FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zao mi samo Memije ako ode,a nadam se da nece.Kvesicu i Antolovicu je vakat i ako trebaju da idu neka idu uz pristojne cifre. Bajic po meni pravi igrac za prodaju i nadoknadiv. Naravno da se ja pitam svi bi ostali,a ako je Kjosevski spreman stati medju stative samo Antolu prodati i uzeti barem nesto.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
a trebali bi makar 70% uloziti u stadion, ne mora to biti istok nego bilo sta samo da je blize tim nekim uslovimaa onda ce valjda neko vdjet da se radi i nekako necim pomoc, ili dat neku idejuarena je napisao/la:moj prijedlog je pare ako se proda Džeko u romu uložiti u izgradnju istoka do zadnjeg feninga.Sad će neko reći od čega će klub živjeti?Od čega će klub živjeti ako se ne proda
ovo za prodaju, ja mislim da memija vjerovatno ostaje
tola ako ode zamjenu imamo finu
kvesa haman ode i neka ce, bar da znamo pa da ga posteno ispratimo
a sto se tice baje valjda to bude za neki ok iznos kako i dolikuje najboljem strijelcu i igracu na skisku a repke
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Zasto svi spominju istocnu tribinu kao prioritet. Mislim da nam je svima vaznije da igramo evropske utakmice na Grbavici a uslov za to je zapad.
slažem se ako trebamo dobiti 1 400 000 KM milion uloži u tribinu 400 000 vrati neke dugove.Moje mišljenje je da bih milion KM bilo dosta za betonske radove bez natkrivanja tribine i stolica .godrina je napisao/la:a trebali bi makar 70% uloziti u stadion, ne mora to biti istok nego bilo sta samo da je blize tim nekim uslovimaa onda ce valjda neko vdjet da se radi i nekako necim pomoc, ili dat neku idejuarena je napisao/la:moj prijedlog je pare ako se proda Džeko u romu uložiti u izgradnju istoka do zadnjeg feninga.Sad će neko reći od čega će klub živjeti?Od čega će klub živjeti ako se ne proda
ovo za prodaju, ja mislim da memija vjerovatno ostaje
tola ako ode zamjenu imamo finu
kvesa haman ode i neka ce, bar da znamo pa da ga posteno ispratimo
a sto se tice baje valjda to bude za neki ok iznos kako i dolikuje najboljem strijelcu i igracu na skisku a repke
@tu i tamo
i sta ces onda od 100 000 KM, ne mozes nista uraditi sa tako malo novca
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nije cilj skupiti za tribinu, vec iskoristiti trenutak, i nije 100 000 vec vise, nadamo se puno vise... a eto to sam zamislio nacin na koji se skupiti ogromna lova, i morao sam napisati totheKuPuS je napisao/la:@tu i tamo
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Zavrsiti ovu pricu oko stadiona, europa zavrsava pocinje nova sezona. Ove akcije i "dobrotvore" macku od rep okaciti sve dok uprava ne napravi prvi korak da se nesto ucini po pitanju stadiona !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Upravo tako. Dzaba sve ideje ako nema nikakve inicijative od strane kluba.Elegant je napisao/la:Zavrsiti ovu pricu oko stadiona, europa zavrsava pocinje nova sezona. Ove akcije i "dobrotvore" macku od rep okaciti sve dok uprava ne napravi prvi korak da se nesto ucini po pitanju stadiona !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Hajmo malo pisati o sutrašnjoj utakmici, kakav sastav ocekujete ? Po mom mišljenju ne bi trebalo biti nekih znacajnijih promjena u odnosu na onaj koji je igrao na Malti, možda Memija umjesto Livaje i Diatta umjesto Kokota, ili Vedran umjesto Antolovica, možda ce šansu dobiti i neki drugi juniori tipa Hiroša mada to su sve pretpostavke Oda je kompetentan i šta god odluci bice dobro..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sutra igramo sa najjacim sastavom nikakve kalkulacije.
Zna li neko hoće li biti korteo sutra, ja sam totalno neupućen ovih dana, ako može PP.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Bajić,Beganović, Stokić, Kokot, strašan napadSlevinKelevra je napisao/la:![]()
![]()

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Aco otvori bogati posebnu temu o stadionu a posebnu o potencijalnim ulagačima i članskim kartama, ubiše ovi pametnjakovići forum. Jedva da se može šta o utakmicama i igračima pročitat.
Kao sto sam rekao uskoro se raspisuje tender za stadion odnosno tribini i to je pouzdano 100%. Hajmo sada o utakmici sutra i moze li GO AHEAD iznenadjenje napraviti
naravno da može. pa nije iz andore, a još se pred praznim stadionom igra.
Sretno nasim momcima da sve rijese u 1 pol. da u drugom udju, hiros i neki jos koji nisu imali prilike 

" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Vozdra .Trasu nisam u Sarajvu **** hoce li ko prenosit tekmu.
- jaludovolimte
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Bas smarate sa Aldinom.Ovaj potez je simbolican i treba ljudima u klubu skrenuti paznju da nismo zadovoljni sto igramo svoje utakmice na Kosevu.Lijepih ideja ima fakat i treba ih arhivirati i kada klub pokrene nesto u tom pravcu staviti se klubu na raspolaganje a do tada moramo cekati.
Hvala bogu sutra utakmica.Pozelio sam Želju.
Hvala bogu sutra utakmica.Pozelio sam Želju.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Pablo11, SamoDaKazeem i 62 gosta.