San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Ljudi,samo ostati prizeman i raditi...To je oduvijek bio nas stil i ja znam da ovi potezi nece promijeniti nista kod istinskih navijaca.Sto se tice LJC,on ne moze ove godine doci kod nas iz prostog razloga sto smo ligi morali poslati pismo u kojem kazemo da ni ove godine necemo potpisivati svoje pikove 1. runde kako bi mogli maximizirati svoj cap prostor koji nam je bio potreban za LMA.Za Lalannea je npr. druga prica,jer sa pikom druge runde mozes dogovarati uslove kakve zelis...
Mislim da nisi u pravu , LJC moze biti dio tima naredne sezone.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ove nastupajuce sezone ne moze,jer bi cap hold njegovog garantovanog rookie ugovora onemogucio potpis LMA.Raul_64 je napisao/la:Mislim da nisi u pravu , LJC moze biti dio tima naredne sezone.
[youtube][/youtube]
Ostaje Livo u Francuskoj jos jednu godinu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledam ovog starijeg Bertansa u nasem SL timu i lik ima nevjerovatan sut.Brz izbacaj,fantasticne kretnje iz bloka i pametan je.Naravno,ima i svoje nedostatake,ali to je nebitno jer je moja poenta da on izgleda vise nego solidno,a brat mu je 3 puta bolji igrac od njega.Kako bi samo on izgledao!?
Da je zdrav,nema dileme da bi vec ove godine bio u nasem timu,jer je fantastican suter i ima i vise nego legitimnu brzinu i visinu NBA SF-a.Proklete povrede 2 godine zaredom!

Stvarno šteta za Bertansa, ali možda se ipak oporavi i nekad u budućnosti zaigra za Spurse.
Danas je LMA u San Antoniu odradio ljekarski pregled.
Danas razmišljam, ako sljedeće godine odu Manu i Timmy bilo bi lijepo dovesti Batuma kojem ističe ugovor.
Danas je LMA u San Antoniu odradio ljekarski pregled.
Danas razmišljam, ako sljedeće godine odu Manu i Timmy bilo bi lijepo dovesti Batuma kojem ističe ugovor.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bertans je u SA i ovo,a bio je i proslo ljeto i nasi doktori rade na njegovom oporavku.Zaigrace on sigurno za nas,samo ako bude zdrav,jer talenat nije sporan plus je on jos uvijek 23 god. 
Ray Mccallum novi igrač Spursa. Došao iz Kingsa u trejdu za pik druge runde.
Zadnja izmjena: nacho, dana/u 09 jul 2015, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
O kako mi se svidja , frajer je zadnja 2 mjeseca bio prvi play Kingsa.
Mlad je , atletski mocan , 6-3 visok(bas corry) i mislim da smo ga poprilicno jeftino doveli za samo drugi pik.
Ima dobar handl , penetrira do kraja i treba popravit sut da bi bio legit backup play u ovoj ligi(CHIP).
Mislio sam da cemo ovo mjesto morati popunit sa nekim igracem iz ljetne lige a ne legit NBA igracem sa preko 100 tekmi u zadnje dvije godine.
Ne tako davno je mucio i nas.
[youtube][/youtube]
Parker/Mils/McCallum
Green/Ginobili
Khawi/Anderson
LaMarcus/Diaw
Duncan/West
Jos jedan bek vani i neki teskas pod kosem
Mlad je , atletski mocan , 6-3 visok(bas corry) i mislim da smo ga poprilicno jeftino doveli za samo drugi pik.
Ima dobar handl , penetrira do kraja i treba popravit sut da bi bio legit backup play u ovoj ligi(CHIP).
Mislio sam da cemo ovo mjesto morati popunit sa nekim igracem iz ljetne lige a ne legit NBA igracem sa preko 100 tekmi u zadnje dvije godine.
[youtube][/youtube]
Parker/Mils/McCallum
Green/Ginobili
Khawi/Anderson
LaMarcus/Diaw
Duncan/West
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jos jedan fantastican potez naseg FO-a.
