Kako izmjestanje dragi signore pa nisu oni u vlasnistvu romana abramovica, ja glavu dajem da bi 90% gradova i klubova u BiH a i u regiji voljeli imati stadion kakav je u Sirokom, kada bi ga srusili i napravili drugi to bi bilo tipicno p.r.o.s.e.r.a.v.a.nj.e i qrcenje, mada mislim da Jelic i ekipa to ne bi nikada uradiliSignore je napisao/la:Znam za tu ledinu. Bas sam ja gledao na google maps i pitao na vasoj temi jel to ravna povrsina ili brdo pa su mi rekli da je ravno. Bio sam u Sirokom jednom u zivotu pa ne znam dole nista.
Bilo bi lijepo kad bi niknuo neki stadioncic od pet tisuca sa mogucnoscu nadogradnje na osam ako bi Siroki nekad bio redovan u grupnim fazama. Bilo bi prostora i za parking, a trenutni stadion iskoristiti za parking za dvoranu i ostalo za neki trgovacki centar ili napraviti stambene objekte.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Odg: RE: Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
ne mozeZaLe98 je napisao/la:To je onda super. Imamo sad 4-5 stadiona na kojima se mogu igrati pretkola. Jedino na Bilinom grupne faze.. Napredujemo.
istu licencu imaju i BP i Pecara
niti jedan stadion u BiH ne zadovoljava uvjete grupne faze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zale ti bas slabo upucen danas
,nijedan stadion ne ispunjava uslove za igranje grupnih faza..Kosevo,Pecara i Bilino Polje su stadioni sa 3 zvjezdice

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kazem jednog dana. Stadion je odlicno opremljen, ali sto bi se reklo, svaka tribina vodi svoju politiku i to moze puno ljepse izgledati. Sada im novi ne treba, ali mozda jednog dana bude potrebe, a onda i mogucnosti. UEFA svake sezone poostrava pravila, a Pecara je u dosta skucenom prostoru. Kad tad ce ih to stajati, nece moci da dograde potrebno. Tad ce se razmisljati o novom stadionu, jer ce biti potreba. Doduse, ima do tog sigurno dosta vremena.esprit24 je napisao/la:Kako izmjestanje dragi signore pa nisu oni u vlasnistvu romana abramovica, ja glavu dajem da bi 90% gradova i klubova u BiH a i u regiji voljeli imati stadion kakav je u Sirokom, kada bi ga srusili i napravili drugi to bi bilo tipicno p.r.o.s.e.r.a.v.a.nj.e i qrcenje, mada mislim da Jelic i ekipa to ne bi nikada uradiliSignore je napisao/la:Znam za tu ledinu. Bas sam ja gledao na google maps i pitao na vasoj temi jel to ravna povrsina ili brdo pa su mi rekli da je ravno. Bio sam u Sirokom jednom u zivotu pa ne znam dole nista.
Bilo bi lijepo kad bi niknuo neki stadioncic od pet tisuca sa mogucnoscu nadogradnje na osam ako bi Siroki nekad bio redovan u grupnim fazama. Bilo bi prostora i za parking, a trenutni stadion iskoristiti za parking za dvoranu i ostalo za neki trgovacki centar ili napraviti stambene objekte.
Kako prošle godine mogli :pMortemHz je napisao/la:Zale ti bas slabo upucen danas,nijedan stadion ne ispunjava uslove za igranje grupnih faza..Kosevo,Pecara i Bilino Polje su stadioni sa 3 zvjezdice
Evo ne znam..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu
-
- Kontakt:
Kazem jednog dana. Stadion je odlicno opremljen, ali sto bi se reklo, svaka tribina vodi svoju politiku i to moze puno ljepse izgledati. Sada im novi ne treba, ali mozda jednog dana bude potrebe, a onda i mogucnosti. UEFA svake sezone poostrava pravila, a Pecara je u dosta skucenom prostoru. Kad tad ce ih to stajati, nece moci da dograde potrebno. Tad ce se razmisljati o novom stadionu, jer ce biti potreba. Doduse, ima do tog sigurno dosta vremena.[/quote]
istina pecara će prije ili poslije izgubiti licence zbog zbijenosti,isto je zanimljivo da svaki se stadion u bih može nadograditi,proširiti,pa recimo bijeli brijeg može napraviti još 3 tribine jer imaju mjesta,velež isto tako,pa grbavica,koševo,borac ima isto dobar stadion itd,samo se pecara nemože proširiti jer je zbijena i okolo kuće,novi stadion će kad tad trebati a to ovisi i o rezultatima...
istina pecara će prije ili poslije izgubiti licence zbog zbijenosti,isto je zanimljivo da svaki se stadion u bih može nadograditi,proširiti,pa recimo bijeli brijeg može napraviti još 3 tribine jer imaju mjesta,velež isto tako,pa grbavica,koševo,borac ima isto dobar stadion itd,samo se pecara nemože proširiti jer je zbijena i okolo kuće,novi stadion će kad tad trebati a to ovisi i o rezultatima...
Ako netko dodje do grupne faze onda ce se grupna faza i igrati, jer se jednostavno negdje mora igrati. Po svim pricama BP je najblize cetvrtoj kategoriji i moguce da bi se tu igralo ako bi netko napravio to iznenadjenje.ZaLe98 je napisao/la:Kako prošle godine mogli :pMortemHz je napisao/la:Zale ti bas slabo upucen danas,nijedan stadion ne ispunjava uslove za igranje grupnih faza..Kosevo,Pecara i Bilino Polje su stadioni sa 3 zvjezdice
Mozda si nesto takvo procitao pa te to zbunilo. Ako u drzavi nema ni jedan stadion koji zadovoljava kriterije onda se igra na onom koji je najblize da zadovolji. Nekada se igralo u susjednoj drzavi, ali bi i sada bilo takvih slucajeva ako su svi stadioni bas daleko od toga da zadovolje kriterije.
-
- Kontakt:
zenica je trenutno najbolji i najbliže toj kategoriji 4,jer su dosta toga popravili,recimo prošle godine je uefa donirala novac za poboljšanje reflektora i uvjeta za novinare a i jedini je stadion koji ima grijanje travnjaka što je isto jedan od uvjeta za kategoriju 4, i prošle je godine bilo govora da ako sarajevo prođe borusiu da će EL igrati na bilinu polju,tako da ako netko prođe u LP ili EL igrao bi na bilinu poljuZaLe98 je napisao/la:Kako prošle godine mogli :pMortemHz je napisao/la:Zale ti bas slabo upucen danas,nijedan stadion ne ispunjava uslove za igranje grupnih faza..Kosevo,Pecara i Bilino Polje su stadioni sa 3 zvjezdice
Znam da sam negdje tako čuo da bi se igralo na Bilinom sad jel istina ili ne, ne znam. Stvarno je sramota da u čitavoj državi nema nijedan stadion sa 4 zvjezdice. Najbolje bi bilo Koševo uradit' da valja da bude s 4 zvjezdice kapaciteta 30k. Ostali stadioni po 15-20k, al' i to nema ko napuniti. 

Evo ne znam..
Nema potrebe ni za tih 15-20k. Jedan nek ima od 30k cisto zbog reprezentacije, mozda 2-3 od 10-15k i sve ostalo ispod 10k. Kao sto i sam rece, nema to tko napunit. Ako netko i odigra u Europi onda se to napuni jednom, eventualno dva puta. Nemamo mi svake sezone 3-4 kluba u grupnoj fazi pa da mozes reci da bi to bilo puno barem 6-7 puta, nesto u kvalifikacijama, sve u grupi, a i ako vec tako dobro igraju valjda bi bio koji put i u ligi/kupu.
Sezona 2016/17 će biti neizvjesna radi 12 klubova samim tim i posjeta će malo biti bolja. Bit će derbija za to predlažem Koševo 30k, Bilino 20k (opet nekad reprezentacija ako igrala ipak je tu gnijezdo zmajeva), Grbavica 15k, BB i Tušanj 11-12k. Ostalo ispod 10k, nema potrebe za više kao što smo i zaključili!
Evo ne znam..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista ispod 50 milja na Kosevu.
Nema potrebe jarane. I kad repka igra vidio si nema 25k iskrenih..MortemHz je napisao/la:Nista ispod 50 milja na Kosevu.
Evo ne znam..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma zajebavam se,dobro je pa nisam rek'o 100 milja minimum i nista ispod me ne zanima 

MortemHz je napisao/la:Ma zajebavam se,dobro je pa nisam rek'o 100 milja minimum i nista ispod me ne zanima
Šta ja znam navikao sam od Vas Pitara da pucate na visoko

Evo ne znam..
Upravo tako. Sjecam se da je Amar Osim govorio za Grbavicu - izgraditi stadion da bi se napunio jednom-dvaput godisnje se ne isplati. Treba to neko odrzavati.Signore je napisao/la:Nema potrebe ni za tih 15-20k. Jedan nek ima od 30k cisto zbog reprezentacije, mozda 2-3 od 10-15k i sve ostalo ispod 10k. Kao sto i sam rece, nema to tko napunit. Ako netko i odigra u Europi onda se to napuni jednom, eventualno dva puta. Nemamo mi svake sezone 3-4 kluba u grupnoj fazi pa da mozes reci da bi to bilo puno barem 6-7 puta, nesto u kvalifikacijama, sve u grupi, a i ako vec tako dobro igraju valjda bi bio koji put i u ligi/kupu.
