FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 28 apr 2010, 00:50

? 2 - ? je napisao/la:$ " % се % " % $ ову % расправу ? $ $ ' на " $ ове % постове ' " ' & " & " & ? ": $ се ' " ја " $ " $ ? $ ' јер $ ? ' је ? " ? " ? ?. " $ $ " европу " срце ' је ? & "
de ako ima tvojih istomisljenika otidji te do kluba pa to sredite :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 apr 2010, 00:52

? 2 - ? je napisao/la:$ " % се % " % $ ову % расправу ? $ $ ' на " $ ове % постове ' " ' & " & " & ? ": $ се ' " ја " $ " $ ? $ ' јер $ ? ' је ? " ? " ? ?. " $ $ " европу " срце ' је ? & "
Zeljo nije sam klub Zeljo je vise od toga, za Zelju se ne navija Zeljo se voli!
To je glavni razlog sto je to tako...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 apr 2010, 00:53

Pa to ti je Zeljo,sto vidis :mrgreen: za Zelju se ne navija...ne mozete vi to svatiti ;)
1921-2011

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 28 apr 2010, 00:53

TheManiacs je napisao/la:Ti nisi zdrav,odakle upravi milion km ? :shock:
Šta vrijeđaš koji k.... Znaš li se fino obratiti nekome, ako ne znaš zamolio bih te da se ubuduće meni ne obračaš.

Al eto ovaj put ću ti odgovoriti i pored takvog ponašanja.
Odakle milion :?:
Ako Bekrić ode i trebao bi i milion sletjeti u dolinu. Amar je rekao da ga neće dati ispod miliona, a koliko ja znam ponuda od otprilike milion stoji na stolu. Može se desiti vrlo lahko da i neki naš igrač Štila, Džeko itd. ostvari transfer ovog ljeta i tu bi nešta ušičarili i zarada od nastupa u Europi. Ma bit će para, samo se nadam da će se to kako treba iskoristiti, a dok je Amar na klupi u to ne sumnjam.

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 28 apr 2010, 00:56

19TM87 je napisao/la:
хахаха ? $ " ? ? " се $ ? " ' $ ? ? ? ?... $ $ то на терену
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 28 apr 2010, 01:04

? 2 - ? je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
хахаха ? $ " ? ? " се $ ? " ' $ ? ? ? ?... $ $ то на терену

Mislis u 90+ minuti? 8-)

Jasta, vama to nije bitno, samo sto se cijelu sezonu polomiste da dodjete do titule.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 apr 2010, 01:08

bistrikboy je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Kad se prisjecamo legendarnih, a zaboravljenih.

Holjan, usao u legendu i isto tako i nestao. Dao stoti go u sezoni protiv Capljine (4-0) i onda hladno one majice
ispod dresova sa brojem 100.

Uh
Al meni u glavi Fatic da je zabio,vjerovatno sam pobrkao neke stvari.Sjeca li ko Prepoli-a i Garcevica - gastarbajteri :mrgreen: ,ovaj prvi je mogao profuliti nemoguce,sjecam se tekme sa Velezom usao kad je sve gotovo bilo,i ubaci neko loptu sa lijeve strane (sa sjevera gledano) on na prazan gol se baci u loptu i pogodi stativu,sjever u ekstazi,a ovaj drugi je bio pouzdan i dobar pravi joker,ja mislim da je zabio Leotaru za 3-1 u dolini a imao je on jos golova sto Prepoli nije :mrgreen:

A vezano za ove želje oko pojacanja,iz nase lige mislim da nas unaprijediti mogu samo Osmanagic,Subasic i Misic ovo ostalo je tu negdje u kategoriji sa ovim s cim raspolazemo...
Ja mislim da se Sahmir davno penzionisao prije toga, tačnije otišao u Olimpik, gdje je bio i pomoćni trener. Dva je Leotaru zabio Mešić na samom otvaranju utakmice, na asistencije Avdije, a treći je dao Radonja na južnoj strani i skinuo dres. Inače, Garčević je bio poznat po bijelim kopačkama i po tome da standardno dobije 15-ak minuta u kojima uvijek izbori penal. Prepolija pamtim po škaricama Wisli u gostima kad smo već gubili 3:1 u revanšu(na poluvremenu imali 1:1 i prolaz). Umalo ga Arsim tad nije zabio. Još ne mogu Edisu oprostit' poklanjanje presudnog gola Frankowskom.
P.S. Ovaj Subašić danas igr'o za mladu. K'o da gledam Raščića na lijevom beku. Nakav visok, ukočen, nepokretan... Mali Mujić odličan!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 28 apr 2010, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 apr 2010, 01:11

