FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sto se tice ovog rasporeda po meni je okej sve osim neke opcije da nam stave prvih pet kola Zrinjski gosti, Sarajevo kuca i uz to jos nekog tipa Borac, Siroki, Zeljo gosti..
Sve ostalo mi je okej, cak bih volio da nam na jesen dolaze vise na Tusanj jace ekipe, a da idemo slabijim u goste. Jer bi to naplatili sve na proljece, ove slabije bi kao i ovo proljece na Tusnju nalupali kada se uzelo 22 od moguca 24 boda kuci.
Sto to kazem, jer potencijalno je sezona odlicna za namjestaljke i sudijske kradje, sumnjam da nam drugi dio ne bi nesto podvalili u stilu MVO 29. kolo.
To bi im u gostima mozda i prolazilo..zato bih volio ove slabe na proljece na Tusnju da uzmemo tu sigurne bodove jer ce na proljece raditi vezice, a mi ih rekao bih nemamo nikako iz TK u savezu
Znaci daj odmah na jesen dok smo nalozeni, Zelju, Zrinjskog, Sarajevo, Siroki i ostale na Tusanj. U gostima bi bodove uzeli na borbu protiv slabijih..
Znaci jesen da se odradi iznad crte, neko 6-7 mjesto i onda na proljece pokarat ove dole kao i ovo proljece kada su svi redom dolazili i isli sa krompirom kuci. Osim onog dana protiv Radnika kada se nije moglo niti igrati na onom terenu..
Sve ostalo mi je okej, cak bih volio da nam na jesen dolaze vise na Tusanj jace ekipe, a da idemo slabijim u goste. Jer bi to naplatili sve na proljece, ove slabije bi kao i ovo proljece na Tusnju nalupali kada se uzelo 22 od moguca 24 boda kuci.
Sto to kazem, jer potencijalno je sezona odlicna za namjestaljke i sudijske kradje, sumnjam da nam drugi dio ne bi nesto podvalili u stilu MVO 29. kolo.
To bi im u gostima mozda i prolazilo..zato bih volio ove slabe na proljece na Tusnju da uzmemo tu sigurne bodove jer ce na proljece raditi vezice, a mi ih rekao bih nemamo nikako iz TK u savezu
Znaci daj odmah na jesen dok smo nalozeni, Zelju, Zrinjskog, Sarajevo, Siroki i ostale na Tusanj. U gostima bi bodove uzeli na borbu protiv slabijih..
Znaci jesen da se odradi iznad crte, neko 6-7 mjesto i onda na proljece pokarat ove dole kao i ovo proljece kada su svi redom dolazili i isli sa krompirom kuci. Osim onog dana protiv Radnika kada se nije moglo niti igrati na onom terenu..
zrijeb je polu dirigovan rekli su da ce biti jos kad se uzme u obzir da je Merlin na Kosevu, Zeljo igra uzvrat, bice svegaClaus je napisao/la:Upravo tako. Ako nam ga guzonje "skroje" kao prošle sezone, nema ništa od Evrope ne znam koga da dovedemo. Ako protivnici srazmjerno kvalitetu budu ravnomjerno raspoređeni, imamo se čemu nadati.staragarda je napisao/la:Ovaj raspored ce biti bitan ko nikad do sada,jbt
samo Sloboda
Ma dobro bi bilo dvije lakse na pocetku za domacu i gostujucu pobjedu pa onda suncan dan protiv zelje ili sarajeva i pun Tusanj...Karti prodano vise no ikad...
& $ ?
Mogu oba kluba iz Mostara prvo kolo, jači smo 100%... 

ama mogu doci sa zajednickom ekipom...Opet bi ih uzeliNKMramor je napisao/la:Mogu oba kluba iz Mostara prvo kolo, jači smo 100%...
& $ ?
staragarda je napisao/la:e sutra aBd idem po sezonsku pa ce te dobit detaljan info oko famoznih sezonaca....koliko,od kojeg broja,firme,ostavljeno,nije,UG,narucene,ovo,ono![]()
![]()
..da razbijemo konacno tu famu oko sezonskih a i da ubijemo vrijeme dok stevo ne sarne

