Bgt kako ubaciš sliku na forum kad pišeš poruku, ako možeš na pp ili neko ko znaMirsoNi je napisao/la:Navijačka dužnost obavljenaVolim te Željo !
Ne bi bilo loše pokrenuti ovu akciju, forumaši dokažite svoju lojalnost !

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bgt kako ubaciš sliku na forum kad pišeš poruku, ako možeš na pp ili neko ko znaMirsoNi je napisao/la:Navijačka dužnost obavljenaVolim te Željo !
Bice karata hahaha, a ovaj sto nije iz sarajeva druze tesko ce ti neko na upit na forumu i na povjerenje kupiti dres clansku kartu to ti je oko 100 km.Keenan.- je napisao/la:Valjda ce ostati dovoljno karata jedno sat vremena prije meca.
NaravnoSvePlavo je napisao/la:Smije li se hrana unijeti na stadion?
Smije 100% Ja evo nekoliko godina iftarim na tekmama, tako daSvePlavo je napisao/la:Smije li se hrana unijeti na stadion?
Inače smatram da nema potrebe da neko nekom nešto dokazuje, ali u ovom slučaju zašto ne? Ako se ne registrujemo sa pravim imenima, da bar vidimo da li pričamo s članovima ili nekim likovima, jakim samo na riječima.MirsoNi je napisao/la:Navijačka dužnost obavljenaVolim te Željo !
Tihi je napisao/la:Dal' bi mi neko kupio dvije clanske veceras dolazim na tekmu, dobit ce kes..
anonimni je napisao/la:Eto vam slika, yebala vas slika
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
k.l.i.xZeljoSampioneGo je napisao/la:http://www.****.ba/sport/nogomet/mirsad-siljak-za-klix-ba-o-zeljeznicaru-juniorima-stadionu-i-ciljevima-u-novoj-sezoni/150709098
Ovo sam htio da kopiram
Da su nam bar jos tri ovakva covjeka.vrbanjusa je napisao/la:Lijepo Siljak objasnio sve.
Pile jos dva, jednog imamo Hare Alihodzicpile87 je napisao/la:Da su nam bar jos tri ovakva covjeka.vrbanjusa je napisao/la:Lijepo Siljak objasnio sve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.