Nidje veze,nigdje nijedne poljske ekipe..amar92 je napisao/la:Britanski list "Footballstoptenen" sastavio je listu 9 najopasnijih navijačkih grupa u Evropi, odnosno klubova kojima pripadaju ove organizacije
9. CRVENA ZVEZDA
8. APOEL
7. MILLWALL
6. FERENCVAROS
5. BESIKTAS
4. WEST HAM UNITED
3. GALATASARAY
2. PARTIZAN
1. ZENIT
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Vidjecemo ih uh jeva cekamamar92 je napisao/la:Britanski list "Footballstoptenen" sastavio je listu 9 najopasnijih navijačkih grupa u Evropi, odnosno klubova kojima pripadaju ove organizacije
9. CRVENA ZVEZDA
8. APOEL
7. MILLWALL
6. FERENCVAROS
5. BESIKTAS
4. WEST HAM UNITED
3. GALATASARAY
2. PARTIZAN
1. ZENIT
-
BlueFamily
- Kontakt:
Jedini vrijedni spomena ovde su Grobari iskreno.Ništa specijalno,kakvi englezi,oni da procjenjuju najopasnije navijačke grupe.Tačno na ovom spisku još fale Viole.corleone87 je napisao/la:Nidje veze,nigdje nijedne poljske ekipe..amar92 je napisao/la:Britanski list "Footballstoptenen" sastavio je listu 9 najopasnijih navijačkih grupa u Evropi, odnosno klubova kojima pripadaju ove organizacije
9. CRVENA ZVEZDA
8. APOEL
7. MILLWALL
6. FERENCVAROS
5. BESIKTAS
4. WEST HAM UNITED
3. GALATASARAY
2. PARTIZAN
1. ZENIT
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Svaki spisak bez fukara je irelevantan.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ma spisak je nigdje veze tacno za smijanje.
-
BlueFamily
- Kontakt:
I hajmo se malo okanit okolnih tema, za 21 čuku je tekma.Poželio sam se Želje više nego pi... Samo lagano sutra,mi podršku ovoj djeci što veću,oni nek ne trpaju puno, da nas podcijene Mađari/Holanđani.Dosta dvica ili trica.Mađarsku priželjkujem radi Mađarica,Holandiju jer mi ne izgledaju kompaktno kao Mađari.U svakom slučaju lijepo će to gostovanje biti.Naprijed Željo ljubavi moja!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
shzna je napisao/la:Svaki spisak bez fukara je irelevantan.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Gledam OBN i ne vjerujem na kakav nacin Mimo popljuva ovu upravu :O
Mi kao narod ne zaslužujemo ništa, nikad Mimo i slicni nisu pitali ko je to zadužio klub 6 i kusur miliona, hoce li neko odgovarati za taj kriminal, nego se napadaju ljudi koji vracaju dug i koji su ga sveli na minimum. Amar Osim je jednom rekao : " Ova uprava najviše radi a najviše je kritikuju" i covjek je bio u pravu 1000%. Mimo apeluj da nam vrate Žuju da nam obećava kule i gradove, da kaže da je za ozbiljnog privatnika 2 miliona pickin dim, da nam dovodi Milan i ostale gigante na Grbavicu, pa cim nestanu pare od Džeke da ode. Hoćemo i Dželu, i ostale lopuže da ponovo kradu i da klub ostavljaju u totalnoj dubiozi, da se ne zna ko pije a ko placa, jeb.o ba i Gredića i Šiljka oni su "nesposobni" koji ce nam qrac ljudi koji vracaju dugove i koji ce izvuci ako Bog da klub iz dugova..
Mi kao narod ne zaslužujemo ništa, nikad Mimo i slicni nisu pitali ko je to zadužio klub 6 i kusur miliona, hoce li neko odgovarati za taj kriminal, nego se napadaju ljudi koji vracaju dug i koji su ga sveli na minimum. Amar Osim je jednom rekao : " Ova uprava najviše radi a najviše je kritikuju" i covjek je bio u pravu 1000%. Mimo apeluj da nam vrate Žuju da nam obećava kule i gradove, da kaže da je za ozbiljnog privatnika 2 miliona pickin dim, da nam dovodi Milan i ostale gigante na Grbavicu, pa cim nestanu pare od Džeke da ode. Hoćemo i Dželu, i ostale lopuže da ponovo kradu i da klub ostavljaju u totalnoj dubiozi, da se ne zna ko pije a ko placa, jeb.o ba i Gredića i Šiljka oni su "nesposobni" koji ce nam qrac ljudi koji vracaju dugove i koji ce izvuci ako Bog da klub iz dugova..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 09 jul 2015, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Naši su definitivno sutrašnju utakmicu shvatili manje ozbiljno. Prije 2 sata u Ilidžisu Antolović, Kvesić, Bajić i još par njih, svi u trenerkama. I ja sutra očekujem izmijenjen sastav. Neće se otkrivati taktičke varijante niti bilo šta što bi na mmoglo predstavljati prednost u drugom pretkolu.BlueFamily je napisao/la:I hajmo se malo okanit okolnih tema, za 21 čuku je tekma.Poželio sam se Želje više nego pi... Samo lagano sutra,mi podršku ovoj djeci što veću,oni nek ne trpaju puno, da nas podcijene Mađari/Holanđani.Dosta dvica ili trica.Mađarsku priželjkujem radi Mađarica,Holandiju jer mi ne izgledaju kompaktno kao Mađari.U svakom slučaju lijepo će to gostovanje biti.Naprijed Željo ljubavi moja!
