FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Listica je svoje odigrala, slijedi pad. Nikom vise nece biti bauk igrati protiv njih, pipa je zavrnuta i Europe (mislim) ponovo nece vidjeti. Isto ovo vazi i za nase komsije (mislim na zeljeznicar) cak i ako ostanu sa ovim igrackim kadrom - sto je malo vjerovatno. Liga postaje sve regularnija i svi ce zeljeti opstanak a znamo gdje oni skupljaju bodove. Mi bez ikakvog pretjerivanja nemamo pravog konkurenta i u ovoj sezoni ce to doci na svoje aBd. Na drugom mjestu vidim Slobodu ili Zrinjski. Olimpik konstantno napreduje i mogao bi iznenaditi. Mislim da ova sezona nece biti ni nalik prosloj i da se necemo onoliko sikirati, kvalitet ce doci do izrazaja 
Gledam ove dvije tekme i vezano je za Sarajevo da me ne napadate , Kako ovaj Zrinski nas napati , pa padaju , odbija se lopta od njih , ne mogu go dat Armencima 3 dana , sreca nismo ovog Mesanovica dotakli prstom
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
30 kola se igra a samo 2 puta sa njima,nije to bas sve tako lagano brateZaLe98 je napisao/la:Ako Vam ovaj Zrinjski parirao za titulu, nek ugase ligu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SamoTravnik
- Kontakt:

Prvi sam kupio kartu haha
Strasno ja sad govorim , Druga liga centar tako izgleda tekma... Liga nam je hala.ZaLe98 je napisao/la:Ako Vam ovaj Zrinjski parirao za titulu, nek ugase ligu.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uzivaj u utakmiciSamoTravnik je napisao/la:
Prvi sam kupio kartu haha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Al' se provaliZaLe98 je napisao/la:Evo penal kad ne može iz igre, al' džaba im
Evo ne znam..
kone ce napustiti još par igrača, kakve zamjene mogu dovesti u zadnji momenat ostaje da se vidi...Sabinho je napisao/la:Ja vidim Zeljeznicar i Zrinjski u borbi sa nama. Olimpik, Siroki i Sloboda ce popuniti cetvrtu, petu i sestu poziciju.
Sloboda će se još pojačati...
Široki obično dobro ulazi u prvenstvo, međutim ima nekih internih problema...
Olimpik je totalno nepredvidljiv...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nisam, se*em.ZaLe98 je napisao/la:Al' se provaliZaLe98 je napisao/la:Evo penal kad ne može iz igre, al' džaba im
Evo ne znam..
Želju ce mozda napustiti jedino jedan ili MOZDA dva i to je to mi vi i olimpic ce biti u vrhu a ovo ostalo lapo lapoDenchiNL je napisao/la:kone ce napustiti još par igrača, kakve zamjene mogu dovesti u zadnji momenat ostaje da se vidi...Sabinho je napisao/la:Ja vidim Zeljeznicar i Zrinjski u borbi sa nama. Olimpik, Siroki i Sloboda ce popuniti cetvrtu, petu i sestu poziciju.
51%--------49%
Šibe sa teme!zeka_tm87 je napisao/la:Želju ce mozda napustiti jedino jedan ili MOZDA dva i to je to mi vi i olimpic ce biti u vrhu a ovo ostalo lapo lapoDenchiNL je napisao/la:kone ce napustiti još par igrača, kakve zamjene mogu dovesti u zadnji momenat ostaje da se vidi...Sabinho je napisao/la:Ja vidim Zeljeznicar i Zrinjski u borbi sa nama. Olimpik, Siroki i Sloboda ce popuniti cetvrtu, petu i sestu poziciju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bice situacija slicna prosloj sezoni sto se tice prvih 4 ukoliko Olimpic nezabiljezi konkretniji napredak a nije da nisu prosle sezone. Tek onda iza vidim Slobodu koja se fino pojacala i bice nezgodno svima protiv njih. Pitanje ostaje da li cemo mi napokon uzeti vise bodova od Veleza u medjusobnim susretima. Nekako nam vazda dodju na pocetku sezone i ujebu koncepciju pa se cupamo cijelu sezonu.
Po meni ce se tu vidjeti da li smo sazrijeli. I da mislim da smo mi opet favorit br.1 ove sezone a na drugima je da dokazu suprotno.
Numquam Desistemus!
I ja mislim da ce nam kone (ako ostanu u ovom sastavu),zrinjski i siroki biti najveci konkurenti. Tu su jos solidni olimpik i sloboda i to je to sto se tice borbe za titulu/evropu.
Mi smo ipak prvi favoriti i mislim da,uz ozbiljan pristup,titula ne bi trebala biti upitna.
Mi smo ipak prvi favoriti i mislim da,uz ozbiljan pristup,titula ne bi trebala biti upitna.
čisto sumnjam da kone i olimpik mogu imat neku zapaženu sezonuzagorski je napisao/la:I ja mislim da ce nam kone (ako ostanu u ovom sastavu),zrinjski i siroki biti najveci konkurenti. Tu su jos solidni olimpik i sloboda i to je to sto se tice borbe za titulu/evropu.
Sloboda, Zrinjski pa i Široki su dosta ozbiljniji klubovi , organizacijski pogotovo, a širina i kvalitet kadra će biti presudna...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Otpad je slabi nego prosle sezone cak da nikog ne prodaju (cisto sumnjam da ce iko kupit njihovog igraca) a svi znamo da su sve bodove osvoili od ekipa ispod 5 mjesta, sto ce ove godine tesko ici radi ispadanja 6 zadnji. Vec nakon 5 kola i ispadanja u kupu ce bit pritisak koji ce ih zakucat u bankrot.
Mi bi trebali igrat cisto na bodove da ih sto vise osvoimo i da se odlijepimo od drugo plasiranog i onda akademcima dat sto vise minutaze.
Mi bi trebali igrat cisto na bodove da ih sto vise osvoimo i da se odlijepimo od drugo plasiranog i onda akademcima dat sto vise minutaze.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sarajevo prvo, Skretnicari drugi, Grinjski treci, Olimpike cetvrti. U Kupu je sve moguce..nadam se aBda duploj kruni 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- molotovljev
Kakav Široki ba šta vam je... sredina tabele.
Jao ovog Zeke, lik je fakat iritantan... ovde kao piše, mislim nek' piše libo me, a tamo šatro on tjera i još kaže liku mrš sa teme...
haha... kakav odraz nekulture, fascinantno.
Jao ovog Zeke, lik je fakat iritantan... ovde kao piše, mislim nek' piše libo me, a tamo šatro on tjera i još kaže liku mrš sa teme...
haha... kakav odraz nekulture, fascinantno.
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Ammko99, fks74, Jet2Holiday, misstianopenaldo, n0dix, Napapijri, OldTownDistrict, strogoca, Vanja8, VolimoSarajevo, zemuntrg i 165 gostiju.