Moguce da sam pobrkao to sa Garcevicem,znam da je Mesic zabio 2 komada za 10-tak minuta,pa Stojanovic za njih,ali u svakom slucaju nekako su se obojica izgubila brzo,posebno Garcevic koji mi je bio strasno drag jer je vazda "valjao"...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 28 apr 2010, 01:12

A mozes li oprostiti Tici u Malagi??????????
To mu ni Papa nemoze oprostiti hehehehe
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 apr 2010, 01:12

bistrikboy je napisao/la:Moguce da sam pobrkao to sa Garcevicem,znam da je Mesic zabio 2 komada za 10-tak minuta,pa Stojanovic za njih,ali u svakom slucaju nekako su se obojica izgubila brzo,posebno GArcevic koji mi je bio srasno drag jer je vazda "valjao"...
Nije ni Stojanović :mrgreen: Mulina zabio s 25 metara u rašlje prema sjeveru. Odbila se lopta od našeg igrača. Godine, godine... :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 apr 2010, 01:13

Željovac je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Moguce da sam pobrkao to sa Garcevicem,znam da je Mesic zabio 2 komada za 10-tak minuta,pa Stojanovic za njih,ali u svakom slucaju nekako su se obojica izgubila brzo,posebno GArcevic koji mi je bio srasno drag jer je vazda "valjao"...
Nije ni Stojanović :mrgreen: Mulina zabio s 25 metara u rašlje prema sjeveru. Odbila se lopta od našeg igrača. Godine, godine... :mrgreen:
Vrijeme je za spavanje :mrgreen:

3:1 - 02/03 - 03.11.2002. Grbavica (Mešić 2, Radonja - Mulina)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 apr 2010, 01:14

Kad smo kod Malage, kako se zvao onaj njihov plavokosi napadač, blanširani, pravo je lud bio. Čini mi se da je upravo on imao saobraćajnu nesreću i ostao bez nogu ili tako nešto?

Deli Valdez nije, on nam je zabio iz penala i izbacio nas.. Joj zamisli ti to, sa jednom Malagom igramo egal. :shock:

Sjećam se izjave njihovog trenera tad, kao boji se grotla Koševa, buke koju prave Željini navijači. Hoćemo još! ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 apr 2010, 01:16

sto je najsmjesnije ta malaga je daleko dogurala te sezone u kupu uefa...

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 apr 2010, 01:18

tanzla je napisao/la:Kad smo kod Malage, kako se zvao onaj njihov plavokosi napadač, blanširani, pravo je lud bio. Čini mi se da je upravo on imao saobraćajnu nesreću i ostao bez nogu ili tako nešto?

Deli Valdez nije, on nam je zabio iz penala i izbacio nas.. Joj zamisli ti to, sa jednom Malagom igramo egal. :shock:

Sjećam se izjave njihovog trenera tad, kao boji se grotla Koševa, buke koju prave Željini navijači. Hoćemo još! ;)
Dario Silva, Urugvajac. Govorio kako će doći sa šljemom jer je u Bosni rat :mrgreen:
Kajtaz pogodio stativu protiv nadigrane Malage na Koševu i izbace nas iz penala. Na kraju su ispali iz četvrtfinala na penale. Još u kup UEFA došli preko Intertota, a mi k'o gospoda iz Lige šampiona :mrgreen: 8-)

Visca el Višća!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 apr 2010, 01:21

i denis mudrinic je kolko se sjecam pred kraj utakmice na kosevu, proti malage naravno imo jednu 100% sancu...ali i on je bio lik za sebe, ja mislim jedan od najgrubljih igraca zelje :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 apr 2010, 01:23

Željovac je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Kad smo kod Malage, kako se zvao onaj njihov plavokosi napadač, blanširani, pravo je lud bio. Čini mi se da je upravo on imao saobraćajnu nesreću i ostao bez nogu ili tako nešto?

