FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
pa olla sta im uradiii 
Prije svega podržavam lijep, kvalitetan nogomet i bolju ekipu. Smješno bi bilo da ovi jadnici igraju u finalu .harishp je napisao/la:Cuj ovog,hem gluh hem corav.HuX je napisao/la:hare javi seee![]()
![]()
![]()
Ebo tim gdje vam @mrgood podrzava klub.Odmah bi ga se preko svih glasila odrekao.
ovo je olić namjerno uvalio 3 komada,radi bilala i harisa...haha
Cestitke svim navijacima najboljeg kluba. TROLIC majstor!!!
- bayernovac
- Kontakt:
Wir packen das. Wir sid in Finale. Finaaleee ooo Finaaleee ooo Finaaleee ooo Finaaleee ooo Finaaleee ooo
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
DODJEH U LYON, VIDJEH GA I OSVOJIH GA HHAHAHA
P.S. E JOS DA INTER PRODJE I MI SMO PRVACI EVROPE JER REALNO BARCA JE BOLJA
FC BAYERN MUNCHEN
P.S. E JOS DA INTER PRODJE I MI SMO PRVACI EVROPE JER REALNO BARCA JE BOLJA
FC BAYERN MUNCHEN
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
ma sad nek dolazi ko hoce razbit cemo i intera i barsu
madrid madrid wir fahren nach madrid
madrid madrid wir fahren nach madrid
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke Bayernu. U 180 minuta očitana lekcija Lyonu. Smiješna postavka Puela u obje utakmice. Kukavički odigrati u najvažnijoj utakmici u trenerskoj karijeri je žalosno. Ne mogu da vjerujem da su imali 1 priliku u 180 minuta igre sa Bayernom. Ova ekipa može bolje, no to im Nijemci nisu dozvolili(a i Puel je kumovao tome).
Sretno Bayernu ukoliko bude igrao protiv Intera, ukoliko, pak, bude Barca, onda im želim da se zadovolje finalnom utakmicom, te da se iz Španije vrate kao gubitnici.
Sretno Bayernu ukoliko bude igrao protiv Intera, ukoliko, pak, bude Barca, onda im želim da se zadovolje finalnom utakmicom, te da se iz Španije vrate kao gubitnici.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma ja Olic je Milan Tarot,a ti mu mjesas.................karte.Dabar je napisao/la:ovo je olić namjerno uvalio 3 komada,radi bilala i harisa...haha
Sa ovakvom taktikom Puiola i Petar Jelic bi zabio hat trick i to bez penala.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Robe, ne valja taj, ovaj je bolji.

Maestralno odradjen pos'o, vecina igraca zasluzuje samo pohvale. Ali ja ne bi bio ja kada nekoga ne bi izdvojio.
Sweinsteiger, Lahm, Olic (
) su po meni, junaci utakmice. Ali ako poslje ovakve predstave Altintopa ne produze ugovor s njim....ja prestajem navijati za Bayern.

Maestralno odradjen pos'o, vecina igraca zasluzuje samo pohvale. Ali ja ne bi bio ja kada nekoga ne bi izdvojio.
Sweinsteiger, Lahm, Olic (
Vom Jäger zum Gejagten
Merak je bilo gledati večerašnju utakmicu, ako ništa onda barem radi ovih Olopljuvača. 
Za razliku od prethodnih utakmica, nije bilo onog mog straha, a evo nije bilo ni potrebe za tim.
Ovo veceras je bilo preperverzno.
U finalu bi se mogle sastati Realove dvije mozda i najmrze ekipe...

