RiNo je napisao/la:I ovaj alan_kardec rijetko zailazi u ovaj dio foruma, uglavnom kad Turska dobije po guzici on dodje da kaze koju pametnu...
jel me neko tražio?
ovdje sam došao da stanem u zaštitu Tulića, a ko je dobio po šupku, najmanje mi je bitno. Iskreno, od Turaka sam očekivao mnogo više, s obzirom na to da dobro rade sa mlađim selekcijama.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
Jos kakvih bi tek rezultata bilo.Da imamo selektora Tulju Tuki Tuki Tulica bez dioptrije.
A da ne govorimo o ''daru'' kao comentator
Cova talentovan,cak sta vise ''expert'' za LS
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
RiNo je napisao/la:I ovaj alan_kardec rijetko zailazi u ovaj dio foruma, uglavnom kad Turska dobije po guzici on dodje da kaze koju pametnu...
jel me neko tražio?
ovdje sam došao da stanem u zaštitu Tulića, a ko je dobio po šupku, najmanje mi je bitno. Iskreno, od Turaka sam očekivao mnogo više, s obzirom na to da dobro rade sa mlađim selekcijama.
I ja sam za Tulu )))Znam momka vise od 20 god. i igrali smo zajedno.Ne znam sto ste svi skocili protiv njega.Jasno se vidi da momci napreduju iz tekme u tekmu,treba malo vremena.Nije njegova krivica kad se igrace sakupe 1 dan prije utakmice.Na forumu sve neki strucnjaci,a najveca tekma im je bila protiv raje sa srednjeg ulaza.Hajmo' sad ospite paljbu )))))))
Bezveze ,ovi ga iz manjeg entiteta brane iako sami znaju da je kao trener zesca nula.
Naprimjer onaj Ibro Zukanovic moze biti vrlo blizu Tuki,Tuki Tulica.
Korumpiran i zbog nekih svojih ''ciljeva'' jednu sjajnu generaciju zeznuo.Vedo igrao u PSG a Jelic u Modrici i ovaj drugi imao prednost zbog pokojnog mu tate.Jos frajo izjavio da bi ''pjeske''u Beograd da igra za Orlove
Tako da se uopste ne govori ko je ko i odakle je.
Nego njegova strucnost.
Svako ima svoje misljenje i vecina je da Tuki Tula kloc i tu vise nema rasprave.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 apr 2010, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zato sto je dobar trener.Znam njegov nacin razmisljanja.Od Tulicevi 60 treninga ni jedan nece biti isti,uvijek je tu nesto novo.Odlican u taktici(svi spominju poraz od Lux.,**** desi se i kiks,los dan igraca,ali svi znamo da danas svi igraju fudbal.Nema vise totalnih "autsidera".
calcio je napisao/la:Sto ne zove najboljeg mladog igraca premijer lige Amera Osmanagica? Sto se Ibrakovic povukao sa mjesta asistenta trenera U-21 repke?
btw. Ibraka je za njega Capello
Jest vala,onda mozes misliti kakav je Tuki,tuki-Tula.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Amadeus je napisao/la:
I ja sam za Tulu )))Znam momka vise od 20 god. i igrali smo zajedno.Ne znam sto ste svi skocili protiv njega.Jasno se vidi da momci napreduju iz tekme u tekmu,treba malo vremena.Nije njegova krivica kad se igrace sakupe 1 dan prije utakmice.Na forumu sve neki strucnjaci,a najveca tekma im je bila protiv raje sa srednjeg ulaza.Hajmo' sad ospite paljbu )))))))
Amadeus je napisao/la:Zato sto je dobar trener.Znam njegov nacin razmisljanja.Od Tulicevi 60 treninga ni jedan nece biti isti,uvijek je tu nesto novo.Odlican u taktici(svi spominju poraz od Lux.,**** desi se i kiks,los dan igraca,ali svi znamo da danas svi igraju fudbal.Nema vise totalnih "autsidera".
Džabe pričaš jaro!!! Ovdje pojedini forumaši kad zagrizu, ne puštaju tako lako. Sve sama stručna lica, sad im ne valja ni Zukanović, a čovjek doveo mladu repku pred vrata EP.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 28 apr 2010, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
Zukanovic je kako rece @calcio Capelo za Tulica to mu barem i nije tesko.Valjda je mislio na njega. Jer o njemu se i pise.
Druga stvar sto je kod Zuke bilo korupcije i ubacivanja igraca nakon ''podmazivanja djepa''
Sto se tice trenerskog znanja ta dva trenera ni u ludilu se ne mogu porediti.
P.S kakav te Ibrakovic spopao sto se EP tice:lol:
Vidila zaba gdje se ati potkivaju pa i ona digla nogu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tula Tuk Tuk Tuki nije korumpiran..................
....................................................
...................................................
...................................................
On je samo kloc na pogresnom mjestu.
Ne moze ni ovo cestito da odradi,jos cova da se ubacuje u korumpiranost.
Previse za njega.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Neznam da li je vec neko postavio golove sa utakmice protiv Turske:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja glasao za Stojnića a nisam trebao jer mislim da u ovim uvjetima je veoma tesko raditi.Država klimava,savez katastrofa narod hm.Mislim da svi zaslužuju pohvalu.Ali eto.pozdrav svima na forumu.
Ammim je napisao/la:Ja glasao za Stojnića a nisam trebao jer mislim da u ovim uvjetima je veoma tesko raditi.Država klimava,savez katastrofa narod hm.Mislim da svi zaslužuju pohvalu.Ali eto.pozdrav svima na forumu.
Ammim je napisao/la:Ja glasao za Stojnića a nisam trebao jer mislim da u ovim uvjetima je veoma tesko raditi.Država klimava,savez katastrofa narod hm.Mislim da svi zaslužuju pohvalu.Ali eto.pozdrav svima na forumu.
Pozdrav i tebi druze. Sto te nema tako dugo?
Ma puno posla a i razočarenja.Sve se skupilo.Nego ova U21 neki dan nije bila losa protiv Turske a ja već duže vremena govorim da tu ima materijala za A tim.Mislim da Susić nebi pogrijesio kad bi neke regrutovao u sledećim prijateljskim mečevima.Onaj mali Vranjes mi se sviđa sve vise mislim ipak mu je 20 godina steta. Da nam se ne desi opet kao s Jahićem tražimo stopera a momak jak ko zemlja.
i opet se dokazalo da nema demokratije u nashoj drzhavi ovaj puta Ušljivi Ušanović je prijetio preko policije BHF-u i FKR radi skandiranja Savez Napolje i Munibe Lopove