Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Titula(e) 

http://www.joe.co.uk/sport/manchester-u ... iracy/7003
According to this article adidas want to wait until the Nike deal is over to announce new players as they don't want to parade any of our new players in Nike gear as what happened with Memphis.

According to this article adidas want to wait until the Nike deal is over to announce new players as they don't want to parade any of our new players in Nike gear as what happened with Memphis.

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
O ovome sam ja govorio,znam da sam cito nesta prosle godine kak Adidas nece biti zadovoljan ako se pojacanja budu promovisala u Nike dresovima.Zato postoji mogucnost da se sa transferima namjerno odugovlaci a npr da se vec dogovaraju u tajnostiEPL je napisao/la:http://www.joe.co.uk/sport/manchester-u ... iracy/7003
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nije tacno. Npr Depay ce biti predstavljen u petak. LvG nikada ne bi dozvolio da kompletirani transferi zbog sponzora budu obavljeni tek u avgustu. Jednostavno nema smisla da ukoliko je dogovoreno, pojacanja ne budu na touru i na uigravanju ekipe.
Upravo to Snajderlin je kao gotov ali nema potvrde, takodjer i DarmianPoligon10 je napisao/la:O ovome sam ja govorio,znam da sam cito nesta prosle godine kak Adidas nece biti zadovoljan ako se pojacanja budu promovisala u Nike dresovima.Zato postoji mogucnost da se sa transferima namjerno odugovlaci a npr da se vec dogovaraju u tajnostiEPL je napisao/la:http://www.joe.co.uk/sport/manchester-u ... iracy/7003
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Auu, ako taj Darmian igra kao sto kazete onda odlican transfer, jos ako bi Shaw ponovio onu zadnju sezonu iz Sotona bili bi ubice na bekovima, jos kad bi jedan stoper klasan dosao i spic gdje bi kraj bio
@LvG slazem se da to ne ide u korist ekipi bas zbog tog uigravanja i turneje,ali moguce je da Adidas zahtijeva takvo nesto jer i sam znas da se na startu proda najvise dresova,dodaj tome neko zvucno pojacanje onda ce Adidas da izgubi dosta
mislim da je to vezano samo za skupa i zvucna imena a Snajderlin i Darmian mislim da to nisu tako da oni mogu doci i sadEPL je napisao/la:Upravo to Snajderlin je kao gotov ali nema potvrde, takodjer i DarmianPoligon10 je napisao/la:O ovome sam ja govorio,znam da sam cito nesta prosle godine kak Adidas nece biti zadovoljan ako se pojacanja budu promovisala u Nike dresovima.Zato postoji mogucnost da se sa transferima namjerno odugovlaci a npr da se vec dogovaraju u tajnostiEPL je napisao/la:http://www.joe.co.uk/sport/manchester-u ... iracy/7003
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Darmian ce do petka biti zvanicno Morgan do kraja sedmice
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 11 jul 2015, 12:13, ukupno mijenjano 2 puta.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
A da je imao jos 3 godine ugovora? Za koliko bi ga onda mogao prodati posto kad imas duzi ugovor vrijedis mnoogo vise? Za 30miliona po tebi? Ma daj molim te. Onda bi se Ibrahimovic trebao prodati za 45 a ne za 5-6 kako ce i biti ako ode sad.OnlyUnited je napisao/la:Sve to ured, al' 5 mil funti za ovakvo ime je premalo bez obzira na okolnosti. To sto ce biti rijesena plata je stvar Uniteda (sigurno olaksica), al' ovdje je u pitanju dogovor dva kluba (na koji je RVP sigurno pristao uz ozbiljnije rezove po pitanju primanja al' zbog minutaze i Eura).
15 mil funti nije previse, kada pogledas sta se i kako danas krece po toj cijeni.
Poenta je ta da se pod Lujem stvari stabilizuju, sto govore i zadnji normalni transferi (u pitanju je i stav koji klub mora pokazati).
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ma Nania su prodali samo da ga se rijese,jer morao bi mu davati ugovor a pitanje je da li bi igrao...
I sa Rvp je isto,nece otici za neke velike pare...
Ali eto,isto tako treba Unitedu napadac...
Mozda je vec neko i potpisao,svjesni smo kako se uvijek radilo u tajnosti...
Evo oko Ramosa se usutilo,i sad je ocekivat da dodje ili ostane
I sa Rvp je isto,nece otici za neke velike pare...
Ali eto,isto tako treba Unitedu napadac...
Mozda je vec neko i potpisao,svjesni smo kako se uvijek radilo u tajnosti...
Evo oko Ramosa se usutilo,i sad je ocekivat da dodje ili ostane

