FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 apr 2010, 23:28

alan ford 26 je napisao/la:I sam sam sebe iznenadio, hehe. Ma bilo uzivanje tada ici na tekme, s kim god igras fina posjeta, nisam propustao domace tekme, za gostovanja bio mlad. Sjecam se kad smo tek dobili semafor, zabili tadasnjem FK Zenica peti gol, kad se ugasi semafor, tiltovan :mrgreen: , pa "brkin" gol glavom celiku u 90-toj......
2:2, posljednja sansa za Zelju. Korner sa desne strane, gledajuci sa sjevera, izvodi .. KO ... :)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 27 apr 2010, 23:30

E toga se nebi mogao sjetiti, cini mi se da je lopta nabacena na "drugu" stativu
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 apr 2010, 23:31

alan ford 26 je napisao/la:E toga se nebi mogao sjetiti, cini mi se da je lopta nabacena na "drugu" stativu
Adnan Pehlivanovic .. . ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

baXuz
Kontakt:

Post Postao/la baXuz » 27 apr 2010, 23:32

123456 je napisao/la:Glista je igrao klilo ako se nevaram.Znao je dobro proci po strani.Mislim da je otisao u Albaniju???Ili se varam.A ti igraca je bilo bas dosta.A meni u lijepom sjecanju ostao Huljev.
Ne sjecam se ni sta je igrao...tada sam imao 10-ak godina ali sam redovno isao na utakmice kako na Grbavicu tako i na dosta gostovanja.
Zadnja izmjena: baXuz, dana/u 27 apr 2010, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 27 apr 2010, 23:37

Ma on mi je i pao na pamet prvi, al reko da se neizofiram :mrgreen: E bas bilo lijepo tih godina, mozda ne kao sada, jer tada nismo nista osvajali, niti smo bili blizu toga. Neko spomenu Huljeva, e njeg ne mozes u isti kos sa gore nabrojanim, on je bio jako dobar igrac za nase uslove i prodali ga varteksu za nekoliko odijela :mrgreen:
Al meni licno najbolje pojacanje je bio Zablon Amanaka, jedan od najboljih stranaca u ovoj ligi, sto je igrao, strasan stoper

drug

Post Postao/la drug » 27 apr 2010, 23:47

Zablon je tito...sjecam se na derbiju protiv pitara 2005 raspali loptu sa 45 metara...ode ona u 3pm, citav stadion aplauz. Nesto smo ga gotivili, bio je solidan, otiso, nasi mu dugovali para, pa se vratio i nije se ni mjesec zadrzo, opet razgulio. Tad je i pocelo sranje nas da hvata...evo tek se sad vadimo

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 apr 2010, 23:52

drug je napisao/la:Zablon je tito...sjecam se na derbiju protiv pitara 2005 raspali loptu sa 45 metara...ode ona u 3pm, citav stadion aplauz. Nesto smo ga gotivili, bio je solidan, otiso, nasi mu dugovali para, pa se vratio i nije se ni mjesec zadrzo, opet razgulio. Tad je i pocelo sranje nas da hvata...evo tek se sad vadimo
Nije bas tako covjek se javljao iz afrike da mu posalju za kartu, medjutim niko nije nasao za shodno da to uradi...Inace dobar stoper, malo spor ali sve u svemu dobar...Sto se tice nekih igraca od prije bilo bi dobro spomenuti Bureka i njegovu izjavu kad sam zaigrao u Zelji kao da nikad nisam ni sutnuo loptu kod malenih :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 28 apr 2010, 00:03

A onaj mali Zilic, vazio za strasnog talenta, cak je bio i u Fiorentini malo, sjecam se pripremne tekme protiv celika, on i Cenan razvalili

baXuz
Kontakt:

Post Postao/la baXuz » 28 apr 2010, 00:05

Najvise me raduje sto cemo za slijedecu sezonu moci birati kojeg igraca iz nase lige zelimo. Ko ne bi volio svaku utakmicu igrati pred 10-ak hiljada ljudi i u najboljem timu u BiH odakle ce se prije prodati u neki evropski klub nego da igra u bilo kojem drugom klubu. Sve polako dolazi na svoje i bice Zeljo opet sampion ;)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 apr 2010, 00:18

jeli se fakat igra 1.maja.. :o
1921-2011

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 28 apr 2010, 00:26

baXuz je napisao/la:Najvise me raduje sto cemo za slijedecu sezonu moci birati kojeg igraca iz nase lige zelimo. Ko ne bi volio svaku utakmicu igrati pred 10-ak hiljada ljudi i u najboljem timu u BiH odakle ce se prije prodati u neki evropski klub nego da igra u bilo kojem drugom klubu. Sve polako dolazi na svoje i bice Zeljo opet sampion ;)
Ne vjerujem da će se to desiti već slijedeće sezone. Možda tek za dvije sezone, ako nastavimo ovakvim tempom.
A da pretpostavimo da to već možemo raditi od slijedeće sezone, moje želje bi bili neki od ovih: Osmanagić, Varea, Jovanović, Subašić, a prva želja bi bio Šunjić ;)

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 28 apr 2010, 00:31

Kad se prisjecamo legendarnih, a zaboravljenih.

Holjan, usao u legendu i isto tako i nestao. Dao stoti go u sezoni protiv Capljine (4-0) i onda hladno one majice
ispod dresova sa brojem 100.

Uh
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 apr 2010, 00:31

Sunjic u Zelji e to ce da ostane samo na zelji :mrgreen: ,momak je pod ugovorom jos meni se cini 3 ili 4 godine,znaci trebalo bi ga platiti,a u premier ligi nema nitko toliko novca,Osmanagic bi vam bio najbolje rjesenje jer mu istice ugovor na ljeto i postaje slobodan igrac!
HSK Zrinjski Mostar

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 apr 2010, 00:32

Strauss je napisao/la:
baXuz je napisao/la:Najvise me raduje sto cemo za slijedecu sezonu moci birati kojeg igraca iz nase lige zelimo. Ko ne bi volio svaku utakmicu igrati pred 10-ak hiljada ljudi i u najboljem timu u BiH odakle ce se prije prodati u neki evropski klub nego da igra u bilo kojem drugom klubu. Sve polako dolazi na svoje i bice Zeljo opet sampion ;)
Ne vjerujem da će se to desiti već slijedeće sezone. Možda tek za dvije sezone, ako nastavimo ovakvim tempom.
A da pretpostavimo da to već možemo raditi od slijedeće sezone, moje želje bi bili neki od ovih: Osmanagić, Varea, Jovanović, Subašić, a prva želja bi bio Šunjić ;)
Po meni Osmanagic prioritet jer velike su sanse da Bekric ode na kraju ove sezone a od Osmanagica bi Amar napravio igraca velikog kalibra, Jovanovic se uzimao u razmatranje ali bilo je puno dati za njega 100 000 u ovom trenutku, amar je jednom i spominjao sta bi se desilo kad bi dao velike pare za neko pojacanje...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 apr 2010, 00:35

Avanes je napisao/la:Kad se prisjecamo legendarnih, a zaboravljenih.

Holjan, usao u legendu i isto tako i nestao. Dao stoti go u sezoni protiv Capljine (4-0) i onda hladno one majice

Uh
Al meni u glavi Fatic da je zabio,vjerovatno sam pobrkao neke stvari.Sjeca li ko Prepoli-a i Garcevica - gastarbajteri :mrgreen: ,ovaj prvi je mogao profuliti nemoguce,sjecam se tekme sa Velezom usao kad je sve gotovo bilo,i ubaci neko loptu sa lijeve strane (sa sjevera gledano) on na prazan gol se baci u loptu i pogodi stativu,sjever u ekstazi,a ovaj drugi je bio pouzdan i dobar pravi joker,ja mislim da je zabio Leotaru za 3-1 u dolini a imao je on jos golova sto Prepoli nije :mrgreen:

