Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dobar je Zeljo ove , ako ne i bolji od prosle sezone.
Doveli su najbolje igrace Veleza i Borca, te nekog Brazlica koji tek treba da udje u formu. Sve u svemu, borba za vrh, slicno kao i prosle sezone.
Doveli su najbolje igrace Veleza i Borca, te nekog Brazlica koji tek treba da udje u formu. Sve u svemu, borba za vrh, slicno kao i prosle sezone.
lezVe do bagro
Klub je prije nekoliko dana izašao sa zvaničnim saopštenjem da konkretnih ponuda za naše igrače do sada nije bilo tako da je Bajić još uvijek igrač FK Željezničar a pored njega doveden je i Joco Stokić koji jeste pojačanje za našu ligu. Otišlo je nekoliko igrača koji nisu imali zapaženu ili su imali nikakvu ulogu u timu tokom prošle polusezone. Stanić se povrijedio te samim tim nije odigrao ni minute u ovoj polusezoni a njegovo mjesto je preuzeo Memija koji je trenutno jedan od najboljih bekova lige, Hasanović je bio najslabija karika tima (jbg, igra najzahtjevniju poziciju u timu) i on je za sada jedini igrač iz prvog tima koji je napustio klub a na njegovo mjesto je doveden Blagojević koji je definitivno upgrade u odnosu na Hasanovića. Veležovci su sami čini mi se lakše preko Hebiba prešli nego preko Blagojevića, čovjek koji definitivno zna igrati nogomet. Eh sada dolaze Varea koji je predstavljao naše najveće pojačanje te Sejo Bučan.. Varea ništa vrijedno spomena nije napravio tokom cijele sezone a predstavljao se i kao jedno od najvećih pojačanja, na forumu delirijum kada je doveden, smatrali smo da će biti u stanju riješavati utakmice jednim potezom.. Na kraju se ispostavilo da je taj Varea toliko ovo neozbiljno shvatio da slobodno mogu reći da mu je zalaganje bilo na manjem nivou od mog zalaganja na terminima. Eh sad Sejo Bučan, igrač od kojeg se na kraju jedino tražilo da smiri igru i igrače kada dobije šansu, ništa više. Ali ne.. Ovo ponavljam po ko zna koji put ali svojim pristupom i ponašanjem unosio je nervozu nama, našoj klupi, protivniku i njegovoj klupi, sudijama, navijačima itd.. Pa taj je skidajući marker da uđe u igru dobijao žuti samo da se kasnije ne bi trošilo vrijeme na to. Dovedeni su još i Hodžurda i Livaja koji eto, vjerovatno i neće dobijati priliku toliko te i pored onih gore navedenih i Diatta koji bi iz priča onih koji su do sada gledali njegov rad u Želji, uglavnom na treninzima, mogao biti neko ko će stvarno unaprijediti našu igru.. Brz je i visok a sami znamo koliko to znači u ovoj našoj ligi.. I posljednji je Brazilac od kojeg možeš očekivati da bude pojačanje u pravom smislu te riječi ili da bude krampa u pravom smislu te riječi, s obzirom da je za 20ak min postigao 3 gola u pripremnoj utakmici, ja sam optimističan. Pa da igraš protiv pijetlića nije lahko dati 3 gola za 20 minsolinas je napisao/la:bajic vam je spica,on ako ode tupi ste naprijed..otislo vam je nekoliko igraca,dobrih,zamjenili ste ih,najmanje,igracima nedokazanog kvaliteta..ok joco moze proci..ovo ostalo tu i tamo,kazem,niti smrdite niti mirisete,blize ste vrhu,nego nekom kiksu,ali opet..
Za njega također kažu da je izuzetno brz i dobar tehničar
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Najjače je kad kažu otišli su nam dobri igrači 
Tomislav Tomic je bio najbolji igrac Zeljeznicara, Srdjan Stanic odmah iza njega. Kad se vec spominje iskustvo fazon i jeste sto su to vec bili izgradjeni i iskusni igraci koji su mogli nositi ekipu a ne igraci- stariji za jednu godinu.lazar je napisao/la:Najjače je kad kažu otišli su nam dobri igrači
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Saberi im minute iz polusezoneSabinho je napisao/la:Tomislav Tomic je bio najbolji igrac Zeljeznicara, Srdjan Stanic odmah iza njega. Kad se vec spominje iskustvo fazon i jeste sto su to vec bili izgradjeni i iskusni igraci koji su mogli nositi ekipu a ne igraci- stariji za jednu godinu.lazar je napisao/la:Najjače je kad kažu otišli su nam dobri igrači
Ok pasa nisam skontao da aludiras na to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
pa koliko god su igrali,povrijedjeni,ok,oporavili su se,iskusni su,dobri igraci..isao sam na to koliko ovi novi mogu da vam pomognu...ovaj iz zvijezde crnjo slabo...jednostavno nije momak kalibar vas,ovo mu je kruna karijere jbt
pratio sam da vam je ovaj brazilac zabio ta tri pogotka..ali on tek treba da se dokaze..
ove nase prepiske neznace nista,moze zeljeznicar i uzeti tu titulu,mislim,sto da ne,ali kazem da na papiru nije to,to..jos rijad ako ode,ima tu joco,ali
valjda kontas sta ti pricam jbg,
evo da nebude da pametujem,uzecemo slobodu...analizirat..
ako uzmemo ove sezone pojacanja,bicu bezobrazan i reci izlazimo u evropu,na papiru,to je to...ALI...
idemo redom
govedarica..
ordagic
skahic
kostic
veselinovic
zeba
ahmetovic
mujic
krpic
saric
ivetic
moranjkic......
na prvi pogled,sloboda je jaca barem 50 posto u odnosu na proljece...
ali kako ce se to posloziti...hoce li ordagic pokazati zasto je nakon cimija jedan od najboljih veznih...
hoce li zeba ponoviti partije s proljeca...hoce li ahmetovic biti konacno fit,i dokazati zasto je igrao tolike godine najjacu rusku ligu...
sve su to pitanja,mnogo toga treba se poklopiti da bude kako mi navijaci hocemo.
ove godine donijeti bodove sa gostovanja bice jako tesko,duga je sezona,treba racunati na kartone,povrede nedo bog...
zato sam reko ako vam ode rijad,slabiji ste..jer mali je prevazisao nasu PL..sigurno..
bice gutava sezona,to je sigurno
pratio sam da vam je ovaj brazilac zabio ta tri pogotka..ali on tek treba da se dokaze..
ove nase prepiske neznace nista,moze zeljeznicar i uzeti tu titulu,mislim,sto da ne,ali kazem da na papiru nije to,to..jos rijad ako ode,ima tu joco,ali
ako uzmemo ove sezone pojacanja,bicu bezobrazan i reci izlazimo u evropu,na papiru,to je to...ALI...
idemo redom
govedarica..
ordagic
skahic
kostic
veselinovic
zeba
ahmetovic
mujic
krpic
saric
ivetic
moranjkic......
ali kako ce se to posloziti...hoce li ordagic pokazati zasto je nakon cimija jedan od najboljih veznih...
hoce li zeba ponoviti partije s proljeca...hoce li ahmetovic biti konacno fit,i dokazati zasto je igrao tolike godine najjacu rusku ligu...
sve su to pitanja,mnogo toga treba se poklopiti da bude kako mi navijaci hocemo.
ove godine donijeti bodove sa gostovanja bice jako tesko,duga je sezona,treba racunati na kartone,povrede nedo bog...
zato sam reko ako vam ode rijad,slabiji ste..jer mali je prevazisao nasu PL..sigurno..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Hajd neka bude. 
Sta je smijesnolazar je napisao/la:Hajd neka bude.
Analiziraj ti federalnu ligu, to ce vam biti rivali uskoro.solinas je napisao/la:Sta je smijesnolazar je napisao/la:Hajd neka bude.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Moguce vidicemo.sve SE radi da do toga nedodje.
Doveli smo jaka pojacanja.uplatili pola miliona duga da nas nezezaju u savezu.ovih Dana SE potpisuje reprogram.
Nadam SE samo da nebudemo zadnji.to BI bas bruka bila.
Protiv zeljeznicara.sarajeva.sirokog i zrinjskog sve ispod 4 komada u nasoj mrezi smatramo uspjehom.
A svaki bod protiv velikana poput travnika viteza mladosti i slavije bice ravan tituli.
Doveli smo jaka pojacanja.uplatili pola miliona duga da nas nezezaju u savezu.ovih Dana SE potpisuje reprogram.
Nadam SE samo da nebudemo zadnji.to BI bas bruka bila.
Protiv zeljeznicara.sarajeva.sirokog i zrinjskog sve ispod 4 komada u nasoj mrezi smatramo uspjehom.
A svaki bod protiv velikana poput travnika viteza mladosti i slavije bice ravan tituli.
Matere ti ko je veselinovic ?solinas je napisao/la:pa koliko god su igrali,povrijedjeni,ok,oporavili su se,iskusni su,dobri igraci..isao sam na to koliko ovi novi mogu da vam pomognu...ovaj iz zvijezde crnjo slabo...jednostavno nije momak kalibar vas,ovo mu je kruna karijere jbt![]()
idemo redom
govedarica..
ordagic
skahic
kostic
veselinovic
zeba
ahmetovic
mujic
krpic
saric
ivetic
moranjkic......
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- SarajlijaTM
Sve provjerena imena plbih,da je bod protiv slobode uzeti ove godine,ja cu biti prezadovoljan.
Fkt ko je veseli? Predpostavljam da i on treba biti najbolji na svojoj poziciji,odmah pored nekog pitara?
P.S.- koji je cirkus iz godine u godinu citati ova furanja pred sezonu i misljenja forum managerA
P.p.s.- zaja nije odigrao 2 iste polusezone godinama,pa se nemojte iznenaditi sta
Fkt ko je veseli? Predpostavljam da i on treba biti najbolji na svojoj poziciji,odmah pored nekog pitara?
P.S.- koji je cirkus iz godine u godinu citati ova furanja pred sezonu i misljenja forum managerA
P.p.s.- zaja nije odigrao 2 iste polusezone godinama,pa se nemojte iznenaditi sta
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 09 jul 2015, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Matere ti ko je ovaj?pile87 je napisao/la:Matere ti ko je veselinovic ?

-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Miro legenda
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Tvoja analiza.solinas je napisao/la:Sta je smijesnolazar je napisao/la:Hajd neka bude.
1. Bajić i da ode mi imamo Beganovica koji ima učinak skoro kao i Benko, a mladji 12 godina.
2. Riješili smo se igrača koji je bio najslabija karika prvog tima i doveli pojačanje.
3. Riješili smo se mrtve klupe i tu doveli pojačanja. cokoladica, Stokic, ribar, Dusan i jos su tu ostali Uzelac, braca Sadikovici i Kjosevski koji su vrijedili na klupi.
4. Memija, Bajic, Beganovic i Hadziahmetovic su postali iskusniji za jednu citavu sezonu. Nema više pritisk, treme i glupih poteza.
5. Ekipa koja u 18 utakmica nije porazena je ostala na okupu i uigrava se ima mjesec dana.
6. Zamjenu za Stanica i Tomića je pronadjena još početkom proljetnog dijela sezone.
Ali hajde mi smo slabiji
Dobar marketinski potez....lijepo je ovako javno predstavljati svoj klub....ostavlja dobar dojam......izgleda ide to njemu.SarajlijaTM je napisao/la:Boem
Uh jebotelazar je napisao/la:Tvoja analiza.solinas je napisao/la:Sta je smijesnolazar je napisao/la:Hajd neka bude.
1. Bajić i da ode mi imamo Beganovica koji ima učinak skoro kao i Benko, a mladji 12 godina.
2. Riješili smo se igrača koji je bio najslabija karika prvog tima i doveli pojačanje.
3. Riješili smo se mrtve klupe i tu doveli pojačanja. cokoladica, Stokic, ribar, Dusan i jos su tu ostali Uzelac, braca Sadikovici i Kjosevski koji su vrijedili na klupi.
4. Memija, Bajic, Beganovic i Hadziahmetovic su postali iskusniji za jednu citavu sezonu. Nema više pritisk, treme i glupih poteza.
5. Ekipa koja u 18 utakmica nije porazena je ostala na okupu i uigrava se ima mjesec dana.
6. Zamjenu za Stanica i Tomića je pronadjena još početkom proljetnog dijela sezone.
Ali hajde mi smo slabiji
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Mirso može i u gacama doci što se mene tice, čovjek je strucan, ima kontakte sa firmama, zna privuci sponzore i to mi je važnije od toga kako on izgleda. Prije Želje je izvukao jednu firmu iz totalne dubioze u kojoj su bili, ta firma je bila u milionskim dugovima, sad ta firma posluje u milionskom plusu. On, Gredić i još par ljudi ce uskoro Želju izvuci iz dugova i to je ono što mi je važno..Skver je napisao/la:Dobar marketinski potez....lijepo je ovako javno predstavljati svoj klub....ostavlja dobar dojam......izgleda ide to njemu.SarajlijaTM je napisao/la:Boem
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.