FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 08 jul 2015, 18:04

Di Maria ako dodje u Bayern, sigurno nece biti nikakvi nasih igraca ukljucenih u to. Ili ce doci za novac, ili nikako. Isto tako znam da nece ni za 50miliona doci, ako dodje do transfera, to ce bit plafon 40milki...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 08 jul 2015, 18:59

proFCB je napisao/la:Di Maria ako dodje u Bayern, sigurno nece biti nikakvi nasih igraca ukljucenih u to. Ili ce doci za novac, ili nikako. Isto tako znam da nece ni za 50miliona doci, ako dodje do transfera, to ce bit plafon 40milki...

:urnebes: :urnebes: :clap:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 08 jul 2015, 20:03

muhamedhulk je napisao/la:Allianz Arena? :D Toranj kod olimpijskog? Wienerschnitzel na Marienplatzu? Säbenerstraße i trening?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To sve bio. Odnosno na AA cu ici.

Nego ima li sta da radi poslije 8 :D da se uzme za pit grickat. Bilo sta? Trenutno sam kod Marienplatza.
Mia San Mia

proFCB
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 09 jul 2015, 00:08

Policeman je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Di Maria ako dodje u Bayern, sigurno nece biti nikakvi nasih igraca ukljucenih u to. Ili ce doci za novac, ili nikako. Isto tako znam da nece ni za 50miliona doci, ako dodje do transfera, to ce bit plafon 40milki...

Aj razguli sa teme, znas i sam da sam upravu. Niko osim britanaca nije dovoljno glup da placa te "kvazi igrace" toliko koliko ih zaista i placa.

Stern des Südens

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 jul 2015, 00:14

muamerc je napisao/la:Sve se više priča o Di Maria-i. Ovaj neki Falk koji je iz BILD-a a koji je povezan s nama navodi da su pregovori u toku i da smo angazirali nekog pregovarača koji je pregovarao i s Pepom. Prema informacijama Muller i Robben su isključeni iz kombinacija za transfer dok se sad spominju Svajni ili Gotze.
ako su angažovali tog pregovarača za Di Mariu, onog istog koji je pregovaro s Pepom, već se bojim da nećemo Di Mariu platit 80mil, ko što su odlučili Pepu dat platu od 17miliona :mrgreen:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 09 jul 2015, 09:10

Ne znam al ja bi hladno dao Gecea i jos love za Di Mariu
Volim te Zeljo!!!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 09 jul 2015, 09:27

najbolje bi bilo dati Guardiolu i 20mil € za Di Mariu

:kafa:

According to Italian news **** DiMarzio Bayern are interested in this 19 year old french winger who currently plays for Juventus.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jul 2015, 10:58

Najbolje bi bilo rijesiti se Guardiole!!!

Citam jucer, Ribery je bio ponovno na pregledu opet mu je nalozeno strogo mirovanje, napredka cini mi se nije bilo.
Medjutim ono sto me je obradovalo jeste sto je Ribery sam izjavio, a to je da gori od zelje da se vrati na teren, jer kako on kaze ova povreda je jedino sto ga koci.

Nadam se da ce j dogledno vrijeme razmisliti i o operativnom zahvatu, ukoliko metoda mirovanja ne urodi plodom. Nije nam potrebna situacija kakvu je BvB imao sa Gundoganom.

Stern des Südens

Policeman
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la Policeman » 09 jul 2015, 12:02

proFCB je napisao/la:
Policeman je napisao/la:

Aj razguli sa teme, znas i sam da sam upravu. Niko osim britanaca nije dovoljno glup da placa te "kvazi igrace" toliko koliko ih zaista i placa.

britanci koliko placaju da placaju ali Bayern ga za 40m nikad nece dobiti i to je realnost :kafa:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 09 jul 2015, 12:15

Policeman je napisao/la:
proFCB je napisao/la:
Policeman je napisao/la: :urnebes: :urnebes: :clap:

britanci koliko placaju da placaju ali Bayern ga za 40m nikad nece dobiti i to je realnost :kafa:
Naravno. Prije ce izletiti PSG kojima je 60mil smijesna cifra a i nije im problem dati 15tak miliona za platu, tako da za igraca i klub kojem je para na prvom mjestu, a jest svima, Bayern nema priliku niti sansu da se bori sa PSG, MCitijem, Celzijem za potpis.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 09 jul 2015, 18:57

Danas sam obisao dosta kancelarija i soba u groshadern klinici u Minhenu.
Pa onoliko slika, postera, solja... I jos milion stvarcica Bayernovih nema nigdje. Svaki doktor, direktor, profesor, cistac.... navija za Bayern i voli klub.

Joj osjecaja pogledati svugdje stvari od Bayerna.
Mia San Mia

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 09 jul 2015, 18:59

R32 je napisao/la:Danas sam obisao dosta kancelarija i soba u groshadern klinici u Minhenu.
Pa onoliko slika, postera, solja... I jos milion stvarcica Bayernovih nema nigdje. Svaki doktor, direktor, profesor, cistac.... navija za Bayern i voli klub.

Joj osjecaja pogledati svugdje stvari od Bayerna.
Bayern je drzava u drzavi, bez pretjerivanja.

