Nemojte ih ipak potcjenjivati,tu su oni negdje sa zrinjskim.DenchiNL je napisao/la:čisto sumnjam da kone i olimpik mogu imat neku zapaženu sezonuzagorski je napisao/la:I ja mislim da ce nam kone (ako ostanu u ovom sastavu),zrinjski i siroki biti najveci konkurenti. Tu su jos solidni olimpik i sloboda i to je to sto se tice borbe za titulu/evropu.
Mi smo ipak prvi favoriti i mislim da,uz ozbiljan pristup,titula ne bi trebala biti upitna.
Sloboda, Zrinjski pa i Široki su dosta ozbiljniji klubovi , organizacijski pogotovo, a širina i kvalitet kadra će biti presudna...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ne potcjenjujem, jako je pametno dovesti i Kokota i Stokića, Đelmića, tj. veterane lige pa ih upariti s mlađim igračima,zagorski je napisao/la:
Nemojte ih ipak potcjenjivati,tu su oni negdje sa zrinjskim.
međutim svi znamo da je odbrana ključna za dobru sezonu, evo da sačekamo s procjenama dok se ne završe svi transferi?
mislim da će se promijeniti neka mišljenja...
Zrinjski je uradio isto to samo s boljim izborom igrača, Sloboda je išla/ide na talenat, s tim da imaju i jakog trenera...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Veliko je pitanje i kako će izgledati naša odbrana, na papiru imamo super imena ali nisu uigrani. Da ne govorim da još nemamo golmana.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Onaj osjećaj kada sam sebi repliciraš i to dva puta...ZaLe98 je napisao/la:Nisam, se*em.ZaLe98 je napisao/la:Al' se provaliZaLe98 je napisao/la:Evo penal kad ne može iz igre, al' džaba im
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma još Sarajevo i Želju ispratiti, ako ne bude rezultata neću više ni pogledat' ovu našu ligu.Onaj osjećaj kada sam sebi repliciraš i to dva puta...![]()
Evo ne znam..
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nemoj ovdje,imamo temu za to hahahMCMXLVI je napisao/la:UpravoFrancescoTotti je napisao/la:Previse svi vi podcjenjujete Listicu![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sabrine mi moje!
Ja msm da cemo sami sebi biti najveci protivnici. Ako bi ne daj Boze doslo do nekih padova u prvenstvu i sl. A sto se tice konkurencije msm da ozbiljne konkurencije mi nemamo. Sve ispod 10 bodova prednosti nad drugim na kraju prvenstva bit ce neuspjeh, i ovo pisem bez imalo qrcenja i prepotentnosti.
Ja volim, volim samo tebe!!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
esprit24 je napisao/la:Ja msm da cemo sami sebi biti najveci protivnici. Ako bi ne daj Boze doslo do nekih padova u prvenstvu i sl. A sto se tice konkurencije msm da ozbiljne konkurencije mi nemamo. Sve ispod 10 bodova prednosti nad drugim na kraju prvenstva bit ce neuspjeh, i ovo pisem bez imalo qrcenja i prepotentnosti.
Ti si opet šampion !
pa mi smo i prosle sezone sami sebi bili najveci protivnici, kad se sjetim remija sa Velezom,Travnikom, Celikom u Zenici, Mladost, pa onda Celik ovdje, Drina, te utakmice se pobjedjuju ba, tu se titula osvaja, al jok morali smo mi zakuhati i nabiti pritisak sami sebi 
Pyro is not a crime !
To je to. Valjda nam se nece opet isto desavati.THEC je napisao/la:pa mi smo i prosle sezone sami sebi bili najveci protivnici, kad se sjetim remija sa Velezom,Travnikom, Celikom u Zenici, Mladost, pa onda Celik ovdje, Drina, te utakmice se pobjedjuju ba, tu se titula osvaja, al jok morali smo mi zakuhati i nabiti pritisak sami sebi
Ma ne moze nama proc sezona bez nerviranja i nervnih slomova. Brace yourselves

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ljudi imal' šta za Delača, pa bar nek je i šuplja ?

Jedno pitanje? Moze li se kako zabraniti prodaja nasih dresova na pijaci, na kojima regularno pise Turkish Airlines i koji kosta 20 KM, jer to nikako ne ide u prilog klubu!
Prvo kolo u protiv Celika u Zenicu ili u Prijedor
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Druze mene je to uvijek interesovalo, al kad mega giganti poput Bajerna,Mancestera i ostalih nmg to sprijecit tesko da mozemo i miAmca007 je napisao/la:Jedno pitanje? Moze li se kako zabraniti prodaja nasih dresova na pijaci, na kojima regularno pise Turkish Airlines i koji kosta 20 KM, jer to nikako ne ide u prilog klubu!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
http://****/storage/newspaper_c ... review.jpg
"Napadaci Bordo tima u krizi.Zasto je Puzigaca najbolji strijelac"
Kako ja znam Velkoski je najbolji
eo i proziva te piplica da te nisu željeli igrači u BraziluZukanovic je napisao/la:http://****/storage/newspaper_c ... review.jpg
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gdje ces sprijecit kad kinez napravi kopiju Land Rovera, iPhonea, Mercedesa, Adidasa i niko im ne može ništa
Sve su to pijačarska posla, al eto dobro dođe onome ko ne može izdvojit 70 km i kupit original u fan shopu .
@Zukanovic ma to su Fahraonovi podanici otpočeli paljbu po nama zbog Al Shidija
Sve su to pijačarska posla, al eto dobro dođe onome ko ne može izdvojit 70 km i kupit original u fan shopu .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jest! Pocelo je,pocelo ...FrancescoTotti je napisao/la:Gdje ces sprijecit kad kinez napravi kopiju Land Rovera, iPhonea, Mercedesa, Adidasa i niko im ne može ništa![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.