NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Da li je netko bio danas na treningu jesu li se pojavili ti novi igraci
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Prvenstvo bi trebalo da počne 08.08 ali će vjerojatno biti odgođeno do Septembra što je po meni idealno za nas.Puno je novih igrača,i nama odgovara da Nedim ima što više treninga da vidi sa čim raspolaže i da to na vrijeme uigra..zna li neko da li ima nešto za golmana koji se spominjao?
eto jos dva dobra igraca a bice jos pojacanja.yebiga ako ne udemo sve kolektivno izrokat....dobro je dosla ona sramota protiv toska da ljudi vide gdje smo.tako da se sada svi moraju zapitati jel im mjesto u timu zagarantovano
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
reddragon001
- Kontakt:
Auuu, ovi nasi se ne sale nikako pogotovu Mirso hvala mu do neba... Da mu bog dadne zdravlja i srece. Jos jednog napadaca nam dovodi iz Srbije... I ovo sada sto je doveo s pravom nas mogu nazivati malo Sarajevo. Posljednja mojacanja Misan i Pliska, mislio sam da ce kompleitrati spisak ali ipak dolaze jos barem 2 igraca.
Gdje ste misevi pljuvaci???

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Svaka čast ljudima u upravi ipak su svi predviđali da cemo se raspast kad ispadnemo a mi jači tim pravimo od prošleg, još ako se krene radit Šta na stadionu bit ce kapa do podareddragon001 je napisao/la:Auuu, ovi nasi se ne sale nikako pogotovu Mirso hvala mu do neba... Da mu bog dadne zdravlja i srece. Jos jednog napadaca nam dovodi iz Srbije... I ovo sada sto je doveo s pravom nas mogu nazivati malo Sarajevo. Posljednja mojacanja Misan i Pliska, mislio sam da ce kompleitrati spisak ali ipak dolaze jos barem 2 igraca.![]()
![]()
![]()
![]()
Mirso poludioreddragon001 je napisao/la:Auuu, ovi nasi se ne sale nikako pogotovu Mirso hvala mu do neba... Da mu bog dadne zdravlja i srece. Jos jednog napadaca nam dovodi iz Srbije... I ovo sada sto je doveo s pravom nas mogu nazivati malo Sarajevo. Posljednja mojacanja Misan i Pliska, mislio sam da ce kompleitrati spisak ali ipak dolaze jos barem 2 igraca.![]()
![]()
![]()
![]()
trenutno
....................................brkic......................................
brkovic.......pejic..............mornar..............lazarevic........
..........................zvonic.........................................
pliska........savic............misan...............đorđevic........
...........................ristic.....................................
klupa serbo islamagic doljancic facic colic piric alibasic isanovic hasic
stim da ovdje doalzi do problema ,moramo imati igrace do 21 godine u prvom sastavu tako da ce neki od ovih sa klupe morati poceti
stim da ovdje doalzi do problema ,moramo imati igrace do 21 godine u prvom sastavu tako da ce neki od ovih sa klupe morati poceti
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čini mi se da dva igrača moraju biti do 21god. vjerojatno će Šerbecic i Facic početi utakmice a vidjecemo koliko će ih Nedim držati u igri..
-
batigol777
- Kontakt:
Faca ce igrati jer po meni izrasta z finog igraca e sad mozda dodje neko mladji radi godina a za sada je dobro pogotovo Pliska mislimbda je za ovu ligu dobar ako se nije shebo.
Kako pratim ostale klubove jedino metallege je dovelo igraca dosta vjerovatno kako bi napali PL ovo ostalo se suti pa vidjet cemo
Kako pratim ostale klubove jedino metallege je dovelo igraca dosta vjerovatno kako bi napali PL ovo ostalo se suti pa vidjet cemo
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Nigdje veze liku da stavljas ove na klupu prije ovih gore u prvoj postavi za koje se ne zna jos u kakvoj su formi, pogotov mislim na Islamagica i Colica koji su bili jedni od boljih prosle sezone, zbog godina ce igrati Hasic i eventualno Isanovic ili Serbo koji po meni nije nista losiji stoper nego pejic i mornar...astra1922 je napisao/la:trenutno
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Pa liku ja sam napisao sastav po onome kako ih ke trener uigravo.i napisao sam da ce neki od ovih sa klupe u pocetni sastav.jos je puno vremena a da su ovi na klupi dobri ne bi doveli jos pet igraca na njihovo mjesto
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
U koliko je utakmica i jeli kod nas???