Neznam SE KO je veca taraba.kockasti ili crveni.
Ako je ovo najbolje öd zrinje odracemo ih.
Ako je ovo najbolje öd zrinje odracemo ih.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
staragarda je napisao/la:e sutra aBd idem po sezonsku pa ce te dobit detaljan info oko famoznih sezonaca....koliko,od kojeg broja,firme,ostavljeno,nije,UG,narucene,ovo,ono![]()
![]()
..da razbijemo konacno tu famu oko sezonskih a i da ubijemo vrijeme dok stevo ne sarne
Pocet ce prvenstvo dok ti kartu uzmes...Pola standova priveo a on nema kartu...
& $ ?
2015/16-
2014/15-Travnik-Sloboda, Sloboda-Čelik, Olimpic-Sloboda
2013/14 .........................................................
2012/13..........................................................
2011/12-Sarajevo -Sloboda, Sloboda-Kozara, Leotar-Sloboda
2010/11-Slavija-Sloboda, Sloboda-Travnik, Sarajevo-Sloboda
2009/10-Sarajevo-Sloboda, Sloboda-Laktaši, Leotar-Sloboda
2008/09-Seljo-Sloboda, Sloboda-Posušje, Slavija-Sloboda
2007/08-Travnik-Sloboda, Sloboda-Široki, Posušje-Sloboda
2006/07-Sloboda-Široki, Leotar-Sloboda, Sloboda-Radnik
Po statistici . Prvo kolo smo gotovo uvijek gosti.
Mala je mogućnost da ne igramo protiv jednog od 4. sarajevska kluba.
U prva tri kola obavezno dobivamo jednog jačeg protivnika.
2014/15-Travnik-Sloboda, Sloboda-Čelik, Olimpic-Sloboda
2013/14 .........................................................
2012/13..........................................................
2011/12-Sarajevo -Sloboda, Sloboda-Kozara, Leotar-Sloboda
2010/11-Slavija-Sloboda, Sloboda-Travnik, Sarajevo-Sloboda
2009/10-Sarajevo-Sloboda, Sloboda-Laktaši, Leotar-Sloboda
2008/09-Seljo-Sloboda, Sloboda-Posušje, Slavija-Sloboda
2007/08-Travnik-Sloboda, Sloboda-Široki, Posušje-Sloboda
2006/07-Sloboda-Široki, Leotar-Sloboda, Sloboda-Radnik
Po statistici . Prvo kolo smo gotovo uvijek gosti.
Mala je mogućnost da ne igramo protiv jednog od 4. sarajevska kluba.
U prva tri kola obavezno dobivamo jednog jačeg protivnika.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ALAJ ME ISPROZIVASTEklma1 je napisao/la:staragarda je napisao/la:e sutra aBd idem po sezonsku pa ce te dobit detaljan info oko famoznih sezonaca....koliko,od kojeg broja,firme,ostavljeno,nije,UG,narucene,ovo,ono![]()
![]()
Pocet ce prvenstvo dok ti kartu uzmes...Pola standova priveo a on nema kartu...

davno sam ja uzeo sezonca nego sad drugima zavrsavam

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
skoro pa sigurno...iskomplikovalo se dobro..da bi samo bez kazne proci...**** ti husaraaaa sve na kamaru u u.s.t.a. ciganska,fukara87 je napisao/la:Ibrahim Shahic vjerovatno nije nas igrac
ne zbog skahica,nije ferdinand,nego zbog seljakluka,nije nam ovo trebalo...ciganska posla
Pridruzujem se, pa stvarno nema smisla sta covjek radi doveo nam je igraca koji ima ugovor sa drugim klubom tj Velezom, e moj Husara ne imo ti meni ni za hljeba kad si uhljup, Azmire molim te ako citas odyebi tog smrada sto dalje od kluba. Najgluplje je sto smo odveli momka na pripreme a nije nas igrac, to samo kod nas imasolinas je napisao/la:skoro pa sigurno...iskomplikovalo se dobro..da bi samo bez kazne proci...**** ti husaraaaa sve na kamaru u u.s.t.a. ciganska,fukara87 je napisao/la:Ibrahim Shahic vjerovatno nije nas igrac
ne zbog skahica,nije ferdinand,nego zbog seljakluka,nije nam ovo trebalo...ciganska posla

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Interni moderator
- Kontakt:
amaterska greska....covjek prosao pripreme sa nama...sad ce bit dovedi nekog navrat,nanos....Husare i njegovih igraca se rijesit pod HITNO...ZA SVA VREMENA...al bolje i sad nego 24. da se nesto izjalovi..ovako samo saljemo losu sliku da se radi neozbiljnofukara87 je napisao/la:Ibrahim Shahic vjerovatno nije nas igrac
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
eno i na transfermarketu su ga u velez premjestili

Skahic bio na ekskurziji sa nama i sad se vraca u Velez.
ko god je husarin,mars napolje,mars da mi je otac rodjeni,mars i on....toliko truda,rada....4 miliona duga,otpisano,vraceno,dogovoreno na rate,
dogovoreno ovih 500 000 sto trebamo isplatiti,reprogram pred realizacijom,rekonstrukcija tribina,i zavrsetak radova na sjevernoj na korak od dogovora,
jak igracki kadar,nikada vise sezonskih u istoriji se nije prodalo,imamo predsjednika multimilionera
sve ide gore,husara vuce dole...marsssss **** ti materrrrrr u U:S:T:A:
sve husarino napolje makar ispali...rijesiti reprogram,i bolje dovest otpad iz druge portuglske nego igrace ovog mamlaza....puuuuuuuuuuuuuu
dogovoreno ovih 500 000 sto trebamo isplatiti,reprogram pred realizacijom,rekonstrukcija tribina,i zavrsetak radova na sjevernoj na korak od dogovora,
jak igracki kadar,nikada vise sezonskih u istoriji se nije prodalo,imamo predsjednika multimilionera
sve ide gore,husara vuce dole...marsssss **** ti materrrrrr u U:S:T:A:
sve husarino napolje makar ispali...rijesiti reprogram,i bolje dovest otpad iz druge portuglske nego igrace ovog mamlaza....puuuuuuuuuuuuuu
Desavale su se takve stvari i svjetki poznatim klubovima, ljudi isli na arbitraze.......a o onom menageru
suvisno je trositi rijeci....a to je sve zahvaljujuci amaterskim ugovorima koji savez aminuje i tolerise....pa se takve stvari desavaju.

🔴⚫️
dajte mi link te agencije crkve vam i djamije