Ajmooooo Pinilla!arminz je napisao/la:Izgleda da trazimo i zamjenu za Icardija, imenak koja se spominju su Denis i Guidetti(on je valjda free agent)
Ajmoooo Salah!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ajmooooo Pinilla!arminz je napisao/la:Izgleda da trazimo i zamjenu za Icardija, imenak koja se spominju su Denis i Guidetti(on je valjda free agent)
vjerovatno nece doc ni jedan ni drugiSampiJuve je napisao/la: Ajmooooo Pinilla!
Ajmoooo Salah!
Malo mi je smrdilo kad je shaqiri dolazio i ispostavilo se s razlogom, a sad sa stevanom mi jos vise smrdi. Jednostavno ne vjerujem da moze ostati zdrav 30+ meceva u sezonikrmpotich je napisao/la:Evo Sky prenosi da je Stevica nas. 2 milke odmah, 15 na kraju i 2 bonusa
Meh. mislim da ce izdurati iz prostog razloga jer ga Mancini nece forsirati svaki mec od pocetka. Da je "staklen" igrac to stoji , ali da pruzi 50%partija iz Fiore-a potpisujem ga odmah kao veliko pojacanjesuptilnirocker21 je napisao/la:
Malo mi je smrdilo kad je shaqiri dolazio i ispostavilo se s razlogom, a sad sa stevanom mi jos vise smrdi. Jednostavno ne vjerujem da moze ostati zdrav 30+ meceva u sezoni
Kako se ispostavilo i s kojim razlogom?suptilnirocker21 je napisao/la:Malo mi je smrdilo kad je shaqiri dolazio i ispostavilo se s razlogom, a sad sa stevanom mi jos vise smrdi. Jednostavno ne vjerujem da moze ostati zdrav 30+ meceva u sezonikrmpotich je napisao/la:Evo Sky prenosi da je Stevica nas. 2 milke odmah, 15 na kraju i 2 bonusa
Izbori Nemam ja nista protiv shaqiria ali frajer se nije spojio s loptom, osnovno primanje lopte je njemu bio izazov. I ja sam za to da mu se pruzi jos jedna prilika ali da je u ocajnoj formi to je valjda svima jasno. I u repki svicarske djeluje kao amater zadnjih pola godine. Mislim da bi imao konacno priliku da igra svoju igru sad kada bi imali normalno lijevo krilo i kondogbiu kao osigurac, ali i da ode ne bih zalio jer realno nije ponudio nista vise od podolskogSiamoNoi je napisao/la:Kako se ispostavilo i s kojim razlogom?suptilnirocker21 je napisao/la:Malo mi je smrdilo kad je shaqiri dolazio i ispostavilo se s razlogom, a sad sa stevanom mi jos vise smrdi. Jednostavno ne vjerujem da moze ostati zdrav 30+ meceva u sezonikrmpotich je napisao/la:Evo Sky prenosi da je Stevica nas. 2 milke odmah, 15 na kraju i 2 bonusaCovjek nije odigrao valjda ni 3 utakmice u kontinuitetu.
JoveticIli ce biti masina ili potpuni flop s minimalnom minuzatom zbog ozljeda.Nazalost trenutno nemam razloga da niti na sekundu povjerujem u ovo prvo.Nadajmo se da ce iznenaditi.
Pozdrav Tatti,Strittzu i Vrbi u RemetincuIzbori
Nije se spajao s loptom jer je dosao rovit i apsolutno nespreman u Internacionale. Sada kada prodje pripreme biće to bar 70-80% Šaćka iz Bazela...suptilnirocker21 je napisao/la:
Nemam ja nista protiv shaqiria ali frajer se nije spojio s loptom, osnovno primanje lopte je njemu bio izazov. I ja sam za to da mu se pruzi jos jedna prilika ali da je u ocajnoj formi to je valjda svima jasno. I u repki svicarske djeluje kao amater zadnjih pola godine. Mislim da bi imao konacno priliku da igra svoju igru sad kada bi imali normalno lijevo krilo i kondogbiu kao osigurac, ali i da ode ne bih zalio jer realno nije ponudio nista vise od podolskog
Izbori 
Izbori Zasto hvala bogu? Dao bih ja Ibragi i cenera na godinuTritolone je napisao/la: Nista od toga hvala Bogu.
Zato sta bi ugusia Icardia 100%, slicna situacija kao sa Cavaniem u PSG-u. Icardi mora bit glavna opcija u napadu bez obzira na sve, ali nema od toga nista kao sta kazem. Treba jedna jeftina back up opcija za napad, nesto kao sta je vec spominjani Pinilla, netko tko ce uletit 20-30 minuta i nece radit probleme zbog toga.krmpotich je napisao/la:Zasto hvala bogu? Dao bih ja Ibragi i cenera na godinuTritolone je napisao/la: Nista od toga hvala Bogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.