FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Ma nije los nego nepokosen pa je puno teze igrati
-
budimo_realni
- Kontakt:
Evo sinoc gledam izjavu Begovca na TV-u kaze opcina dala 150 000, Cementara 120 000 za izgradnju tribina. Ocekuje se kako ce se vec oko 5 kola igrati u Doboju.
- Suljo20002
- Kontakt:
budimo_realni je napisao/la:Evo sinoc gledam izjavu Begovca na TV-u kaze opcina dala 150 000, Cementara 120 000 za izgradnju tribina. Ocekuje se kako ce se vec oko 5 kola igrati u Doboju.
-
kakanjac62
- Kontakt:
Suljo20002 je napisao/la:budimo_realni je napisao/la:Evo sinoc gledam izjavu Begovca na TV-u kaze opcina dala 150 000, Cementara 120 000 za izgradnju tribina. Ocekuje se kako ce se vec oko 5 kola igrati u Doboju.
Ma Kakanj moze sve kad se hoce I kad se radi s ljudima koji hoce da stvaraju a ne s onima koji samo kontaju koliko je njihovo od svega dobijenog .
Svaka cast Dobojani Svaka cast I treba da vam se pomogne da osvjetlate Kakanj koji vec godinama zasluzuje premijerligasa.Samo napred I budite uz svoj klub I podrzavajte ga kao I dosad.Aferim.
Danas je ozvaniceno da je nas klub potpisao sponzorski ugovor sa spanskim proizvodjacem sportske opreme Joma i da ce predstavljanje dresova u kojim ce nas tim igrati sljedecu sezonu biti i narednim danima
ziher je napisao/la:Danas je ozvaniceno da je nas klub potpisao sponzorski ugovor sa spanskim proizvodjacem sportske opreme Joma i da ce predstavljanje dresova u kojim ce nas tim igrati sljedecu sezonu biti i narednim danima
-
kakanjac62
- Kontakt:
Ziher buraz samo slikaj I postavljaj slike na forumu nek se vjesti o Mladosti sire po citavom svijetu .Malo je takvih klubova u BiH.FliX je napisao/la:ziher je napisao/la:Danas je ozvaniceno da je nas klub potpisao sponzorski ugovor sa spanskim proizvodjacem sportske opreme Joma i da ce predstavljanje dresova u kojim ce nas tim igrati sljedecu sezonu biti i narednim danima
Kako doci do vaseg stadiona kad se ide iz pravca Sarajeva autoputem, gdje se iskljuciti itd? 
1946
Ako dolazis iz Sarajeva autoputem, iskljucujes se na petlji u Kaknju i ides prema gradu kada dodjes na kruzni tok ne ides lijevo prema gradu nego produzis pravo starim putem za Sarajevo nekih 1,5 km i dolazis na most preko rijeke Bosne odmah iza mosta je skretanje desno i tu ti je stadion. Nije uopste problematicno za naci a isto tako nije ni daleko od iskljucenja sa autoputa.
Pa pratis izlaz u Kakanj sa auto puta, nekih 50km iz Sarajeva do Kaknja, kad prodjes naplatne kucice ides nekih kilometar do kruznog toka i tu se iskljucis na drugom izlazu iz kruznog, prema K.Sutjesci. Ides pravo 1,5km i poslije mosta na Bisni odmah desno imas skretanje i jos 200 metara do stadiona.Head je napisao/la:Kako doci do vaseg stadiona kad se ide iz pravca Sarajeva autoputem, gdje se iskljuciti itd?
@ziher, znas li ti kad ce biti pustena prodaja dresova? Kolko ce kostat odokativno?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Po onome sto ja imam informacije, mislim da bi prodaja dresova i ostalih klubskih rekvizita bi trebala poceti kada se otvori fan shop usklopu stadiona a radi se na pripremi istog. Cijene ne znam ali kako sam nacuo neki 50-tak KM. Ovo je sve neprovjereno ali se bar tako prica.
Vi ste crvene boje, lako je skontati koji bi dresovi mogli biti. Odete na Joma stranicu, na katalog, i vidite crvene garniture. Nesto od toga cete i vi dobiti. Nasi klubovi svakako dobijaju dresove sa lagera ono sto se ima u tom brendu vec u boji kluba.
Nadam se da ce sutra biti dobra utakmica, bez povreda. Samo lagano
Nadam se da ce sutra biti dobra utakmica, bez povreda. Samo lagano
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ziher, ovdje bar znam da ces procitat. Ne trebaju vam onakvi komentari na fb gdje tjerate ljude sa tribine. Mislim da to nikome trenutno nije u cilju.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kakvi komentari nisam upucen, o cemu se radi???
