da..sa 16 god otisao u Vosuborcev_navijac je napisao/la:nije samo rodjen nego je i fudbalski ponikao u zvornickoj drini ja mislimborac_sampion je napisao/la:On je rodjen u ZvornikuEsii TM87 je napisao/la:Odkud vas Jovetic u mladoj repki,zar on nije drzavljanin Srbije?Nisi zadovoljan sa njim?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
TREĆI PUT ČASTIMO
zadovoljan,naravno extra igrac,mlad...nisam znao da je bosnjoborac_sampion je napisao/la:On je rodjen u ZvornikuEsii TM87 je napisao/la:Odkud vas Jovetic u mladoj repki,zar on nije drzavljanin Srbije?Nisi zadovoljan sa njim?

1921-2011
jest ove Zeljovce lako potpaliti napises dvije,tri rijeci,a oni se odma izivciraju i krenu odgovarati ali nema veze bolje da oni citaju i pisu po nasoj temi nego mi po njihovoj 

utakmica Sloboda-Borac igra se u petaku u 17:00.Utakmica je pomjerena za petak kako bi igraci Borca imali vise vremena da se odmore za finale.
- slani grad
- Kontakt:
jel to rekla-kazala il je provjereno...& ? je napisao/la:utakmica Sloboda-Borac igra se u petaku u 17:00.Utakmica je pomjerena za petak kako bi igraci Borca imali vise vremena da se odmore za finale.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
tako sam procitao u novinama trebalo bi da je tacnoslani grad je napisao/la:jel to rekla-kazala il je provjereno...& ? je napisao/la:utakmica Sloboda-Borac igra se u petaku u 17:00.Utakmica je pomjerena za petak kako bi igraci Borca imali vise vremena da se odmore za finale.
& ? je napisao/la:utakmica Sloboda-Borac igra se u petaku u 17:00.Utakmica je pomjerena za petak kako bi igraci Borca imali vise vremena da se odmore za finale.
A i ako vas oni mesari izlome, da stignu fizioterapeuti makar nesto popravit.

- slani grad
- Kontakt:
najbolje ce bit da ih mesari puste da pobjedeVlak je napisao/la:& ? je napisao/la:utakmica Sloboda-Borac igra se u petaku u 17:00.Utakmica je pomjerena za petak kako bi igraci Borca imali vise vremena da se odmore za finale.
A i ako vas oni mesari izlome, da stignu fizioterapeuti makar nesto popravit.

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
- Kontakt:
xaxaxa znaci bas sinoc sretnem druga iz zvornika,krenemo malo o fudbalu i spomene mi miru,trebalo je malo da povezem kako je miro inace miroslav stevanovic,tako ga tamo zovu,nisam znao da je hercegovac,ni da je toliko mlad momak ima samo 19borac_sampion je napisao/la:On je rodjen u ZvornikuEsii TM87 je napisao/la:Odkud vas Jovetic u mladoj repki,zar on nije drzavljanin Srbije?Nisi zadovoljan sa njim?

inace vise mi je pricao malo kakva je osoba nego kakav fudbaler,al dobro stace lik ne prati bas fudbal

DUPLA MAJSTORE
Nema potrebe da im vi pustate, pustit ce im komsije na Kosevu (mozda i nece, al' ce tu Borac, kakav je da je ove polusezone, uzeti barem bod - njih bi i Olimpik uzeo).slani grad je napisao/la:najbolje ce bit da ih mesari puste da pobjedeVlak je napisao/la:& ? je napisao/la:utakmica Sloboda-Borac igra se u petaku u 17:00.Utakmica je pomjerena za petak kako bi igraci Borca imali vise vremena da se odmore za finale.
A i ako vas oni mesari izlome, da stignu fizioterapeuti makar nesto popravit...pa da se malo u guzu udarate

Vi samo treba da obratite paznju na golove u 90+ minutama...

Ko sutra bude imao vremena nebi bilo loše da malo prošeta do Gradskog Stadiona... čini se da budućnost počinje... 

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
pojasni.nemoj da ugledam baustelce i da me srcka udari....
Schlager je napisao/la:pojasni.nemoj da ugledam baustelce i da me srcka udari....

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
gdje je otisao onaj vas golman Starcevic.................bio je jedan od najboljih golmana u pl
NOVI PAZAR...SLATINA BASIGOVCI je napisao/la:gdje je otisao onaj vas golman Starcevic.................bio je jedan od najboljih golmana u pl
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
$ & " ? " % " ¥, % " & % на "... Не ' " " $ се не $ $ $ " не " " $ а ? ' ¥ то све - " готову у $ ? ' " - се с $ $ а & " ¥ " то су $ " & & " $ $ не 'VB 1987 je napisao/la:Schlager je napisao/la:pojasni.nemoj da ugledam baustelce i da me srcka udari....![]()
![]()
, hehehehe, pa tako kažu, ali nemoj da rikneš, sledeću sedmicu...
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Počinje, počinje, počinje, sutra počinje uklanjanje jednog pomoćnog objekta, a 03/05/2010 udarnički... počinju pripremni radovi...? 2 - ? je napisao/la:$ & " ? " % " ¥, % " & % на "... Не ' " " $ се не $ $ $ " не " " $ а ? ' ¥ то све - " готову у $ ? ' " - се с $ $ а & " ¥ " то су $ " & & " $ $ не 'VB 1987 je napisao/la:Schlager je napisao/la:pojasni.nemoj da ugledam baustelce i da me srcka udari....![]()
![]()
, hehehehe, pa tako kažu, ali nemoj da rikneš, sledeću sedmicu...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Hmmmmm....ja sam po prirodi sumnjicav,i plasim se da je u pitanju samo uklanjanje one neugledne barake u kojoj igraju stonoteniseri,i to ne zbog gradnje stadiona vec zato da ne narusavaju vizuelni efekat na dva predstojeca politicka hapeninga koja slijede u sledecih 7 dana.
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
&, &... па $ ја " " ' $ - то све " у $ " $ - "- " се & ?, на % $ (" $ " у & " $ ? $ ? $ су & $ & ?)
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
e banjalucani..koliko trenutno prima posjetitelja vas stadion..i dali ce biti dodatno prosirenje stadiona il samo rekonstrukcija u smislu modernizacije i sminke?
-PAJA Fan Club!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.