Antologija.CoDe je napisao/la:Ma pojma vi nemaTe RibeRy kad hoce da igra bolji je od RoBBena tmao nekog Xavi koji nabije loptu i et ga asistencija.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Zola in, Zola passes, Zola scores !
-
Grandmaster
- Kontakt:
EmirTM87 je napisao/la:NoName je napisao/la:Nisi ni Ivo Andrić pa si ovdje napisao preko 8000 komentara.Neutral je napisao/la:Dobra tema, ali nisam trener BiH, niti sam plaćen za to. Safter prima pare, neka on odluči i neka ne pogriješi.
Grandmaster.
Cartman je napisao/la:Pa ovaj je poznat po tome. On u zivotu utakmice nije pogledo, a sve vidi i sve zna.Isnar je napisao/la:Pregledaj golove, pa onda komentarisi...harishp je napisao/la:Nisu onda golmana ni trebali stavljati,ako je po tvom.
Mozda bi manje primili
Harise sorry, al ovo je bilo komicno
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Komentar o utakmici Cibona - Partizan.cikular je napisao/la:Rutinska pobjeda Partizana, koji je jos jednom pokazao da Hrvati nisu za sporta, te im je bolje da love
ribu, a i to im Slovenci otimaju.
Ma onaj Boske je imo najjace postove. Evo imate na prvoj stranici ove teme, najbolji je onaj o falsifikovanju karata.
Ali taj je se zayebavo, bio je i onaj ljubav sto je bio mrtav ozbiljan a valjo nevidjene gluposti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ja se nadam da se i onaj ljubav zajebavao, inace covjek ima ozbiljnih psiholoskih problemaCartman je napisao/la:Ma onaj Boske je imo najjace postove. Evo imate na prvoj stranici ove teme, najbolji je onaj o falsifikovanju karata.Ali taj je se zayebavo, bio je i onaj ljubav sto je bio mrtav ozbiljan a valjo nevidjene gluposti.
- the scouser
- Kontakt:
I ja sam u toj dilemi bio,al' mislim da je ono zaebancija,lik namjerno ide u kontru svima,ono nemoguce da je ozbiljno.calcio je napisao/la:ja se nadam da se i onaj ljubav zajebavao, inace covjek ima ozbiljnih psiholoskih problemaCartman je napisao/la:Ma onaj Boske je imo najjace postove. Evo imate na prvoj stranici ove teme, najbolji je onaj o falsifikovanju karata.Ali taj je se zayebavo, bio je i onaj ljubav sto je bio mrtav ozbiljan a valjo nevidjene gluposti.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- ChelseaFann11
- Kontakt:
hahahhahahahahhahahahahhahahahasecer je napisao/la:Lako im je kad odu u Afriku,,iskopaju rupu na po puta,stave korpu voca i sakriju se iza drveta i onda oni nigeri polete i tako ih dovedu u London (phill jackson o wengerovom skautingu))
ne sjecam se da me je neki post nasmijao kao ovaj
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
ljubav je napisao/la:cimpanza? hmmmmm?lejla je napisao/la:Prvo moras navest argumente pa da ti kazem kontraargumentelejla je napisao/la:Ko ne voli Arsenal, ne treba da zivi!
Arsenal je najbolji klub u univerzumu!
Njemacka liga je u rangu ukrajinske!
Ko voli Real Madrid, voli i fekalije!
Hvala!![]()
Prve dvije izjave sam argumentovao na svojoj kolumni koju su izbrisali "sijaci neistine".
Igracki Svabe i jesu u rangu sa Ukrajincima, a najbolji timovi Ukrajine(op. Sahtar i Dinamo) su svakako
jaci od slabasnih timova Njemacke.
Naravno, Njemacka liga je dosta zanimljivija jer je koncentracija kvalitete(koja nije nesto) ravnomjerno
rasporedena, dok je vamo ista koncentrisana u jacim timovima.
Znaci, kod Svaba su svi podjednako losi pa je to zanimljivo.
Oko reala?!Matematika!
Real Madrid= vrsta fekalija
Iz ovoga slijedi da ko voli Madrid, voli i fekalije.
Takoder je zanimljiva cinjenica da ja nisam cuo za Muskarca koji navija za Real.
Ako ima kakav, nek me ispravi.
@KDN
Nisam nikad pobjegao sa teme i to dobro znas.
samo zapadni "susjedi" bjeze.
Wert je napisao/la:Ovo je sa jednog drugog foruma![]()
![]()
![]()
Drugari, moze li neko da mi preporuci tim za koji bih mogao da navijam
Kristal Palas
E hvala ti drugar, navijacu za njih
koji su na tabeli? jesu li prvi
- majestic24
- Kontakt:
LBJ ako sam ja tupson ti si orangutan-autor Paja
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"Chiellini je najbolji stoper na svijetu" - @Daffy 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Ponos Torina
- Kontakt:
To bas i nije smijesno misljenja sam da je Chiellini jedan od najbolji stopera na svijetu!Monolog je napisao/la:"Chiellini je najbolji stoper na svijetu" - @Daffy
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Ponos Torina
JEdan od boljih i najbolji nije sinonim.
