FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 08 jul 2015, 02:22

Bundesliga je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Ali kad neko na trenera dirne to nije ok.
Naravno da ne treba jer iz toga ce uvijek vise stete proisteci nego koristi.
muamerc je napisao/la:gdje ne smije se osjecati kao da je klub njegovo privatno vlasnistvo gdje moze raditi sta hoce
Ovo se moze pripisati Guardioli a ne Mulleru. To je toliko puta prezvakana tema ali se mora ponoviti da se Guardiola igrao managera u ove dvije sezone i radio sta mu je volja na stetu samoga kluba.
muamerc je napisao/la:"Kme, kme, trener me naruzio, kme, znal on ko sam ja?, kme, imam platu od 10mil, mene ne smije niko da dira, kme, ja sam odavde, uz navijace sam cesto sa magafonom, kme, volim ovaj klub i necu ga napustiti, kme, ko je on? kme..."
Postujem te druze ali stvarno nije uredu da se tako govori o Mulleru koji to nicime nije zasluzio. Muller je zahvalan igrac i voli Bayern i njegov doprinos Bayernu je ogroman. Od njegova pocetka u Bayernu je jedan od najkonstantnijih igraca, vec sezonama pruza odlicne partije i uvijek ce biti bitniji za Bayern nego li Guardiola. Spanac ce napustiti Bayern, a Muller ce ostati i vrlo je vjerovatno da ce postati i kapiten u buducnosti. I da mnogi igraci koji to ne zasluzuju imaju vecu platu od Mullera ali se Mulija nikada nije zalio na to za razliku od jednoga Kroosa npr.
Naravno da nije zasluzio, za druge bih rekao da ih treba otjerati kad bi radili slicne stvari.

Pep kad bi galamio na Sammera ili Upravu onda bih napisao isti komentar. A to sto Pepa branim je vise subjektivno jer mislim da nije zasluzio ovakav tretman od nas navijaca i na osnovu tog mislim da se cini nepravda i tada stajem na stranu ostecenog (vise kao neka moja moralna duznost).

Klub je "svetinja". Niko nije preci ni vazniji od istog. Ni igrac, niti trener, niti neciji doprinos, ljubav, zalaganje... Kad bi bilo u interesu kluba ja bih otjerao sve legende, zaduzenike, trenere, predsjednike i doveo one za koji mislim da doprinose vecem napretku. To nije navijacki, znam, ali klub ne zivi od simpatija i emocija nego od novca koji dolazi u zavisnosti od uspijeha, ugleda kluba. Ako nesto ugrozava to dvoje onda to treba sasijeci u startu.

Ja ne znam sta ce i ko sta biti. Ja znam ono sto je sad a to je da je Muller samo jedan igrac u skupu ostalih koji isto tako sluze nas tim i klub. Nema razloga sa se neko proglasava odabranijim od ostalih i da mu se gleda kroz prste i sl. To ugrozava hemiju, atmosferu, motive a na kraju ugrozava uspijeh kluba.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 08 jul 2015, 04:05

kme moralista ;) nemoj se nervirati jos godina i ubleha Pep ode,kme Muller je za dao Bayernu sebe i ucinio za Bayern vise nego sto ce ubleha u dva zivota kme.Autoritet treba da bude,ali ne treba ubleha kme da pretjeruje,kme,u pm sta ja sebi dozvoljavam.
VOLIM BAYERN

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 08 jul 2015, 09:38

isakovich je napisao/la:kme moralista ;) nemoj se nervirati jos godina i ubleha Pep ode,kme Muller je za dao Bayernu sebe i ucinio za Bayern vise nego sto ce ubleha u dva zivota kme.Autoritet treba da bude,ali ne treba ubleha kme da pretjeruje,kme,u pm sta ja sebi dozvoljavam.
Jel se meni obracas kad spominjes kmecanje ili Pepu?

