FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pa nemoj Memija bezveze to eto
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Razocara se tamam da pitam imal prenosa gdje a postovi gore kazu da nema steta.Sretno vam vrceras makar tricu dajte tim kuharima pozz iz gradacca
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Kaze nesto 'najslobsi', ja skontao najslabiji od ova cetiri i sve si kontam po kojim parametrime je on to zakljuciojasan je napisao/la:ako neko gleda olimpic rece ovaj komentator za zelju najslavniji klub iz bih

- katzenbrummen
- Kontakt:
Po ovome sto mogu procitati, rutinsko poluvrijeme sa nase strane. Imamo komotnu prednost, ne treba srljati. Imamo posjed lopte, kontrolisemo utakmicu i sto je najvaznije nisam nigdje procitao da je bilo grubih startova. Volio bih da zabijemo gol, al' mi ne bi krivo bilo ako bi ostalo 0:0.
Volim te Zeljo!
Volim te Zeljo!
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebeno Kosevo!
Kad vidim ovu slabu rasvjetu i tribine u drugom kvartu depresija me uhvati 

-
- Kontakt:
Pa dobro to je cinjenica, nema razloga cudjenju.Signore je napisao/la:Kaze nesto 'najslobsi', ja skontao najslabiji od ova cetiri i sve si kontam po kojim parametrime je on to zakljuciojasan je napisao/la:ako neko gleda olimpic rece ovaj komentator za zelju najslavniji klub iz bih![]()
Nikad prije nisam cuo slovacki, al ima dosta slicnosti sa nasim.
Pobjeda je potrebna za drzavni koeficijent te da i naredne godine juniorski prvak nase drzave (a svi se nadamo da to moze biti Željezničar) moze opet igrati juniorsku Ligu Prvaka. Tako da nisam zadovoljan remijem, Željo ne igra samo za sebe nego i za buduce generacije i sezone 

- katzenbrummen
- Kontakt:
Hvala sto me napomenu! Hajde onda da zabijemo koji..AnelZ je napisao/la:Pobjeda je potrebna za drzavni koeficijent te da i naredne godine juniorski prvak nase drzave (a svi se nadamo da to moze biti Željezničar) moze opet igrati juniorsku Ligu Prvaka. Tako da nisam zadovoljan remijem, Željo ne igra samo za sebe nego i za buduce generacije i sezone

Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Izvinjavam se jel ima stream?
Steta sto je stadion prazan, katastrofalna posjeta
- katzenbrummen
- Kontakt:
Bravo Damke
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Patnja ali evo zabismo gol..mucimo se spori smo...ali seeca ovi ne znaju iako su maloprije imali bas dobru prilkku..Antolovic izvadio....ovdje atmosfera ko na dzenazi al bitna je pobjeda 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Djelmic pogodi sttivu a onda szopostotna za Balzan al sreca sa 4 metra prebacise gol 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Rodjen 1921 na Grbavici gdje sam i odrastao, godine 1945 kao momak u punoj snazi upoznajem podstanarku sa Koseva labilnog morala, godine 1946 podstanarka radja podstanara, svoje prvo vanbracno dijete !!!sasistika je napisao/la:Hahaha kako se brukaš svojim izljevima u izjavama, mali,kao što ti je i sam grbavički klubSlevinKelevra je napisao/la:Yebeno Kosevo!Kad vidim ovu slabu rasvjetu i tribine u drugom kvartu depresija me uhvati
Drzava mi otima svu moju pokretnu imovinu i daje je malom podstanaru (nisam htio priznati kopile).
Socialno preuzima obavezu odgoja dijetata na sebe koje postaje odrastao covjek ali sa manirima dijeteta, od mene nasljedjuje fudbalske gene a od majke moral...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Prlika za nas sadikovic preko gola 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!