Vezano za ove cijene karata za utakmicu protiv Sarajeva. Dosta raje nije upuceno sta je pozadina svih tih stvari, pa im je bilo puno tih 5KM. Nisam vidio da je bilo ko vrijedjo, osim sto su napisali da je to sramota i tako neki slicni komentari. Nema smisla da se neko napada sto mu je to puno, da ih se tjera sa tribine, da se pise mogli smo bez vas i dosad, pa ih se naziva kospicari itd. Mislim da nikome to nije potrebno i da nekog samo moze glava zabolit od takvih stvari. Nema raja para, tog su oni u Upravi trebali bit svjesni i stavit mozda 3KM. Jer mislim da im je vise u cilju da dodje lupam 1000 ljudi koji ce dat te 3KM nego da ih ulaz od 5KM plati 300, a da ih 400 bude kod pruge.ziher je napisao/la:Kakvi komentari nisam upucen, o cemu se radi???
#Voajeroljupci na respiratorima.
Sad znam na sta mislis ali ja licno s tim komentarima nemam nista, cak ja sam misljenja da se ulaz nije trebao naplacivati jer se nije naplacivao ni na jednoj prijateljskoj do sada. Uprava je donijela zakljucak kakav je donijela i valja nam ga ispostovati, iako napominjem ja smatram da nije trebalo ovako biti. Razumijem da treba para ali isto tako treba zauzeti jedan stav i uvjek ga se drzati a ne malo ovako malo onako. Opet kazem to je moje licno misljenje. Isto tako zene i djevojke nikad nisu placale ulaz ali im je naplacivano protiv Goska a i sutra ce to sam siguran. Meni licno to nije u redu i stojim iza svog stava, ali mislim da i komentar na koji se pozivas ima sasvim drugu stranu nego si shvatio i da je upucen odredjenim osobama a ne svima koji dodju da gledaju Mladost i koji su tu svaku tekmu. Ali isto tako mislim da je to trebalo rijesiti na drugi nacin.
Jesi li siguran da je potpisan direktno sa Jomom, ili je kao i većina naših klubova potpisan sa GMS Sportom iz Viteza, koji je zastupnik Jome ? Ako je ovo prvo to je fenomalan ugovor, ali mislim da nije.ziher je napisao/la:Danas je ozvaniceno da je nas klub potpisao sponzorski ugovor sa spanskim proizvodjacem sportske opreme Joma i da ce predstavljanje dresova u kojim ce nas tim igrati sljedecu sezonu biti i narednim danima
Ma ovo drugo jee.. takav ugovor ima i Zeljeznicar,Celik,Vitez i sada oni...koliko znam od premijerligaskih ekipaPappy je napisao/la:Jesi li siguran da je potpisan direktno sa Jomom, ili je kao i većina naših klubova potpisan sa GMS Sportom iz Viteza, koji je zastupnik Jome ? Ako je ovo prvo to je fenomalan ugovor, ali mislim da nije.ziher je napisao/la:Danas je ozvaniceno da je nas klub potpisao sponzorski ugovor sa spanskim proizvodjacem sportske opreme Joma i da ce predstavljanje dresova u kojim ce nas tim igrati sljedecu sezonu biti i narednim danima
Ma naravno preko GMS-a 
I dosada smo suradjivali sa njima ali sada smo potpisali i ugovor
I dosada smo suradjivali sa njima ali sada smo potpisali i ugovor
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Svaka čast na komentaru.bega_afc je napisao/la:Vezano za ove cijene karata za utakmicu protiv Sarajeva. Dosta raje nije upuceno sta je pozadina svih tih stvari, pa im je bilo puno tih 5KM. Nisam vidio da je bilo ko vrijedjo, osim sto su napisali da je to sramota i tako neki slicni komentari. Nema smisla da se neko napada sto mu je to puno, da ih se tjera sa tribine, da se pise mogli smo bez vas i dosad, pa ih se naziva kospicari itd. Mislim da nikome to nije potrebno i da nekog samo moze glava zabolit od takvih stvari. Nema raja para, tog su oni u Upravi trebali bit svjesni i stavit mozda 3KM. Jer mislim da im je vise u cilju da dodje lupam 1000 ljudi koji ce dat te 3KM nego da ih ulaz od 5KM plati 300, a da ih 400 bude kod pruge.ziher je napisao/la:Kakvi komentari nisam upucen, o cemu se radi???
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.