Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Mislim da nam jos treba stoper, dva vezna i napadac. Naravno i golman, jer papucar iz Spanije ide, to je jasno. Znaci bice veselo do kraja. Treba i otjerat Evansa i njemu slicne.
Moze samo jedan vezni ako cemo igrat 4-2-3-1. Ali bude li 4-3-3 trebaju dvojica.
Moze samo jedan vezni ako cemo igrat 4-2-3-1. Ali bude li 4-3-3 trebaju dvojica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pa tu su Carrick (koji moze ako nista kripiti poziciju u lp), Blind kao dm, Ander, mali Perreira, Fella te Mata koji moze nadomjestiti tu poziciju Felle (koji se ionako ne vraca nazad) plus pojacanje. Znaci dovoljan jedan veznjak.
Napadac da, al' za klupe.
Napadac da, al' za klupe.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Nije to ni blizu dovoljan kvalitet ako ce igrat tri vezna. Igraci poput Fellainia ne trebaju bit blizu prvih 11, niti se moze uzdat u juniore poput Perreire i polovnim rijesenjima koja nas unistavaju godinama tipa Rooney u veznom, Valencia na beku, Smalling na beku i tako dalje.OnlyUnited je napisao/la:Pa tu su Carrick (koji moze ako nista kripiti poziciju u lp), Blind kao dm, Ander, mali Perreira, Fella te Mata koji moze nadomjestiti tu poziciju Felle (koji se ionako ne vraca nazad) plus pojacanje. Znaci dovoljan jedan veznjak.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pazi, imas znaci Carricka, kojeg ne trebamo otpisati. Na toj poziciji je jos i Blind (igra sesticu i za repku), te vjerovatno Morgan. U novom sistemu bit dovoljan jedan osigurac, te da ima zamjenu. Ova trojka dosta. Dva cm-a iznad Ander, pomenuti Morgan ili Mata, ako ovaj igra defanzivije. Fella i Perreira klupa. Ovog malog vec uzimati u ozbiljnija razmatranja.
Treba znati da i Angel moze igrati lijevog cm-a.
Znaci:
--------Morgan------Ander
----------------Carrick
te rezerva:
-------Mata/Fella-----Perreira
-------------------Blind
Krila ce ionako biti pretrpana i tu vjerovatno nece biti mjesta za Juana.
Znaci:
----------------Carrick
te rezerva:
-------------------Blind
Manchester United express an interest in £15m rated Diafra Sakho as Robin van Persie nears Old Trafford exit door
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z3fOzCwyVj
znaci trazi se napadac koji ce sjediti na klupi
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z3fOzCwyVj
znaci trazi se napadac koji ce sjediti na klupi
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Mi imamo Chicu za klupe zasto jos jednog trazit 

Imali sta konkretno u vezi onog otamendija iskreno bih volio da potpise za nas 

04.10.2009 !!
Sky Italia report that Torino full-back Matteo Darmian is due to have his medical on Friday ahead of his planned move to Manchester United.
http://www1.skysports.com/football/news ... -on-friday
http://www1.skysports.com/football/news ... -on-friday
Ma to je vec gotovo. Dakle Darmian je novi bek.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
on je također gotovsarajlija je napisao/la:Imali sta konkretno u vezi onog otamendija iskreno bih volio da potpise za nas
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Hvala na odgovoruPoliceman je napisao/la:on je također gotovsarajlija je napisao/la:Imali sta konkretno u vezi onog otamendija iskreno bih volio da potpise za nas

04.10.2009 !!
Samo sto odgovor nije tacan. Nista se ne zna za Otamendia. Mozda dodje, mozda ne.sarajlija je napisao/la:Hvala na odgovoruPoliceman je napisao/la:on je također gotovsarajlija je napisao/la:Imali sta konkretno u vezi onog otamendija iskreno bih volio da potpise za nas
vjeruj mi da cim se vrati s odmora bice oficijelnoCartman je napisao/la:Samo sto odgovor nije tacan. Nista se ne zna za Otamendia. Mozda dodje, mozda ne.sarajlija je napisao/la: Hvala na odgovoru

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ja mislim da ce Morgan igrati zadnjeg veznog umjesto Carricka, Blind neka igra lijevog beka, a Juana mi je zao, izgleda da ce sjediti na klupi k'o u zadnjoj sezoni sa CelzijomOnlyUnited je napisao/la:Pazi, imas znaci Carricka, kojeg ne trebamo otpisati. Na toj poziciji je jos i Blind (igra sesticu i za repku), te vjerovatno Morgan. U novom sistemu bit dovoljan jedan osigurac, te da ima zamjenu. Ova trojka dosta. Dva cm-a iznad Ander, pomenuti Morgan ili Mata, ako ovaj igra defanzivije. Fella i Perreira klupa. Ovog malog vec uzimati u ozbiljnija razmatranja.
Znaci:
----------------Carrick
te rezerva:
-------------------Blind

Domo23
@ Cartman momcino nemoj da me sikiras vjerujmo ovom momku i da ce otamendi potpisat kad se vrati sa odmora 

04.10.2009 !!

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ma mozda on potpise, ali ovaj zna da ce potpisat koliko i ja znam sta ce Obama sutra rucat.sarajlija je napisao/la:@ Cartman momcino nemoj da me sikiras vjerujmo ovom momku i da ce otamendi potpisat kad se vrati sa odmora
Ti si moj brat ja tebi sve vjerujemCartman je napisao/la:Ma mozda on potpise, ali ovaj zna da ce potpisat koliko i ja znam sta ce Obama sutra rucat.sarajlija je napisao/la:@ Cartman momcino nemoj da me sikiras vjerujmo ovom momku i da ce otamendi potpisat kad se vrati sa odmora

04.10.2009 !!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Shaw ce igrati lijevog beka, veliki potencijal. Blind je na poziciji dm-a bio u timu sezone holandske lige ('13/14), da bi na sp odlicno odradio tu rolu na wb. Pokazao je pokretljivost, agilnost (u protivnom ne bi mogao igrati bocnu poziciju) al' njegova inteligencija, tacan pas,... doveli su ga ponovo na poziciju dm u holandskoj reprezentaciji.Ja mislim da ce Morgan igrati zadnjeg veznog umjesto Carricka, Blind neka igra lijevog beka, a Juana mi je zao, izgleda da ce sjediti na klupi k'o u zadnjoj sezoni sa Celzijom
Morgan je btb veznjak, vrhunskih tehnickih sposobnosti i moze vise doprinjeti na cm u tandemu sa Anderom, iako moze igrati i defanzivnije.
Carricka ostaviti za top meceve u epl te za lp.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 09 jul 2015, 23:31, ukupno mijenjano 2 puta.
sarajlija je napisao/la:Ti si moj brat ja tebi sve vjerujemCartman je napisao/la:Ma mozda on potpise, ali ovaj zna da ce potpisat koliko i ja znam sta ce Obama sutra rucat.sarajlija je napisao/la:@ Cartman momcino nemoj da me sikiras vjerujmo ovom momku i da ce otamendi potpisat kad se vrati sa odmora

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.