Samo da javim da sutra stize i nekoliko auta iz Viteza. Treba da nas dodje sto vise, uvertira pred Madjare 
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
-
BlueFamily
- Kontakt:
Iftarili ljudi,valjalo je po onakvom zvizdanu danas treniratlogme je napisao/la:Naši su definitivno sutrašnju utakmicu shvatili manje ozbiljno. Prije 2 sata u Ilidžisu Antolović, Kvesić, Bajić i još par njih, svi u trenerkama. I ja sutra očekujem izmijenjen sastav. Neće se otkrivati taktičke varijante niti bilo šta što bi na mmoglo predstavljati prednost u drugom pretkolu.BlueFamily je napisao/la:I hajmo se malo okanit okolnih tema, za 21 čuku je tekma.Poželio sam se Želje više nego pi... Samo lagano sutra,mi podršku ovoj djeci što veću,oni nek ne trpaju puno, da nas podcijene Mađari/Holanđani.Dosta dvica ili trica.Mađarsku priželjkujem radi Mađarica,Holandiju jer mi ne izgledaju kompaktno kao Mađari.U svakom slučaju lijepo će to gostovanje biti.Naprijed Željo ljubavi moja!
-
perodeformero
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, znam Mimu jako dobro i znam koliki je zeljovac. Ima li negdje da se pogleda?Željooooo je napisao/la:Gledam OBN i ne vjerujem na kakav nacin Mimo popljuva ovu upravu :O
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ja sam danas bio u plavom salonu, rekli su u četvrtak članske 100%, bio je i Šiljak tu, ne bi se smjeli zaje.bavati sa tim stvarimavazdazeljo je napisao/la:Jesu li sutra clanske 100% da ne odem bezveze, i od koliko?
- samogrbavica
- Kontakt:
Cudo i on nije Aldin. Covjek je rekao sve kako jeste. Normalno da ti nije kriv Dino Merlin nego su krive sve uprave koje su prosle kroz 15 godina kluba da se cigla nije uradila. Samo sto ste vi slijepi.Željooooo je napisao/la:Gledam OBN i ne vjerujem na kakav nacin Mimo popljuva ovu upravu :O
KHAJ PRICE
Pregazit ih sutra i vratiti za sve one faulove zbog kojih sam pojeo nokte i svih 90 minuta strepio hoće li se neko od djece prije svega a zatim i ostalih povrijediti 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Prije otprilike 1 h bila na OBN-u ona njegova emisija cini mi se, došao sa ciglom i na jadan nacin popljuvao upravu, jedino bih se složio sa Mimom u vezi stadiona i koncerta da su naši morali imati rezervnu varijantu ostalo što je rekao je dno dna,bukvalno sve probleme u zadnjih 20 godina svalio na ovu upravu, rekao da su nesposobni itd..perodeformero je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, znam Mimu jako dobro i znam koliki je zeljovac. Ima li negdje da se pogleda?Željooooo je napisao/la:Gledam OBN i ne vjerujem na kakav nacin Mimo popljuva ovu upravu :O
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Hocemo Holandjane, jer po informacijama koje su dosle do nase grupe i do naseg Kluba, Ferencvarosu ce biti produzena kazna na dvije do tri utakmice bez gledalaca. Sacekajmo zvanicno...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Mimo je poceo malo vise da kaki, odavno je on za mene Camil. Bar mu tako dolikuje. Placena pic.ka vjerujete mi. Nije vise u trendu na Grbavici pa mu i drugi malo plasiraju pricu i eto ga na vox populi. Ugristi ce se i on za jezik ubrzo kao i mnogi drugi. Samo treba pamtiti sve ovo, pa im nekad servirati za "dorucak".
Minjore jesam li bio u pravu
Minjore jesam li bio u pravu
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 09 jul 2015, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
BlueFamily
- Kontakt:
Gdje potrosit ove 3 joje sad?Daj holandjani prodjite pa makar naguzove.Minjore je napisao/la:Hocemo Holandjane, jer po informacijama koje su dosle do nase grupe i do naseg Kluba, Ferencvarosu ce biti produzena kazna na dvije do tri utakmice bez gledalaca. Sacekajmo zvanicno...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], WeekendOffender i 12 gostiju.