Dario Silva, Urugvajac. Govorio kako će doći sa šljemom jer je u Bosni rat :mrgreen:
Kajtaz pogodio stativu protiv nadigrane Malage na Koševu i izbace nas iz penala. Na kraju su ispali iz četvrtfinala na penale. Još u kup UEFA došli preko Intertota, a mi k'o gospoda iz Lige šampiona :mrgreen: 8-)
E taj, on je valjda imao saobraćajku i ostao bez nogu. Nisam znao ovo za šljem :roll: :lol:
Sjećam se da sam se zaledio ko p...a na jugu, 0:0, a u Španiji već pomenuti Deli Valdez i penal za 1:0.Imam još kartu sa tekme, neki lik mi prodao kod Alipašine u pola cijene, krenuo na tekmu i odust'o levat. (Svega se sjećam :D )
Nikad sreće nismo imali.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 apr 2010, 01:26

Kad smo već kod bivših igrača, jel se neko sjeća Edina Kunića i njegovog doprinosa Želji kad je bilo najteže ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 apr 2010, 01:29

bistrikboy je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Kad se prisjecamo legendarnih, a zaboravljenih.

Holjan, usao u legendu i isto tako i nestao. Dao stoti go u sezoni protiv Capljine (4-0) i onda hladno one majice
ispod dresova sa brojem 100.

Uh
Al meni u glavi Fatic da je zabio,vjerovatno sam pobrkao neke stvari.Sjeca li ko Prepoli-a i Garcevica - gastarbajteri :mrgreen: ,ovaj prvi je mogao profuliti nemoguce,sjecam se tekme sa Velezom usao kad je sve gotovo bilo,i ubaci neko loptu sa lijeve strane (sa sjevera gledano) on na prazan gol se baci u loptu i pogodi stativu,sjever u ekstazi,a ovaj drugi je bio pouzdan i dobar pravi joker,ja mislim da je zabio Leotaru za 3-1 u dolini a imao je on jos golova sto Prepoli nije :mrgreen:

A vezano za ove želje oko pojacanja,iz nase lige mislim da nas unaprijediti mogu samo Osmanagic,Subasic i Misic ovo ostalo je tu negdje u kategoriji sa ovim s cim raspolazemo...
Aaaaaaaaaaa, Arsim i Sahmir :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 apr 2010, 01:30

19TM87 je napisao/la:i denis mudrinic je kolko se sjecam pred kraj utakmice na kosevu, proti malage naravno imo jednu 100% sancu...ali i on je bio lik za sebe, ja mislim jedan od najgrubljih igraca zelje :mrgreen:
Odakle je došao Mudrinić kod nas? Jel' iz Širokog? Ja se sjećam neke kup utakmice protiv te neke Denisove ekipe (ne sjećam se koja), i mi riješili tekmu već rutinski, kao i većinu u to vrijeme, i zabi ga Mudrinić za njih i zaleti se prema sjeveru provocirajući navijače. I zaleti se neki lola za njim, nije potrčao 5 metara, već na njemu gomila redara. Žao mi ga bilo. :D

Nikad mi taj Mudrinić nije bio drag.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 apr 2010, 01:32

tanzla je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:i denis mudrinic je kolko se sjecam pred kraj utakmice na kosevu, proti malage naravno imo jednu 100% sancu...ali i on je bio lik za sebe, ja mislim jedan od najgrubljih igraca zelje :mrgreen:
Odakle je došao Mudrinić kod nas? Jel' iz Širokog? Ja se sjećam neke kup utakmice protiv te neke Denisove ekipe (ne sjećam se koja), i mi riješili tekmu već rutinski, kao i većinu u to vrijeme, i zabi ga Mudrinić za njih i zaleti se prema sjeveru provocirajući navijače. I zaleti se neki lola za njim, nije potrčao 5 metara, već na njemu gomila redara. Žao mi ga bilo. :D

Nikad mi taj Mudrinić nije bio drag.
Mislim da je ekipa bila Troglav :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”