Nisam nigdje rekao da Muller nije zaduzio Bayern vise od Pepa. Muller jeste vise zaduzio Bayern, ali to nije razlog da se jedan uzdize na nivo bozanstva a drugi baca pod noge i da se istom sva djela gledaju kroz povecalo. A ako cemo cjepidlaciti oba i bilo ko drugi rade za novac tj. prodaju svoje usluge klubu; ta cinjenica otvara pitanje koliko je ko zaduzio i pitanje da li je iko zaduzio Bayern. Zaduzio je klub ukoliko je dao klubu vise nego sto je od njeg dobio. Tako gledajuci i uzimajuci u obzir sta sve jedan klub odradi za igraca pitanje je, opet, da li je neko i da li moze zaduziti klub.

Mrsko mi pisati o tome koliko mi navijaci povrsno gledamo na sva desavanja u klubu gdje blago receno nemamo pojma o tome kako klub funkcionise i sta je potrebno da funkcionise. Da ne govorimo o odnosu prema autoritetima nas balkanaca. Najlakse je biti zavaljen u fotelju, pogledati dvije utakmice, otvoriti nekoliko foruma i onda donositi sud kako ovo i ono ne valja. To radim i ja, ali uz cinjenicu da ja stojim iza poteza Uprave, poteza strucnog staba, trenera i igraca rangirajuci ih prema redosljedu kako sam nabrojao.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 08 jul 2015, 09:47

@muamerc

Ee pretjera ga sad i ti... Nije uopce vazno, sigurno da je nekima Pep postao jako odbojan i da ga ne gotive ni sekund, apsolutno to mogu razumjeti.

Mene sto raduje da su manji vishe svi spremni i da treniraju, uz ove duze pripreme vjerujem da ce od pocetka sezone svi biti u top formi, a na treneru je da to iskoristi.

Sad, da li neko ima kakav update po pitanju zdravstvenog stanja Ribery-a i Badstubera?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 08 jul 2015, 12:59

Sve se više priča o Di Maria-i. Ovaj neki Falk koji je iz BILD-a a koji je povezan s nama navodi da su pregovori u toku i da smo angazirali nekog pregovarača koji je pregovarao i s Pepom. Prema informacijama Muller i Robben su isključeni iz kombinacija za transfer dok se sad spominju Svajni ili Gotze.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 08 jul 2015, 13:09

Joj Robben i Muller za Di Mariu ovo ko je smislio treba protjerati sa planete.

Navodno sve je bilo dogovoreno sa Ntepom iz Rennesa, ali Pep uložio veto, isti slučaj bilo i sa Walcottom(bar nešto pametno sa Pepove strane)

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 08 jul 2015, 13:13

Po svemu sudeci Pizarro ostaje jos jednu godinu u Bayernu...sto se tice Di Marie, navodno United trazi okruglo 50mil eura ( po meni sasvim ok cijena ) ali i to je upravi puno...inace u posredovanju transfera ucestvuje italijan Branchi...ubjedjen sam da ce Di Maria doci kod nas pa makar i 31.augusta...cak je i KHR jednom rekao da ce pregovori dugo da traju i da bi moglo do transfera doci pred sami kraj prijelaznog roka

Klare

Post Postao/la Klare » 08 jul 2015, 16:13

muamerc je napisao/la:Jel se meni obracas kad spominjes kmecanje ili Pepu?
Tebi, tebi, ja kome drugom. :lol:

Uostalom ko ne potpiše ovo :arrow:
isakovich je napisao/la:Muller je za dao Bayernu sebe i ucinio za Bayern vise nego sto ce ubleha u dva zivota kme.Autoritet treba da bude,ali ne treba ubleha kme da pretjeruje,kme
ne zaslužuje ništa drugo nego da mu se kaže to :arrow:
isakovich je napisao/la:kme

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 08 jul 2015, 16:47

Bavarci, sto su bili u Minhenu. Dajte mi kakva mjesta za posjetit. Na Marianplacu i Olimpijaplacu najvise provodim.

Ima li kakav trzni za posjetit, sta za izlaza tipa diskoteke i sl.
Tu sam tek dva dana, pa ne znam bas. :D
Mia San Mia

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jul 2015, 17:09

Allianz Arena? :D Toranj kod olimpijskog? Wienerschnitzel na Marienplatzu? Säbenerstraße i trening?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 08 jul 2015, 18:04

Di Maria ako dodje u Bayern, sigurno nece biti nikakvi nasih igraca ukljucenih u to. Ili ce doci za novac, ili nikako. Isto tako znam da nece ni za 50miliona doci, ako dodje do transfera, to ce bit plafon 40milki...