Decko ima prostora za napredak i bas sam se i ja,kao i @raul,sjetio partije protiv nas.Sa njim je rijeseno pitanje Coryeve zamjene.Preostalo je jos samo Bellievo mjesto,te C u rangu Ayresa ili projekat neki,ako nam ne "upadne" jos ko.
Mnogo je SG/SF na trzistu koji imaju sposobnost da nam pomognu...
P.S.Racunam da cemo vratiti i Bonnera.
P.S.Racunam da cemo vratiti i Bonnera.
Raul_64 je napisao/la:O kako mi se svidja , frajer je zadnja 2 mjeseca bio prvi play Kingsa.
[youtube][/youtube]
Parker/Mils/McCallum
Green/Ginobili
Khawi/Anderson
LaMarcus/Diaw
Duncan/West
-
sundancekid
- Kontakt:
Penetrira odlicnoEpidaurus je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:O kako mi se svidja , frajer je zadnja 2 mjeseca bio prvi play Kingsa.
[youtube][/youtube]
Parker/Mils/McCallum
Green/Ginobili
Khawi/Anderson
LaMarcus/Diaw
Duncan/West
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Strasno je brz,ima odlican odraz i ne boji se napasti kos.Mehanika suta mu ne izgleda lose,ali rezultati nisu najbolji,iako je u periodu mart-april(kad je startao za SAC) ubacivao 11.5ppg,te sutirao 45% za 2p i 35 % za 3p, sto uopste nije lose u onakvoj zbrci od ekipe...Svakako ce sut srediti Chip. 
Joseph je malo bolji od njega , djelom jer je bio nas projekat 4 godine.
Ali Joseph kosta 7,5 mil. a ovaj 0,5 mil. strahobolno.
Kad vidis koliko su pretplatili nasu klupu , ne bi ih zadrzali ni da nismo LaMarcusa doveli.
Belineli,Joseph,Baynes ce dogodine zaraditi 21 milin <> LaMarcus 20 miliona
A za ovog malca kad skontas da je Sacramento odradio "tezi posao" i 2 godine ulozio na njega(ljetna lige pa sve ostalo)a onda ga zamijenio za nas pik druge runde(koji ce biti oko 60 mjesta) tek onda skontas koliko je ovo dobar deal , hvala Divac.
Elington,Green su van trzista i ono se smanjuje al puno povjerenje upravi
da ce naci i jos jednog beka u rotaciji.
Za stablo pod kosem glasam za Aldricha.
Ali Joseph kosta 7,5 mil. a ovaj 0,5 mil. strahobolno.
Kad vidis koliko su pretplatili nasu klupu , ne bi ih zadrzali ni da nismo LaMarcusa doveli.
Belineli,Joseph,Baynes ce dogodine zaraditi 21 milin <> LaMarcus 20 miliona
A za ovog malca kad skontas da je Sacramento odradio "tezi posao" i 2 godine ulozio na njega(ljetna lige pa sve ostalo)a onda ga zamijenio za nas pik druge runde(koji ce biti oko 60 mjesta) tek onda skontas koliko je ovo dobar deal , hvala Divac.
Elington,Green su van trzista i ono se smanjuje al puno povjerenje upravi
Za stablo pod kosem glasam za Aldricha.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
"Stablo pod kosem" je onda bolje da bude neki projekat,tipa Lalanne koji bi se mogao fino razviti,a i igrati u NBDL-u.Usput,Bowen dozvolio LMAu da nosi njegov broj 12.Kako rece "sve da se LMA osjeca dijelom porodice".
Respekt,Bruce!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Usput,izgleda da ce Timmy fkt potpisati za 5mil,iako je mogao biti 7mil po ovom novom SCu.To znaci da nekome mozemo ponuditi oko 2mil umjesto minimalca. 
Bolesno male pare za Duncana 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.