Pandev potpisao za Genovu

Mediaset: Danas nije postignut dogovor izmedju Napolia i Cagliaria za Astoria. Cagliari zeli najmanje 6 miliona eura. Napoli misli da je to previse.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Mediaset: Danas nije postignut dogovor izmedju Napolia i Cagliaria za Astoria. Cagliari zeli najmanje 6 miliona eura. Napoli misli da je to previse.
Jedna vijest i iz nize ligeSalaries of coaches of clubs in Serie A for 2015-2016 in comparison to 2014-2015. Allegri 2nd highest after Mancini
Di Marzio: PSG i Real su zainteresovani za Napolievog defanzivca Ghoulama
Zna on dobro sta sam ja mislio, samo voli da se pravi pametan vise nego sto jeste.IlPrincipino je napisao/la:Ne vidim da je nesto tako smijesno. Kao prvo covjek se nije izrazio u tom smislu tako da se moglo skontati na sve nacine![]()
]
Svaka cast na trudu sto nam prenosis vijesti, al molim te postedi nas komentaraIlPrincipino je napisao/la:Moratti:"inter se mora vratiti u Ligu Prvaka. Ako to napravimo osvajanjem Scudetta to jos bolje. Da li se razlika sa Juventusom smanjila? Mislim da jeste, ali teren ce da kaze svoje. kondogbia? thohir me zvao jer po statutu on mora imati moj pristanak za sve poslove koji su preko 20 miliona eura. Odmah sam jako osjetio da je to ispravan potez i odmah sam dao svoje ok."
http://www.football-italia.net/68866/mo ... o%E2%80%99
Da li se to sprema novi Farsopoli
At the same time, we will work to discourage private transport and favour public transport. Milan, therefore, will be like London.
“In fact, London too has urban stadiums that are reached via the underground system and allowed the improvement of areas where they were constructed.
a kad nisam, realno?akisarajevo92 je napisao/la:Pametno zboris Chinaglia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.