Stern des Südens

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 08 jul 2015, 18:59

proFCB je napisao/la:Di Maria ako dodje u Bayern, sigurno nece biti nikakvi nasih igraca ukljucenih u to. Ili ce doci za novac, ili nikako. Isto tako znam da nece ni za 50miliona doci, ako dodje do transfera, to ce bit plafon 40milki...

:urnebes: :urnebes: :clap:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 08 jul 2015, 20:03

muhamedhulk je napisao/la:Allianz Arena? :D Toranj kod olimpijskog? Wienerschnitzel na Marienplatzu? Säbenerstraße i trening?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To sve bio. Odnosno na AA cu ici.

Nego ima li sta da radi poslije 8 :D da se uzme za pit grickat. Bilo sta? Trenutno sam kod Marienplatza.
Mia San Mia

proFCB
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 09 jul 2015, 00:08

Policeman je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Di Maria ako dodje u Bayern, sigurno nece biti nikakvi nasih igraca ukljucenih u to. Ili ce doci za novac, ili nikako. Isto tako znam da nece ni za 50miliona doci, ako dodje do transfera, to ce bit plafon 40milki...

Aj razguli sa teme, znas i sam da sam upravu. Niko osim britanaca nije dovoljno glup da placa te "kvazi igrace" toliko koliko ih zaista i placa.

Stern des Südens

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 jul 2015, 00:14

muamerc je napisao/la:Sve se više priča o Di Maria-i. Ovaj neki Falk koji je iz BILD-a a koji je povezan s nama navodi da su pregovori u toku i da smo angazirali nekog pregovarača koji je pregovarao i s Pepom. Prema informacijama Muller i Robben su isključeni iz kombinacija za transfer dok se sad spominju Svajni ili Gotze.
ako su angažovali tog pregovarača za Di Mariu, onog istog koji je pregovaro s Pepom, već se bojim da nećemo Di Mariu platit 80mil, ko što su odlučili Pepu dat platu od 17miliona :mrgreen:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 09 jul 2015, 09:10

Ne znam al ja bi hladno dao Gecea i jos love za Di Mariu
Volim te Zeljo!!!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 09 jul 2015, 09:27

najbolje bi bilo dati Guardiolu i 20mil € za Di Mariu

:kafa:

According to Italian news **** DiMarzio Bayern are interested in this 19 year old french winger who currently plays for Juventus.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jul 2015, 10:58

Najbolje bi bilo rijesiti se Guardiole!!!

Citam jucer, Ribery je bio ponovno na pregledu opet mu je nalozeno strogo mirovanje, napredka cini mi se nije bilo.
Medjutim ono sto me je obradovalo jeste sto je Ribery sam izjavio, a to je da gori od zelje da se vrati na teren, jer kako on kaze ova povreda je jedino sto ga koci.

Nadam se da ce j dogledno vrijeme razmisliti i o operativnom zahvatu, ukoliko metoda mirovanja ne urodi plodom. Nije nam potrebna situacija kakvu je BvB imao sa Gundoganom.

Stern des Südens

Policeman
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la Policeman » 09 jul 2015, 12:02

proFCB je napisao/la:
Policeman je napisao/la:

Aj razguli sa teme, znas i sam da sam upravu. Niko osim britanaca nije dovoljno glup da placa te "kvazi igrace" toliko koliko ih zaista i placa.

britanci koliko placaju da placaju ali Bayern ga za 40m nikad nece dobiti i to je realnost :kafa:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 09 jul 2015, 12:15

Policeman je napisao/la:
proFCB je napisao/la:
Policeman je napisao/la: :urnebes: :urnebes: :clap:

britanci koliko placaju da placaju ali Bayern ga za 40m nikad nece dobiti i to je realnost :kafa:
Naravno. Prije ce izletiti PSG kojima je 60mil smijesna cifra a i nije im problem dati 15tak miliona za platu, tako da za igraca i klub kojem je para na prvom mjestu, a jest svima, Bayern nema priliku niti sansu da se bori sa PSG, MCitijem, Celzijem za potpis.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []