AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Slažem se, Mihajlović izjavio da će Susa forsirati na poziciji Trequatriste, to mi se sviđa, ovo bi mogla biti njegova sezona.
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
.Sam Ibra nam neće donijeti ni LŠ, a ponajmanje skudeto, manite se tih fantazija.
Druga je to ekipa bila prije sa wc igračima na svakoj poziciji pa je njegovo prisustvo u napadu dolazilo do izražaja, ali ti sad neće Ibra popuniti šupljine u odbrani niti napraviti od prosječnih veznjaka wc igrače koji će odigrati nezapamćene sezone u svojim karijerama. Da ne spominjem da je i on sam već u godinama i laganom padu forme, nećemo da se lažemo.
Veznjak i dva stopera su pod MORANJEM i potrošiti sav budžet na to ako treba, a poslije ćemo lako vršiti upgrade ekipe iz merkata u merkato, svjestan sam da ne možemo preko noći kompletno rekonstruisati tim. Ali ono što ne podržavam je iznova bacanje para na napadače dok ti je iza krš.
Bit će zanimljivo vidjeti ko će na kraju činiti tih prvih 11
bukvalno smo na svakoj poziciji prebukirani što je dobra stvar, mnogi će trebati zapeti jače nego ikada da pobjede konkurenciju jer su kvalitetom manje-više svi slični tako da ničije ime po inerciji neće biti iznad ostalih, svi imaju jednake šanse. Nema jarane više zagarantovane postave niti će iko moći laditi jaja po terenu jer zna da je nezamjenjiv, ne gine ti paklu odmah. 
nešto se pobrkalo sa postovima

Druga je to ekipa bila prije sa wc igračima na svakoj poziciji pa je njegovo prisustvo u napadu dolazilo do izražaja, ali ti sad neće Ibra popuniti šupljine u odbrani niti napraviti od prosječnih veznjaka wc igrače koji će odigrati nezapamćene sezone u svojim karijerama. Da ne spominjem da je i on sam već u godinama i laganom padu forme, nećemo da se lažemo.
Veznjak i dva stopera su pod MORANJEM i potrošiti sav budžet na to ako treba, a poslije ćemo lako vršiti upgrade ekipe iz merkata u merkato, svjestan sam da ne možemo preko noći kompletno rekonstruisati tim. Ali ono što ne podržavam je iznova bacanje para na napadače dok ti je iza krš.
Bit će zanimljivo vidjeti ko će na kraju činiti tih prvih 11

nešto se pobrkalo sa postovima

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 09 jul 2015, 17:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Kako bih volio da Witsel dodje, hajde dajte koliko traze samo ga dovedite.
Mislim da bi se sjajno uklopio, potreban nam je takav igrac. A Suso ako dobije sansu iskoristit ce je siguran sam, mogao bi eksplodirat vrlo lako. Dobra je konkurencija, isto tu je i Honda koji nikad nije dobio priliku na svojoj prirodnoj poziciji da pokaze koliko moze. Jedva cekam da se krenu i pripremne utakmice, samo da nas povrede zaobidju pa da napokon docekamo novu sezonu na pravi nacin.

Mislim da bi se sjajno uklopio, potreban nam je takav igrac. A Suso ako dobije sansu iskoristit ce je siguran sam, mogao bi eksplodirat vrlo lako. Dobra je konkurencija, isto tu je i Honda koji nikad nije dobio priliku na svojoj prirodnoj poziciji da pokaze koliko moze. Jedva cekam da se krenu i pripremne utakmice, samo da nas povrede zaobidju pa da napokon docekamo novu sezonu na pravi nacin.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
Ja sam da Rope bude trener i generalni direktor Milana.Covjek sve zna usto ima mnogo iskustava vodjenem kluba.Samo naprjed... 

Pa ne bih se baš previše petljao u trenerske poslove jer mi ne idu, al' bih rado da me zaduže kao nekoga ko bi radio na transferima u suradnji sa trenerom. 
Vjerujte da bih pametnije i racionalnije iskoristio ovih 150 miliona, dao bih se zakleti u to.

Vjerujte da bih pametnije i racionalnije iskoristio ovih 150 miliona, dao bih se zakleti u to.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Komplimenti,Rope!
-
- Kontakt:
Muxa dobar si....hahahaha
- IlPrincipino
- Kontakt:
Sta recePrincipe je napisao/la:Ma Ibru dovedeš i Scudetto ne dolazi u pitanje, to je tradicija.![]()

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Mozda kasnim malo ali moze li mi neko reci ko je jos u strucnom stabu kod Mihajlovica?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nenad Sakic.koraj je napisao/la:Mozda kasnim malo ali moze li mi neko reci ko je jos u strucnom stabu kod Mihajlovica?

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
bolje Nenad nego Sinanrope11 je napisao/la:Nenad Sakic.koraj je napisao/la:Mozda kasnim malo ali moze li mi neko reci ko je jos u strucnom stabu kod Mihajlovica?

Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
Bolje Nenad nego Sinanrope11 je napisao/la:Nenad Sakic.koraj je napisao/la:Mozda kasnim malo ali moze li mi neko reci ko je jos u strucnom stabu kod Mihajlovica?

Edit:
@Principe jel moguće ??

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Samo je pitanje hoce li trazeni igrac preci u Milan.rope11 je napisao/la:
Cime bi ih ti privukao? Svakome od njih obecao Barbaru? Sjeti se da Pato zbog nje postade krhak i poce se povredjivati, mozda i SeS-u isto to cini.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
ko kaze da vec nije?Batva je napisao/la:Samo je pitanje hoce li trazeni igrac preci u Milan.rope11 je napisao/la:
Cime bi ih ti privukao? Svakome od njih obecao Barbaru? Sjeti se da Pato zbog nje postade krhak i poce se povredjivati, mozda i SeS-u isto to cini.![]()

Ma nije fazon u igracima, privuklo bi ih se vec necim (ako ne primarne mete, onda alternative), ali stvar je u prioritetima i pogresnim postavljanjem istih. Al' ajde da se ne ponavljam, ne mogu vise kokodakati jedno te isto vec mjesecima, na hajr im bilo koga god da dovedu.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ja bi barbaru sad zenio jos ako zna pite razvijat...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.