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
-
reddragon001
- Kontakt:
Utakmica je u vitezu
Jeli ovo zvanično za Mišana i Plisku, pošto nigdje ne vidim da su slikani na potpisu ugovora a dok nevidim svojim očima nisam siguran? Jeli bio koji od njih dvojice sinoć na treningu? Ako su stigli mogli bi biti dobra pojačanja, pogotovo ovaj Mišan gledao sam malo njegove klipove extra vezni igrač, baš kakvog smo trebali.
Evo sa se ispostavi ono što sam prije par dana pisao, gdje sam rekao da nam treba jedan klasan vezni-dobili smo Mišana, jedan krilni napadač-dobismo Plisku, napadač-došao Rile i trener kaže da će doći još jedan, golman-takođe kaže da treba doć, znači samo su se odlučili da na štopera više nikog ne dovode što je malo i logično jer tu već imamo. Mornara, Šerbu, takođe to mogu odigrati i Islamagić, Pejić pa i Zvonić što je sasvim dovoljno.
Znači još samo golman i nadam se extra špic i možemo krenuti u pohod!!!

Evo sa se ispostavi ono što sam prije par dana pisao, gdje sam rekao da nam treba jedan klasan vezni-dobili smo Mišana, jedan krilni napadač-dobismo Plisku, napadač-došao Rile i trener kaže da će doći još jedan, golman-takođe kaže da treba doć, znači samo su se odlučili da na štopera više nikog ne dovode što je malo i logično jer tu već imamo. Mornara, Šerbu, takođe to mogu odigrati i Islamagić, Pejić pa i Zvonić što je sasvim dovoljno.
Znači još samo golman i nadam se extra špic i možemo krenuti u pohod!!!
ovaj Vitez se pravo pojačao,bit će ovo dobra provjera danas da vidimo gdje smo...ako bude i negativan rezultat ne treba momke odmah uzimati na zub,mnogo je tu novih lica pa dok se to sve ukomponuje,eto ja bih recimo bio zadovoljan jednim remijem 
za Mišana i Plisku imaš tekst na Gradačac.org. da su potpisali..combe je napisao/la:Jeli ovo zvanično za Mišana i Plisku, pošto nigdje ne vidim da su slikani na potpisu ugovora a dok nevidim svojim očima nisam siguran? Jeli bio koji od njih dvojice sinoć na treningu? Ako su stigli mogli bi biti dobra pojačanja, pogotovo ovaj Mišan gledao sam malo njegove klipove extra vezni igrač, baš kakvog smo trebali.
Znači još samo golman i nadam se extra špic i možemo krenuti u pohod!!!![]()
![]()
Mišan potpisao prije par trenutaka na godinu i otputovao je na pripreme kao i Pliska 
OK, hvala.sony_91 je napisao/la:Mišan potpisao prije par trenutaka na godinu i otputovao je na pripreme kao i Pliska
haha zanimljivi ste vi likovi do jucer hvalite brkica skandirate mu a nakon jedne utakmice odma podhitno treba golman,a svaka cast upravi na ovim igracima mislim da smo se dosada extra pojacali.
Zanimljiv si i ti jel misliš da se sa jednim golmanom može napasti borba za prvaka i da taj golman izdrži čitavu sezonu, bez povreda, bez kartona itd. A u takvim slučajevima kada nema Brkića nemožeš se pouzdati u dijete iz juniora. Zato ohladi malo prvo razmisli pa onda napadaj.zmajoni je napisao/la:haha zanimljivi ste vi likovi do jucer hvalite brkica skandirate mu a nakon jedne utakmice odma podhitno treba golman,a svaka cast upravi na ovim igracima mislim da smo se dosada extra pojacali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.