JEdan od boljih i najbolji nije sinonim.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
neko_iz_mase je napisao/la:
Evo ga,i definitivno.
Džeko potpisao predugovor s Milanom
http://raffa991.ra.funpic.de/lol
Potpisem ti ugovor sa mamom
KOJI LUDJAK
hahaahaha

Evo ga,i definitivno.
Džeko potpisao predugovor s Milanom
KOJI LUDJAK
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Ponos Torina
- Kontakt:
ja kreten sto postavi ovaj sajt ko nezna nece se znati kotarisati ovog s ranja You are idiot!johnnyHZ je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:
Evo ga,i definitivno.
Džeko potpisao predugovor s Milanom![]()
KOJI LUDJAKhahaahaha
![]()
![]()
![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- majestic24
- Kontakt:
@Grandmaster - Što se brišu meni komentari a ostalima ne ?
Bistrikboy poserem ti se u usta hinjava,klošaru jedan.
@admin - ja sam brisao postove, a vjerovatno si ušao dok sam još radio. sad te ja banujem na heftu zbog vrijeđanja moderatora.
@Grandmaster - *** i tebi mater u ****.subjektivnu !
@admin-spravka. nije na heftu, već za stalno.
Bistrikboy poserem ti se u usta hinjava,klošaru jedan.
@admin - ja sam brisao postove, a vjerovatno si ušao dok sam još radio. sad te ja banujem na heftu zbog vrijeđanja moderatora.
@Grandmaster - *** i tebi mater u ****.subjektivnu !
@admin-spravka. nije na heftu, već za stalno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
evo me, stojim iza svog komentara.. ajde neka me neko demantuje.. sad ce reci Vidic ili Pique.. da, da.. kako bi taj Vidicic i Piquetcic igrali sami u odbrani kao sto to igra Chiellini citave sezone?Monolog je napisao/la:"Chiellini je najbolji stoper na svijetu" - @Daffy
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nie valjda daffy da stvarno to misliš ? ! Pa TV je sigurno bolji od njega a tek je došao u EPl, bolji su sigurno VIdić i Terry od njega, bolji je sigurno Pique, Puyol od njega... Niko ne govori da je slab al da je najbolji, hehe... smiješno stvarno.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
"Dame i gospodo, dosli smo do kraja putujuceg cirkusa kosarkase reprezentacije BiH Mensud Bajramovic,
"Operacija uspjela, pacijent mrtav" u kratkim crtama glasi rezime ovih kvalifikacija.
Tog amoralnog covjeka, besramnika, bezobraznika i drznika stvarno necu da komentarisem, ali ovo sto on radi nasoj repki i bh kosarki uz podrsku kosarkaskih antitalenata, koji za vrijeme tekme govore ofsajd i promjena serve nije se moglo nista drugo ni ocekivati.
Limitiran trener, savez pun neznalica su dozvolili da repka koja je ratne 93 godine bila 8 na EP u poderanim dresovima, sluzi kao kanta za nabijanje jednoj Belgiji, "kosarkaskoj velesili".
Sada ce se sigurno upaliti fun club Mensur B. i obozavatelji lika i djela spomenutog koji ce umazanih ociju mukotrpnih pobjeda nad portugalom i belgijom kao i sjecanjem na EB 2005 u Beogradu i bajnom uspjehu njihovog idola, da ih citiram "za te pare nemamo boljeg" i "sta hocete imamo 3 pobjede sa igracima koji vole BiH", a koliko je vole pokazuje da kapiten ove repke je bukva i parmak takav da je cak i zajebo svog prezimenjaka na klupi, da koristi svu ljubav prema repki da se ispucava i glumi zvijezdu i trudi se da sve omalovazava.
Dalje slijede mezimci sadasnjeg grobara Mr Bean zvani Bavke, hodajuci cirkus, covjek kojem smeta publika gdje god igra i nabija mu raznorazne komplekse, zbog njega bi najbolje bilo da se kosarka igra pred praznom dvoranom i bez prisustva kamere da spomenutom ne stvaraju tremu.
Jos jedan od ljubavnika nase drzave, Ivan Opacak, koji uslovljava dolazak na pripreme mjesto u prvih 5, koji je to cuo iz novina i intervjua od Damira Kana, covjeka koji je hrvat, turcin pa tek onda bosanac i hercegovac i covjeka koji je namjerno htio da gusi najveceg poslijeratnog dijamanta Nihada Djedovica da bi on sa svojih 37 godina u guzici imao mjesta u prvoj petorci.
Svi znamo da ex reprezentativci koji igrom slucaja ne igraju za sveti dres, bi ovaj putujuci cirkus koji u pripremama gubi od madjara 30 razlike, kojeg CG napucava ko Bosna Vogoscu i kojem se smije cijela europa, razvalili ko bugarsku skupstinu.