Zar ima treća opcijaAnoniman je napisao/la: Evo oko Ramosa se usutilo,i sad je ocekivat da dodje ili ostane

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

'Tuttosport' je objavio ovu sliku Mattea Darmiana i njegove porodice sa aerodroma gdje se spremaju na put za London.
- Matteo Darmian se također na dirljiv način oprostio od Torina: "Dao sam svoje srce i dušu. Bila je velika čast igrati za Torino i biti kapiten kluba na nekoliko utakmica. Trenutno nemam riječi,samo plačem. Zapamtite to da Torino napuštam samo zbog toga da bih napredovao u svojoj karijeri i da nisam zao."
- OnlyUnited
- Kontakt:
Gore sam naveo cijene pojedinih igraca, et' striktno Okazakija. Da je imao tri godine ugovora vrijedio bi 10 mil vise, jer je provjeren wc napadac, donio titulu klubu i moglo bi se reci u Unitedu zaokruzio svoju klasu.A da je imao jos 3 godine ugovora? Za koliko bi ga onda mogao prodati posto kad imas duzi ugovor vrijedis mnoogo vise? Za 30miliona po tebi? Ma daj molim te. Onda bi se Ibrahimovic trebao prodati za 45 a ne za 5-6 kako ce i biti ako ode sad.
Danas 5 mil funti ne predstavlja nista.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Gianluca Di Marzio ✔@DiMarzio
It's almost done, only some details to arrange: @Persie_Official to @Fenerbahce @SkySport @SkySportsNewsHQ
Ode i Persika... Lujo je lud covjek za godinu dana totalno ekipu rekonstruisa...

It's almost done, only some details to arrange: @Persie_Official to @Fenerbahce @SkySport @SkySportsNewsHQ
Ode i Persika... Lujo je lud covjek za godinu dana totalno ekipu rekonstruisa...

Ode Robin za 6,5M€, fakat nas jeebu sa ovim cijenama 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, zar će stvarno prodat Robina? 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ajmo po Lacazetea i da vidim ko ce da se odbrani 

Zeljeznicar! 1921 !
Uff kad bi ga doveli, covjek je ubica.Format je napisao/la:Ajmo po Lacazetea i da vidim ko ce da se odbrani
Domo23
- OnlyUnited
- Kontakt:
Za Robina i Nanija dobili 9 mil funti, jbte zivot.
Lacazete je preskup, sa masnom platom te vjerovatno ne bi imao mjesta u toj 433 formaciji, koja se pokazala odlicnom protiv jacih ekipa. Istina dobar, brz napadac, no zna se da je Rooney apsolutno prvi pik.
Depay placen 25 mil funti, Darmian 14, Morgan bi mogao kostati od 25 - 28 te stoper oko 40. To je blizu 110 mil funti, a uzimajuci u obzir prosli prelazni rok, gdje su postavljeni i rekordi po tom pitanju, mislim da se nece dovoditi skuplji napadac, bez obzira koliki je transfer budzet.
Lacazete je preskup, sa masnom platom te vjerovatno ne bi imao mjesta u toj 433 formaciji, koja se pokazala odlicnom protiv jacih ekipa. Istina dobar, brz napadac, no zna se da je Rooney apsolutno prvi pik.
Depay placen 25 mil funti, Darmian 14, Morgan bi mogao kostati od 25 - 28 te stoper oko 40. To je blizu 110 mil funti, a uzimajuci u obzir prosli prelazni rok, gdje su postavljeni i rekordi po tom pitanju, mislim da se nece dovoditi skuplji napadac, bez obzira koliki je transfer budzet.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 08 jul 2015, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.