica i na jugu ona mjesta za novinare su dosta mjesta odnijela. znači pecara je prije primala 5726 sjedeći mjesta a danas 5270
svaka čast :thumbup: umalo sam i ja bio sa brojkama ovako napamet, mislio sam da sjever sigurno prima preko 3000
Ma i ne treba nama veći stadion. Sad će s krovom to biti fino i sasvim dovoljno

3750 naktrivenih mjesta :thumbup:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 jul 2015, 19:52

Pitao sam jer sam negdje procitao da cete imati pet tisica natkrivenih mjesta. Kontao sam da jug ima tisucu za sta sam bio u pravu, ali isto tako kad vidim broj redova na sjeveru vidim da nema sanse da ima tri tisuce, a tek da ima cetiri pa da ukupno bude pet.

Ja bi za povecanje komfora skinuo kapacitet i do 4.500. Kao sto netko rece, mozda neki VIP dio gore na vrhu sjevera, al i ovo je dobro. Tko zna, mozda se jednog dana desi nesto pa da to bude i jos bolje. Prije svega mislim na ove kuce i da tribine ne budu sjeckane. Jest da ce jako tesko to biti, al vi ste mi prvi favorit u drzavi da sagradite potpuno novi stadioncic od nekih pet tisuca mjesta. Ovaj sada stalno uredjujete i unapredjujete, kad tad bi se mogla roditi ideja da se stadion izmjesti ili da se otkupe okolni placevi i kuce. Iako tu problem stvaraju putevi koji moraju ostati, ali da ne idemo u detalje i krajnost, sve se da rijesiti.

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 08 jul 2015, 19:57

Signore je napisao/la:Pitao sam jer sam negdje procitao da cete imati pet tisica natkrivenih mjesta. Kontao sam da jug ima tisucu za sta sam bio u pravu, ali isto tako kad vidim broj redova na sjeveru vidim da nema sanse da ima tri tisuce, a tek da ima cetiri pa da ukupno bude pet.

Ja bi za povecanje komfora skinuo kapacitet i do 4.500. Kao sto netko rece, mozda neki VIP dio gore na vrhu sjevera, al i ovo je dobro. Tko zna, mozda se jednog dana desi nesto pa da to bude i jos bolje. Prije svega mislim na ove kuce i da tribine ne budu sjeckane. Jest da ce jako tesko to biti, al vi ste mi prvi favorit u drzavi da sagradite potpuno novi stadioncic od nekih pet tisuca mjesta. Ovaj sada stalno uredjujete i unapredjujete, kad tad bi se mogla roditi ideja da se stadion izmjesti ili da se otkupe okolni placevi i kuce. Iako tu problem stvaraju putevi koji moraju ostati, ali da ne idemo u detalje i krajnost, sve se da rijesiti.
Može li se sad na njemu igrati evropa? Novi stadion je trošak.. :)
Evo ne znam..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 jul 2015, 20:00

Moze

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 08 jul 2015, 20:13

Ma za Siroki Brijeg i ne treba veci kapacitet od 5.000, ne pamtim da je ikada pun stadion bio( što je i logično s obzirom na veličinu grada) , natkrijte još ovu tribinu iza gola i stadion vrhunski za naše uvjete, cetvrta tribina vam nije ni potrebna...

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 08 jul 2015, 20:14

To je onda super. Imamo sad 4-5 stadiona na kojima se mogu igrati pretkola. Jedino na Bilinom grupne faze.. Napredujemo.
Evo ne znam..

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 08 jul 2015, 21:25

@papy druze novica toncev je mali Bog na jugu Srbije :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 08 jul 2015, 21:29

Signore je napisao/la:Pitao sam jer sam negdje procitao da cete imati pet tisica natkrivenih mjesta. Kontao sam da jug ima tisucu za sta sam bio u pravu, ali isto tako kad vidim broj redova na sjeveru vidim da nema sanse da ima tri tisuce, a tek da ima cetiri pa da ukupno bude pet.

istina Jelić je izjavio da će imati 5000 natkrivenih,to je rekao za dnevni avaz,ali vjerovatno se prevario... svečana loža se neće pomjerati, jedino je bilo riječi da će se možda nove sjedalice postaviti,i to je to. pecara može još u budućnosti napredovati samo da se postavi krov na istoku i možda nekad se postavi grijanje travnjaka i neki sitni popravak i to je to,ostalo je urađeno što se može uraditi,meni je samo žao što se nije prije krova ona kućica kraj boxa skripara srušila i ispravila tribina,ali sad je za to kasno i vjerovatno se neće nikada srušiti. a novi stadion bi valjalo napraviti iza pecare i onih kuća ima velika ledina tu bi se mogao napravit...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 09 jul 2015, 00:20

Znam za tu ledinu. Bas sam ja gledao na google maps i pitao na vasoj temi jel to ravna povrsina ili brdo pa su mi rekli da je ravno. Bio sam u Sirokom jednom u zivotu pa ne znam dole nista.

Bilo bi lijepo kad bi niknuo neki stadioncic od pet tisuca sa mogucnoscu nadogradnje na osam ako bi Siroki nekad bio redovan u grupnim fazama. Bilo bi prostora i za parking, a trenutni stadion iskoristiti za parking za dvoranu i ostalo za neki trgovacki centar ili napraviti stambene objekte.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.