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 09 jul 2015, 20:57

Nije mi nikako jasno , stoji da je bayern veliki klub rame uz rame Realu , Barci , Chelsea..itd..
Stoji i to da ima visemilonske ugovore..znaci pare su tu.
A opet necete da istresete 60- 70 milki ..za jednog ADM... ili Hazarda koji je malo skuplji.
Razumjem sto BVB , dovodi .. igrace za sicu , ali bayern mi nije jasan.
Costa ce najvjerovatnije , biti promasaj ...gotze se ne moze prepoznati od kako je otisao iz Dortmunda.
pep ga je vec unistio , tomas müller se ne slaze sa.
guardiolom.
Unistice vas celo katalonski , pokusava i tvrdoglav je da napravi od bayerna drugu Barcu.
Bayern je njemacki klub , njemacki mentalitet ..to sto pep dovodi spansku koloniju u munich , nepije vode i uvodi spanski stil..sistem kako god vec...samo ce bayern vise udaljiti od osvajanja lige prvaka.
Nemam nista licno protiv bayerna..kako jedan od vasih forumasa napisa da sam ja ljubomoran na bayern..i svega sto se dotice istog tj. bayerna.
To nije tacno , ja samo iznosim realnost onakva kakva je.
Mogu se kladiti , sa bilo kim od vas ..ako sutnete guardiolu i dovedete Kloppa da prvu sezonu pod palicom istog Kloppa osvajate ligu prvaka.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 09 jul 2015, 23:03

@edobvb
Neces nikad ni shvatiti jer ne nevijas za Bayerna.
Godi ti posjecivati temu giganta ;-) sumljiv si mi,da ne bi mozda mijenjao boju :-P .cest si gost.
VOLIM BAYERN

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 jul 2015, 23:39

edobvb je napisao/la:Nije mi nikako jasno , stoji da je Bayern veliki klub rame uz rame Realu , Barci , Chelsea..itd..
I onda kaže nije mu jasno. :hmmmmm: Žuti obavezno donesu određenu dozu humora (istina ne baš kvalitetnog) kod nas. Navrati(te) malo češće. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 jul 2015, 03:51

@edobvb
Bayern je upravo zato veliki klub, jer nema iza sebe arapske i ruske pare, spanske banke..a na istom je nivou (ako nije i na vecem) od Barce i Reala. Bayern trosi onoliko koliko zaradi. Kad bi se to samo gledalo, mi bi bili najveci u historiji fudbala :D
Sto se tice odsteta i plata - ovo danas je pretjerivanje..nadam se da ce se nesta promijeniti po tom pitanju. Po pitanju plata, NBA sistem mi se svidja, odrediti ukupnu platu tima, pa nek rasporede (npr. max 50% budzeta) :D Kad su odstete u pitanju, isto tako..max 50% budzeta za transfere (plus od prodaje igraca).
Inace, fudbal bi mogao otici u neku stvar za 10 godina... :crazy:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jul 2015, 05:02

Sammer je porucio Danteu da sebi nadje nesto drugo ali izgleda da je presretan u Bayernu. Nije on vise neki igrac ali ga jako postujem, dobar je on bio jedno vrijeme ali je sad nesto kao Van Buyten, ako hoce da ostaje nek ostaje ali sigurno da nece biti ni blizu standardni.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 jul 2015, 09:56

Nerminovic je napisao/la:Sammer je porucio Danteu da sebi nadje nesto drugo ali izgleda da je presretan u Bayernu. Nije on vise neki igrac ali ga jako postujem, dobar je on bio jedno vrijeme ali je sad nesto kao Van Buyten, ako hoce da ostaje nek ostaje ali sigurno da nece biti ni blizu standardni.
Njemu treba da bude jasno da ga Bayern više ne smatra igračem za prve postave niti računa za nešto ozbiljno; ili će sebi naći klub da igra ili će presjediti na klupi kod nas.

Evo malo vijesti i glasina:

- Klub neće praviti problem Švajniju ukoliko želi da napusti klub. Sve je na njemu, on odlučuje da li ostaje ili ide. Ponuda od 10mil za njeg je prihvatljiva za Bayern.
- Navodno MUFC priprema ili je poslao ponudu za Mullera u vrijednosti >60mil
- Ibrahimovic je za jedan intervju govorio da je moguće da sebe vidi u Njemackoj ali bi mogao igrati samo za jedan klub a to je Bayern. Nakon ove izjave pojavilo se milion glasina o toma kako bi mogao doći kod nas (ahahahah).
- Navodno je Di Maria izjavio da bi želio da igra za Bayern i da je dao svom agentu nalog da isforsira taj transfer (glasina da je nema veće), dok činjenica je da postoje razgovori i pregovori između nas i MUFC.
- Nakon što je Gotze-ov agent izjavio da je Gotze u nemilosti trenera pojavila se je 1001 glasina o tome kako nas napušta. Englezi su zainteresirani za njegove usluge.
- Iz Španije dolazi vijest da jedini klub koji je zainteresiran za Ramosa jeste Bayern. Njegova potraživanja su 7mil eura plate dok Real traži preko 40-50 mil za transfer.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 jul 2015, 11:52

Nemojte momka napadati odmah, njemu nije jasno zasto ne dajemo tolike novce! A ne dajemo ih iz tog razloga sto nema potrebe da preplacujemo neke igrace koji toliko ne vrijede.

Isto tako necemo mi ni di Mariu preplatiti, to budite sigurni, ukoliko uopce dodje do tog transfera.

Sto se tice Schweinia, ajde nek mi svako od vas odgovori na pitanje, da li iko od vas vjeruje da on u naredne 2-3 sezone moze odigrati 50% utakmica na top nivou? (Nivo sa finala SP)
JA ISKRENO MISLIM DA NE MOZE!!!

Stern des Südens

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 10 jul 2015, 12:08

proFCB je napisao/la: Sto se tice Schweinia, ajde nek mi svako od vas odgovori na pitanje, da li iko od vas vjeruje da on u naredne 2-3 sezone moze odigrati 50% utakmica na top nivou? (Nivo sa finala SP)
Bastian kad je 100% spreman i motiviran je jedan od najbolji na svijetu, ali sadasnji basti je daleko od toga...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []