FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Olaaaaaalalalalala!!!
Spomenik za Olica!
Savrsena utakmica, pocevsi od Butta, preko odbrane, sredine terena, pa do genijalnog Slavonca...Altintop je takodje bio predobar. Samo me Muller nije zadivio, ali sad nije vrijeme za kritike. Van Gaalu kapa dole, odlicna postavka igre. Sve u svemu: PERFECT GAME !
Madride cuvaj se, stize bavarska masina !
Spomenik za Olica!
Savrsena utakmica, pocevsi od Butta, preko odbrane, sredine terena, pa do genijalnog Slavonca...Altintop je takodje bio predobar. Samo me Muller nije zadivio, ali sad nije vrijeme za kritike. Van Gaalu kapa dole, odlicna postavka igre. Sve u svemu: PERFECT GAME !
Madride cuvaj se, stize bavarska masina !
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- bayern4ever
- Kontakt:
Ma ja imam osjecaj da nismo igrali s 20 % snage utakmicu jest malo bila dosadna ali zbog lyona ne zbog nas u svakom slucaju , a za ove sto su govorili za olica da nije dobar igrac ... no comment
.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
ah vako da se i ja PRVI put oglasim na forumu, Cestitam Bayernu i Olicu
Idemo na trostruku krunu, ali ja mislil da nije iznenadjujuce sto je Hamit bio najbolji (uz olica) i mislim da bi bilo idealno da nastavi igrat u prvoj postavi (al ne znam umjesto koga mozda Svajnija) al et tu je Van gal nek odluci
Idemo na trostruku krunu, ali ja mislil da nije iznenadjujuce sto je Hamit bio najbolji (uz olica) i mislim da bi bilo idealno da nastavi igrat u prvoj postavi (al ne znam umjesto koga mozda Svajnija) al et tu je Van gal nek odluci
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
Nego @harishp, jesmo li se ja i ti kladili u nesto? Nemoj sad da mi vrdas, jer i sam znas da je lako naci stare postove.
Ako ipak budes kolutao okicama (kao Ola
) ja cu te zabiti u sami cosak, uostalom kao sto si ti mr.cukera. Ako ti je sve jasno, ocekuj PP!
Zna li ko sta se desilo na danasnji dan, prije tacno godinu dana?
Koga bi voljeli u finalu? 90% ce reci Inter, jer protiv njih imamo vece sanse.
Mah, sta se imamo brinuti
oba trenera su bivsi Luisovi potrcke.
Jedan kao igrac a drugi kao prevodilac.
Zna li ko sta se desilo na danasnji dan, prije tacno godinu dana?
Mah, sta se imamo brinuti
Vom Jäger zum Gejagten
Tekma je bila malo i dosadna, al nijednog trenutka nisam posumnjao u prolaz Bayerna, kao sto sam i ovdje pisao o tome. Čestitke!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
geronimo je napisao/la:Nego @harishp, jesmo li se ja i ti kladili u nesto? Nemoj sad da mi vrdas, jer i sam znas da je lako naci stare postove.Ako ipak budes kolutao okicama (kao Ola
) ja cu te sabiti u sami cosak, uostalom kao sto si ti mr.cukera. Ako ti je sve jasno, ocekuj PP!
![]()
Zna li ko sta se desilo na danasnji dan, prije tacno godinu dana?![]()
Mah, sta se imamo brinutioba trenera su bivsi Luisovi potrcke.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Nemoj njega, interovacBilal je napisao/la:dvojicaAdinjo je napisao/la:Igrac koji nije bio dovoljno" dobar" za prvi tim Reala, 22 maja dolazi da igra CL-finale na Bernabeu
Cestitke na prolazu.
Nesto drugo
Gomez- 30mio
Klose- napadac Svabije
Moller- upcomming star
OLIC-free transfer.... i odvede vas u finale
Ima i ovaj Van Gaal klikera u glavi
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
prizvao sam ga, prizvao.....i pogodio jeneno#4 je napisao/la:momci samo veceras prodjite ovo i meni je dosta....za finale cu tek kasnije da kidam zivce, i da se nerviram, ako izgubimo nista im se ne smije zamjeriti, jer su dosli dovde kada niko nije mogao ni da pretpostavi.....samo da postignemo gol i bice dobro.....veceras se bojim lisandra strasno.....Ivica na tebe je red veceras![]()
![]()
![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jesi li ti normalan, cuj mjesto svajnija. Slazem se da mu je mjesto u prvoj pstavi, ali niko nemoze svajnija zamjenit..kicked je napisao/la:ah vako da se i ja PRVI put oglasim na forumu, Cestitam Bayernu i Olicu
- moustapha
- Kontakt:
Pobjedom Bayerna, Njemacka je zvanicno presla Italiju i prema trenutnom stanju, Njemacka ima 4 predstavnika u LP za sezonu 2010/2011. No, ostaje sutra utakmica Inter protiv Barce, vidjecemo sta ce biti.
#divovi
Ma nemam pojma ja ga ne gotivim nikakoBilal je napisao/la:Jesi li ti normalan, cuj mjesto svajnija. Slazem se da mu je mjesto u prvoj pstavi, ali niko nemoze svajnija zamjenit..kicked je napisao/la:ah vako da se i ja PRVI put oglasim na forumu, Cestitam Bayernu i Olicu
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
Bayern je veceras zasluzeno dobio utakmicu na cemu vam cestitam. Puno srece u finalu. A oni koji su sumnjali u Olica dobili su najbolju potvrdu (u cetvrtfinalu i polufinalu) o kakvom se igracu radi, mada treba reci da je gro igraca odigrao odlicno... 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ko je to rek'o da nije dobar ? Jednostavno , prodali ga da bi vratili koji mil.Adinjo je napisao/la:Igrac koji nije bio dovoljno" dobar" za prvi tim Reala, 22 maja dolazi da igra CL-finale na Bernabeu
Cestitke na prolazu.
Vec se pricalo o tome, ne ide to tako, Njemacka ce imati 4 predstavnika (ako do kraja sezone ostane ispred Italije) od sezone 2011/12, a ne od slijedece... ne tjeraj me da ti sad trazim to, jednostavno je tako...moustapha je napisao/la:Pobjedom Bayerna, Njemacka je zvanicno presla Italiju i prema trenutnom stanju, Njemacka ima 4 predstavnika u LP za sezonu 2010/2011. No, ostaje sutra utakmica Inter protiv Barce, vidjecemo sta ce biti.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
tebi je grb dobar, vecina komentara ok, ali se ne slazem da ce barca razbiti bayern....bayern je sad pun samopouzdanja i veceras je vec pokazao da je ustabilio odbranu...lyonu koji je protiv reala imao mnoge sanse protiv bayerna je stvorio jedva 2....meni je svejedno ko ce doc u finalu, bilo inter bilo barca bit ce teska utakmica...al u jedno budi siguran utakmica ce biti jako knap, et javi se ovde nakon 16. maja i to ce ces moci sam potvrdit...samo sto ne znamo dal ce barca proci, vece su sanse na strani intera....ali tu ce biti sutra jako uzbudljivoStrauss je napisao/la:Na stranu što ne volim Bayern(mrzim ga)zaslužili su večeras prolaz. I ne samo večeras nego kroz svoje igre od utakmice u Torinu. Usudio bih se reći da je to ekipa koja trenutno poslije Barce igra najljepši fudbal.
Večerašnju utakmicu je bespotrebno komentarsiati, jednostavno ljudi su ih rastavili na proste faktore i to je to.
A što se tiče finale, sa ovakvom igrom Bavarci će Inter pobjediti 100%, a ako kojim slučajem Barca prođe onda nemaju ni teoretske šanse za trofej. Prosto ekipe koje hoće da se nadigravaju, nemaju šanse protiv Barce, a to se najbolje vidjelo u utakmici sa Arsenalom. Jedini lijek za Barcu je atomska odbrana, bez ijedne greške tokom cijele utakmice, a takve utakmice sa njima su jedino odigrali Inter i Chelsea, a Bayern to ne može ni pod razno sa Van Buytenom, Demichelisom i ostalim drvosječama.
Sutra ću navijati za Inter radi zanimljivosti finala, a ako Barca prođe, to će sigurno biti najveće devastiranje u finalu od kad se igra LŠ.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
O cemu ti,ja ih nasao za @cuku.A ti ove postove moje ces naci al u gujci.geronimo je napisao/la:Nego @harishp, jesmo li se ja i ti kladili u nesto? Nemoj sad da mi vrdas, jer i sam znas da je lako naci stare postove.Ako ipak budes kolutao okicama (kao Ola
) ja cu te zabiti u sami cosak, uostalom kao sto si ti mr.cukera. Ako ti je sve jasno, ocekuj PP!
![]()
Zna li ko sta se desilo na danasnji dan, prije tacno godinu dana?![]()
Mah, sta se imamo brinutioba trenera su bivsi Luisovi potrcke.
Popio dva piva pa poceo i pizdarije praviti.
Znas ti dobro s kim se ti kladio.Ne drkaj pojmove.
Ja se samo nasigurno kladim al sta vrijedi kad se neko ko hinja usuti.Jos bi se i svadjao
Uostalom i prije tekme sam rekao suha je ka-rina sto znaci prolazite dalje.A ti ko biva nisi skontao.
P.S Stara mrcina a lagi nije bas fino
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Samo Nek se OLIC izvine za ovo mislim nije Humano
ajDe swe ce da se widi abD na 5 TITULU LP ZASLUZILI VISE NO IKAD
ajDe swe ce da se widi abD na 5 TITULU LP ZASLUZILI VISE NO IKAD
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
da to je istina,...njemacka je veceras prestigla italiju, sad sve zavisi od intera...inter ak bi sutra slavio i usao u finale italijani bi mogli jos ostat ispred njemacke al onda zavisi od finalne utakmice u ligi prvaka i Hsv-a...ako Hsv prodje u finale onda je sigurno njemacka ispred italije...znaci po Uefinoj rang listi odmah zauzima trece mjesto, ali dodatnog predstavnika u ligi prvaka dobiva od 2011 godIsnar je napisao/la:Vec se pricalo o tome, ne ide to tako, Njemacka ce imati 4 predstavnika (ako do kraja sezone ostane ispred Italije) od sezone 2011/12, a ne od slijedece... ne tjeraj me da ti sad trazim to, jednostavno je tako...moustapha je napisao/la:Pobjedom Bayerna, Njemacka je zvanicno presla Italiju i prema trenutnom stanju, Njemacka ima 4 predstavnika u LP za sezonu 2010/2011. No, ostaje sutra utakmica Inter protiv Barce, vidjecemo sta ce biti.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Usput da pitam:"Je li ovo ulazak u finale ekipe koja je do istoga imala najviše poraza?"
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Cestitke Bayernu, dogurali ste eto do finala, zasluzeno, hrabro ste igrali i imali ste puno srece, i u grupi, i protiv Fiorentine i Uniteda,i sad na kraju mora se reci da ste imali srecu sto ste dobili Liona koji katastrofalno igra i koji je sramota za polufinale. U finalu cete biti slabiji ko god da prodje, s Interom mozda nesto i uradite, prodje li Barca moglo bi to biti bas demoliranje Bayerna kako neki vec govore, to da je Guardiola Gaalov potrcko vidjecemo nadam se. Elem, sutra ce se sve znati, a Bayernovci nek uzivaju u dugoocekivanom finalu Lige prvaka, drago mi je da se tako jedan velikan ponovo vratio u sami vrh.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.