Ovo veceras je bilo preperverzno.
U finalu bi se mogle sastati Realove dvije mozda i najmrze ekipe...
To sam i ja maloprije napisao...Hamit nije imao pogrešnog poteza za 90 minuta igregeronimo je napisao/la:Robe, ne valja taj, ovaj je bolji.![]()
Maestralno odradjen pos'o, vecina igraca zasluzuje samo pohvale. Ali ja ne bi bio ja kada nekoga ne bi izdvojio.![]()
Sweinsteiger, Lahm, Olic () su po meni, junaci utakmice. Ali ako poslje ovakve predstave Altintopa ne produze ugovor s njim....ja prestajem navijati za Bayern.
![]()
Znam da je dobar igrac, ali ne mogu da vjerujem kako je dobro odigrao veceras.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Igrac koji nije bio dovoljno" dobar" za prvi tim Reala, 22 maja dolazi da igra CL-finale na Bernabeu 
Cestitke na prolazu.
Cestitke na prolazu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Robben je tata za cijelu ekipu Reala .Adinjo je napisao/la:Igrac koji nije bio dovoljno" dobar" za prvi tim Reala, 22 maja dolazi da igra CL-finale na Bernabeu
Cestitke na prolazu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sa svega 7 prekrasaja u jednoj utakmici doci do pobjede od 3:0.
Svaki respekt.
Jeli ovo jos jedan rekord???
Jeli ovo jos jedan rekord???
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
altintop iznenađujuće najbolji,a i contento s obzirom da nema ni 20 godina odlično odigro..geronimo je napisao/la:Robe, ne valja taj, ovaj je bolji.![]()
Maestralno odradjen pos'o, vecina igraca zasluzuje samo pohvale. Ali ja ne bi bio ja kada nekoga ne bi izdvojio.![]()
Sweinsteiger, Lahm, Olic () su po meni, junaci utakmice. Ali ako poslje ovakve predstave Altintopa ne produze ugovor s njim....ja prestajem navijati za Bayern.
![]()
dvojicaAdinjo je napisao/la:Igrac koji nije bio dovoljno" dobar" za prvi tim Reala, 22 maja dolazi da igra CL-finale na Bernabeu
Cestitke na prolazu.
- moustapha
- Kontakt:
Sneijder? Uh, kako god Madridjanima ce biti neugodno. U najgorem slucaju Barca ce im igrati na njihovom stadionu.Bilal je napisao/la:dvojicaAdinjo je napisao/la:Igrac koji nije bio dovoljno" dobar" za prvi tim Reala, 22 maja dolazi da igra CL-finale na Bernabeu
Cestitke na prolazu.
#divovi
Na stranu što ne volim Bayern(mrzim ga)
zaslužili su večeras prolaz. I ne samo večeras nego kroz svoje igre od utakmice u Torinu. Usudio bih se reći da je to ekipa koja trenutno poslije Barce igra najljepši fudbal.
Večerašnju utakmicu je bespotrebno komentarsiati, jednostavno ljudi su ih rastavili na proste faktore i to je to.
A što se tiče finale, sa ovakvom igrom Bavarci će Inter pobjediti 100%, a ako kojim slučajem Barca prođe onda nemaju ni teoretske šanse za trofej. Prosto ekipe koje hoće da se nadigravaju, nemaju šanse protiv Barce, a to se najbolje vidjelo u utakmici sa Arsenalom. Jedini lijek za Barcu je atomska odbrana, bez ijedne greške tokom cijele utakmice, a takve utakmice sa njima su jedino odigrali Inter i Chelsea, a Bayern to ne može ni pod razno sa Van Buytenom, Demichelisom i ostalim drvosječama.
Sutra ću navijati za Inter radi zanimljivosti finala, a ako Barca prođe, to će sigurno biti najveće devastiranje u finalu od kad se igra LŠ.
Večerašnju utakmicu je bespotrebno komentarsiati, jednostavno ljudi su ih rastavili na proste faktore i to je to.
A što se tiče finale, sa ovakvom igrom Bavarci će Inter pobjediti 100%, a ako kojim slučajem Barca prođe onda nemaju ni teoretske šanse za trofej. Prosto ekipe koje hoće da se nadigravaju, nemaju šanse protiv Barce, a to se najbolje vidjelo u utakmici sa Arsenalom. Jedini lijek za Barcu je atomska odbrana, bez ijedne greške tokom cijele utakmice, a takve utakmice sa njima su jedino odigrali Inter i Chelsea, a Bayern to ne može ni pod razno sa Van Buytenom, Demichelisom i ostalim drvosječama.
Sutra ću navijati za Inter radi zanimljivosti finala, a ako Barca prođe, to će sigurno biti najveće devastiranje u finalu od kad se igra LŠ.
Trenutno korisnika/ca: HP46, muhamedhulk i 5 gostiju.