gledaj ahmeta,ko napusen
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Ne vjerujem da će opet dobiti Delaća na posudbu .Ako i dobiju , pitanje je, do kad tako? Vrući su oni za Pirića na duži rok. Oštrak je naš junior , znam ga dobro. Mana je što je nizak za golmana.Mislim za veće domete.Sjeti se šta je sputavalo Mitrovića da postane novi Šilton.solinas je napisao/la:sarajevo ako ima 300 000 eura neka ga vodi.mada sumnjam.tan da hoce dati te pare,dao bi ih chelziju za delaca za posudbu,ili nesto..
znam dokad imamo rok za reprogram,zato i kazem,bez njega nema pl.a bogami ni evrope.
ako to znamo nas dvojica,sta mislis da vugdalic,i husic neznaju![]()
dokumenti su u poreznom...moramo cekati..
sto se tice ove dvojice,tu su kvalitetom,zavisi koda husref,smekne,da tako kazem.
imamo jakog trenera,strasnu ekipu...ova sezona je nasa,pitacemo se mnogo,vjeruj.uz povoljan zdrijeb,daleko mozemo u kupu.
Chinaglia je napisao/la:je l' kad se potpiše reprogram, to je to, ili grad može to povući, šta znam![]()
pošto se ne kontam u to, pa me zanima
nadam se da ce uroditi plodomvedex je napisao/la:Kad vec spominjete reprogram, Husic i Kurevic jucer su vidjeni u Poreskoj ispostavi. Vjerovatno zbog reprograma.
sumnjas u upravumerak je napisao/la:nadam se da ce uroditi plodomvedex je napisao/la:Kad vec spominjete reprogram, Husic i Kurevic jucer su vidjeni u Poreskoj ispostavi. Vjerovatno zbog reprograma.
Usmeni dogovor je imao i danas je trebao doci na potpis ugovora. Ipak Azmir ga je jutros zvao i ne odbija se borba za evropu i veci novac....wobly92 je napisao/la:Prije 3 dana objavili...Ko tu koga?
sloboda72 je napisao/la:Ne vjerujem da će opet dobiti Delaća na posudbu .Ako i dobiju , pitanje je, do kad tako? Vrući su oni za Pirića na duži rok. Oštrak je naš junior , znam ga dobro. Mana je što je nizak za golmana.Mislim za veće domete.Sjeti se šta je sputavalo Mitrovića da postane novi Šilton.

Nikada al zato sumnjam da cu ikada dobiti odgovor na PP sto sam ti poslao prije dan dvasolinas je napisao/la:sumnjas u upravumerak je napisao/la:nadam se da ce uroditi plodomvedex je napisao/la:Kad vec spominjete reprogram, Husic i Kurevic jucer su vidjeni u Poreskoj ispostavi. Vjerovatno zbog reprograma.![]()
KAKAV CARSkver je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Ne vjerujem da će opet dobiti Delaća na posudbu .Ako i dobiju , pitanje je, do kad tako? Vrući su oni za Pirića na duži rok. Oštrak je naš junior , znam ga dobro. Mana je što je nizak za golmana.Mislim za veće domete.Sjeti se šta je sputavalo Mitrovića da postane novi Šilton.
Husara je moj Idol, yebes Monty Python.
Sad je zakuho' sa "svojim" klubom......Piric i Sarajevo
Imal' sta u agenciji, kakav golman da nam preporucis ?Pitaristok je napisao/la:u odnosu na ostala vasa pojacanja ovaj vam je fula, bolje da ste juniora stavili nego ovog poluamatera
Momak ako ne nadje ino klub sto se tice PL samo Sloboda dolazi u obzir......jbg. taki dogovorsolinas je napisao/la:evo podjelio sam najnoviji info ovdje,vrati se stranicu dvije.ja sam takav..sto cujem,dijelim...steva nije novost,progovorio je i predsjednik da ga ganja,nemoramo na pp.
sutra se prikljucuje u sloveniji.fukara87 je napisao/la:Stevanovic zavrsen, jedva cekam da prodje ramazan![]()
Manje ti sa onim keljama na prepucavanju vise dijeli informacija ovdjesolinas je napisao/la:evo podjelio sam najnoviji info ovdje,vrati se stranicu dvije.ja sam takav..sto cujem,dijelim...steva nije novost,progovorio je i predsjednik da ga ganja,nemoramo na pp.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.