FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@invincible1921
Donekle se slažem, ali jasno kaže na 0:32 da je OVA uprava dovela klub na ove grane, a dočekalo ih 6 miliona duga, da ne spominjem Koldžine opstrukcije. Ta izjava može biti samo iz zle namjere ili iz neznanja.
Donekle se slažem, ali jasno kaže na 0:32 da je OVA uprava dovela klub na ove grane, a dočekalo ih 6 miliona duga, da ne spominjem Koldžine opstrukcije. Ta izjava može biti samo iz zle namjere ili iz neznanja.
Zaboravio si Nedu koji hoće udarat JustinaŽeljooooo je napisao/la:Bajić,Beganović, Stokić, Kokot, strašan napadSlevinKelevra je napisao/la:![]()
![]()

- samogrbavica
- Kontakt:
I Mimo nije rekao samo za ovu upravu nego za sve uprave koje su bile u Zelji do danas. A obraca se i trenutnoj jer ona je sad odgovorna za sve sto se desava.
KHAJ PRICE
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dobro vjerovatno radi senzacionalizma je malo pretjeroKLIS je napisao/la:@invincible1921
=\_1921_/=
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma sam Mimo je tu neciji igrac.
Ne treba sada ljude pritisakti sa tom pricom oko stadiona. Treba pricati, ali ubijati u pojam ne, posebno ljude koji ce biti prva uprava koje ce otvoriti tender za istocnu tribinu...
Ne treba sada ljude pritisakti sa tom pricom oko stadiona. Treba pricati, ali ubijati u pojam ne, posebno ljude koji ce biti prva uprava koje ce otvoriti tender za istocnu tribinu...
- samogrbavica
- Kontakt:
Nije ovo prvi put da on pravi emisiju oko ovoga. Ovo mu je treca emisija. Jedna je bila protiv Koldze i uprave tada, pa je opet jednom spominjao stadion a ovo je treci put..DzoleZeljo je napisao/la:Ma sam Mimo je tu neciji igrac.
KHAJ PRICE
...što znači da je nula od novinara.invincible1921 je napisao/la:Ma dobro vjerovatno radi senzacionalizma je malo pretjeroKLIS je napisao/la:@invincible1921
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]samogrbavica je napisao/la:Nije ovo prvi put da on pravi emisiju oko ovoga. Ovo mu je treca emisija. Jedna je bila protiv Koldze i uprave tada, pa je opet jednom spominjao stadion a ovo je treci put..DzoleZeljo je napisao/la:Ma sam Mimo je tu neciji igrac.
Kako god, opet kazem, ne treba sada ljudima skakati na leda.
Zasto? Naredni period ce pokazati...
Mimo je veci zeljovac nego pola ljudi ovdje na forumu,on nije popljuvao samo ovu upravu nego sve uprave do sada,ne razumijem covjek nije nista lose rekao a ni pogresno,sad mnogima smeta svaka sitnica pa ce ispasti da je i on izdajnik kao i svi,u ovoj zemlji je opasna stvar imati svoje misljenje ali eto,Ferencvarosu ce kazna biti produzena najvjerovatnije bar njihovi mediji su pisali o tome,pa bi mozda bolje bilo da oni prodju 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kad ce se sluzbeno znati hoce li Madjari biti jos kaznjeni (naravno ako prodju)?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
u petak valjdaanonimni je napisao/la:Kad ce se sluzbeno znati hoce li Madjari biti jos kaznjeni (naravno ako prodju)?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- vazdazeljo
- Kontakt:

ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIIIIIIIIIM!
HAJDE ŽELJOOOOOOOO!

JA SAM LUD, JA SAM JAK, JA SAM ŽELJIN MANIJAK!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Nagovori se Mimo, i onda na vrhuncu, skoro u po riječi: "Vraćamo se OBN-Infu." 

FK Željezničar 1921
- katzenbrummen
- Kontakt:
Hoce li biti kakvog streama sutra?
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Hoće, na radijukatzenbrummen je napisao/la:Hoce li biti kakvog streama sutra?

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
- katzenbrummen
- Kontakt:
Bolje ista nego nistaEdoM je napisao/la:Hoće, na radijukatzenbrummen je napisao/la:Hoce li biti kakvog streama sutra?![]()
![]()

Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Ja više volim poslušati dobar prijenos na radiju, nego gledati na TV kada komentarišu ovi naši kvazi komentatori. Imam osjećaj da gledam tenis ili šah.katzenbrummen je napisao/la:Bolje ista nego nistaEdoM je napisao/la:Hoće, na radijukatzenbrummen je napisao/la:Hoce li biti kakvog streama sutra?![]()
![]()
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Veceras bez primljenog gola, bez zutih i bez povreda aBd
ZZZZEEEELLLJJJOOOOOO
ZZZZEEEELLLJJJOOOOOO
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, perodeformero i 41 gost.