A vezano za ove želje oko pojacanja,iz nase lige mislim da nas unaprijediti mogu samo Osmanagic,Subasic i Misic ovo ostalo je tu negdje u kategoriji sa ovim s cim raspolazemo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 28 apr 2010, 00:37

pile87 je napisao/la:
Strauss je napisao/la:
Po meni Osmanagic prioritet jer velike su sanse da Bekric ode na kraju ove sezone a od Osmanagica bi Amar napravio igraca velikog kalibra
Naravno i na to sam mislio. U slučaju da Bekrić ostane, onda bi Osamnagić bio "bespotreban". Al pošto su velike šanse da on ode i koliko znam već postoje ponude koje zadovoljavaju Amara, onda bi Osmanagić bio neophodan. Al opet po meni najveći kapitalac u PLBiH je Šunjić i on je po meni zlatna koka.

EDIT
Šta vi mislite da li bi mogli za milion dovesti npr. Osmanagića i Šunjića :roll: :?:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 28 apr 2010, 00:38

Ti nisi zdrav,odakle upravi milion km ? :shock:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 apr 2010, 00:39

bistrikboy je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Kad se prisjecamo legendarnih, a zaboravljenih.

Uh
Al meni u glavi Fatic da je zabio,vjerovatno sam pobrkao neke stvari.Sjeca li ko Prepoli-a i Garcevica - gastarbajteri :mrgreen: ,ovaj prvi je mogao profuliti nemoguce,sjecam se tekme sa Velezom usao kad je sve gotovo bilo,i ubaci neko loptu sa lijeve strane (sa sjevera gledano) on na prazan gol se baci u loptu i pogodi stativu,sjever u ekstazi,a ovaj drugi je bio pouzdan i dobar pravi joker,ja mislim da je zabio Leotaru za 3-1 u dolini a imao je on jos golova sto Prepoli nije :mrgreen:

A vezano za ove želje oko pojacanja,iz nase lige mislim da nas unaprijediti mogu samo Osmanagic,Subasic i Misic ovo ostalo je tu negdje u kategoriji sa ovim s cim raspolazemo...

jaoooo ta utakmica protiv capljine je bila jaka...najgore sto su se svi trudili da zabiju go taj 100 i kolko se sjecam Holjan je usao nekad sredinom 2 poluvremena i nicim izazvanim on zabija 100 go heheheh....ali ta sezona djelo u prva tri kola zabio ko cijela liga :mrgreen:

ps: kake su ovo fine vijesti o licenci :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 apr 2010, 00:44

bistrikboy je napisao/la:A vezano za ove želje oko pojacanja,iz nase lige mislim da nas unaprijediti mogu samo Osmanagic,Subasic i Misic ovo ostalo je tu negdje u kategoriji sa ovim s cim raspolazemo...
Ja mislim da je Varea daleko najbolji igrac nase lige ali nazalost jos nije dosao taj momenat kad se moze zagrabiti i reci e to hocu, i onakav napadac sa Alenom ili Lazom bi bio ubitacna kombinacija( moje skromno misljenje)...
Ono sto sam ja upratio okom laika osmanagic iz veleza, colic iz veleza, lijevi bek slobode ne znam mu ime od igraca koji bi mogli biti od koristi, mada sam ubjedjen da ce Brko iskopati jos jednog dvojicu igraca iz nicega i jos jednog dvojicu iz SR ili HR

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 28 apr 2010, 00:47

$ " % се % " % $ ову % расправу ? $ $ ' на " $ ове % постове ' " ' & " & " & ? ": $ се ' " ја " $ " $ ? $ ' јер $ ? ' је ? " ? " ? ?. " $ $ " европу " срце ' је ? & "
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], lexluthor i 70 gostiju.