BP je puno jedino kad igra repka, AFH je napunjen kad je dolazio Papa a sto se tice fudbalskih spektaklova u zadnje vrijeme mislim da je bio blizu kad je dolazio Gladbach, mada nisam siguran. Doduse zadnjh godina je ona zapadna tribina bila mahom neiskoristena u evropskim utakmicama (zbog naslonjaca ako se ne varam) ali opet tesko da ce ista manje od kalibra Gladbacha priblizno napunit stadion. Mozda eventualno ako bi se igrala neka grupna faza, ako bi se uopste mogla igrati na AHF.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Ma Sarajevo i Zeljo kao klubovi s najvise navijaca u BiH ne trebaju stadione vece od 15k, a da treba netko drugi. Zbog reprezentacije jedan veci napravit i sve ostalo manje. Treba pravit male stadione sa oko 5 tisuca mjesta, ali da imaju dvije ili tri tribine. Tako ostavis mogucnost nadogradnje ako ti treba, a s pet tisuca mozes igrati PL, mozes igrati sva pretkola EL. Sve to ako imas popratne sadrzaje koji su trazeni.
Evo Zrinjski ima ogroman stadion, a jedini su izigleda normalni i jedini su koji razmisljaju o rusenju. Ne kazem da netko jos treba rusiti, ali svi pucaju na neke cifre od 20-25 tisuca mjesta. Zrinjski da srusi gornji zapad, na donjem ima 5-6 tisuca mjesta, na istoku da dignu 2-3 tisuce i da srede sve sto UEFA trazi i mogu igrat grupe LP. Oni mozda nekad i mogu privuc 15 tisuca ljudi, ali to je jednom u tri godine.
Kao sto kazes, tko ce to odrzavati. Napravis manji stadion, lakse je za odrzavati, a svakako ti dodje 2-3 tisuce i puno je ljepse vidjeti te 2-3 tisuce na stadionu koji prima pet tisuca nego na stadionu koji prima dvadeset tisuca. Taj od dvadeset je mozda ljepsi kad ga praznog usporedis s tim od pet, ali to je nesto najmanje bitno. Bitan je ugodjaj, a ugodjaj je ljepsi kada su tribine nagurane i kad je manje praznih mjesta. Ustvari je bitnije imati manje praznih mjesta nego vise punih da bi dobio na ugodjaju.
Evo Milan je znao igrati pred 30 tisuca u Europi, a gledas izvjestaj i imas dojam da nema tri tisuce. Sarajevo ne napuni stadion na proslavi titule i da onda pricamo o stadionima od 30k mjesta. Trebamo biti realni. Prvo nam ne trebaju toliki stadioni, a kao drugo, i da nam trebaju nemamo mogucnosti za njih. Kako za izgradnju tako i za odrzavanje.
Evo Zrinjski ima ogroman stadion, a jedini su izigleda normalni i jedini su koji razmisljaju o rusenju. Ne kazem da netko jos treba rusiti, ali svi pucaju na neke cifre od 20-25 tisuca mjesta. Zrinjski da srusi gornji zapad, na donjem ima 5-6 tisuca mjesta, na istoku da dignu 2-3 tisuce i da srede sve sto UEFA trazi i mogu igrat grupe LP. Oni mozda nekad i mogu privuc 15 tisuca ljudi, ali to je jednom u tri godine.
Kao sto kazes, tko ce to odrzavati. Napravis manji stadion, lakse je za odrzavati, a svakako ti dodje 2-3 tisuce i puno je ljepse vidjeti te 2-3 tisuce na stadionu koji prima pet tisuca nego na stadionu koji prima dvadeset tisuca. Taj od dvadeset je mozda ljepsi kad ga praznog usporedis s tim od pet, ali to je nesto najmanje bitno. Bitan je ugodjaj, a ugodjaj je ljepsi kada su tribine nagurane i kad je manje praznih mjesta. Ustvari je bitnije imati manje praznih mjesta nego vise punih da bi dobio na ugodjaju.
Evo Milan je znao igrati pred 30 tisuca u Europi, a gledas izvjestaj i imas dojam da nema tri tisuce. Sarajevo ne napuni stadion na proslavi titule i da onda pricamo o stadionima od 30k mjesta. Trebamo biti realni. Prvo nam ne trebaju toliki stadioni, a kao drugo, i da nam trebaju nemamo mogucnosti za njih. Kako za izgradnju tako i za odrzavanje.
Ovo nije istina. Bitno je samo da se osposobi stadion za utakmicu jer stadion kategorije 4 ima utakmica pocetkom decembra i/ili sredinom februara te je zbog toga lakse ukoliko postoji sistem zagrijavanja travnjaka no po pravilniku nije obavezan.brigsiroki je napisao/la:ima grijanje travnjaka što je isto jedan od uvjeta za kategoriju 4
Mene su vise puta ovdje zbunjivali s tim. Vise puta je napisano da je potrebno grijanje terena, jos da je netko napisao uvjerili bi me potpuno iako znam da ne treba 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.