Sad postoje dvije varijante, bolja za BH kosarku je da spomenuta kornjaca ode iz repke i tako razgali srca mnogih bosanaca i hercegovaca ukljucujuci i momka pod nikom siroki brijeg, koji mi je dao nadu da ova repka moze biti repka svih mojih zemljaka, a druga vjerovatnija da covjek koji je odbio makedonski savez nastavi svoj pohod i otklanja dzenazu ovoj reprezentaciji time sto ce je poslati u drugu diviziju Euro kosarke sa igracima tima Popovic i kompanijom.
Za nadati se da ce neki kosarkas preuzeti savez iz ruku antisportista i time okoncati ovu agoniju BH kosarke koja traje od 2003 godine.
Pomolimo se dragi Bosanci i Hercegovci svako na svoj nacin da otjeramo ovo zlo sto se nadvilo nad nasom kosarkom.
AMIN
P.S: Neno, bezobrazni glumac i ulizivac nekompetentnoj sarajevskoj publici i covjek koji drzi do svoje rijeci je otisao iz KK Bosne iskljucivo radi M.B piva, domaceg a naseg"
Plakao sam zbog citavog posta, ovo je napisao mirzza
"Operacija uspjela, pacijent mrtav" u kratkim crtama glasi rezime ovih kvalifikacija.
Tog amoralnog covjeka, besramnika, bezobraznika i drznika stvarno necu da komentarisem, ali ovo sto on radi nasoj repki i bh kosarki uz podrsku kosarkaskih antitalenata, koji za vrijeme tekme govore ofsajd i promjena serve nije se moglo nista drugo ni ocekivati.
Limitiran trener, savez pun neznalica su dozvolili da repka koja je ratne 93 godine bila 8 na EP u poderanim dresovima, sluzi kao kanta za nabijanje jednoj Belgiji, "kosarkaskoj velesili".
Sada ce se sigurno upaliti fun club Mensur B. i obozavatelji lika i djela spomenutog koji ce umazanih ociju mukotrpnih pobjeda nad portugalom i belgijom kao i sjecanjem na EB 2005 u Beogradu i bajnom uspjehu njihovog idola, da ih citiram "za te pare nemamo boljeg" i "sta hocete imamo 3 pobjede sa igracima koji vole BiH", a koliko je vole pokazuje da kapiten ove repke je bukva i parmak takav da je cak i zajebo svog prezimenjaka na klupi, da koristi svu ljubav prema repki da se ispucava i glumi zvijezdu i trudi se da sve omalovazava.
Dalje slijede mezimci sadasnjeg grobara Mr Bean zvani Bavke, hodajuci cirkus, covjek kojem smeta publika gdje god igra i nabija mu raznorazne komplekse, zbog njega bi najbolje bilo da se kosarka igra pred praznom dvoranom i bez prisustva kamere da spomenutom ne stvaraju tremu.
Jos jedan od ljubavnika nase drzave, Ivan Opacak, koji uslovljava dolazak na pripreme mjesto u prvih 5, koji je to cuo iz novina i intervjua od Damira Kana, covjeka koji je hrvat, turcin pa tek onda bosanac i hercegovac i covjeka koji je namjerno htio da gusi najveceg poslijeratnog dijamanta Nihada Djedovica da bi on sa svojih 37 godina u guzici imao mjesta u prvoj petorci.
Svi znamo da ex reprezentativci koji igrom slucaja ne igraju za sveti dres, bi ovaj putujuci cirkus koji u pripremama gubi od madjara 30 razlike, kojeg CG napucava ko Bosna Vogoscu i kojem se smije cijela europa, razvalili ko bugarsku skupstinu.
Sad postoje dvije varijante, bolja za BH kosarku je da spomenuta kornjaca ode iz repke i tako razgali srca mnogih bosanaca i hercegovaca ukljucujuci i momka pod nikom siroki brijeg, koji mi je dao nadu da ova repka moze biti repka svih mojih zemljaka, a druga vjerovatnija da covjek koji je odbio makedonski savez nastavi svoj pohod i otklanja dzenazu ovoj reprezentaciji time sto ce je poslati u drugu diviziju Euro kosarke sa igracima tima Popovic i kompanijom.
Za nadati se da ce neki kosarkas preuzeti savez iz ruku antisportista i time okoncati ovu agoniju BH kosarke koja traje od 2003 godine.
Pomolimo se dragi Bosanci i Hercegovci svako na svoj nacin da otjeramo ovo zlo sto se nadvilo nad nasom kosarkom.
AMIN
P.S: Neno, bezobrazni glumac i ulizivac nekompetentnoj sarajevskoj publici i covjek koji drzi do svoje rijeci je otisao iz KK Bosne iskljucivo radi M.B piva, domaceg a naseg"
Plakao sam zbog citavog posta, ovo je napisao mirzza
Someone's mouth said paint them all red.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 6 gostiju.