Kada budeš mogao, nemoj zaboraviti.NKMramor je napisao/la:Nemoj te priče, ni ja nisam redovan hahaha...tuzlak1987 je napisao/la:Da si navijao za Slobodu sada bi bio redovan![]()
Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
nije izaslo na internetu, nema ni prava na internetu, al imaš na njihovom faksu na vratima oko 7 sati ja gledotuzlak1987 je napisao/la:Nije izaslo sa tehnologije..coelho41 je napisao/la:svi su rezultati izašli osim ETF i medicinskog fak., tu se najvece malverzacije rade preko noci.SiouxLukavac je napisao/la:Kakva je situacija sa gradjevinom? Ima li rezultata?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da mi je upast na ETF pa makar i samofinansirajući iako bi to bio veliki pritisak..
Ne znam kako se mogu žaliti na prijemni da je bio težak, kada je od 10 zadataka prvi 5 bilo istih kao prošle godine samo se na drugi način računalo.
Ja koji sam vježbao možda samo 50ak zadataka xd sam uradio tih 5 i 5 bubao i nešto svrljao jer se u onom amfiteatru moglo glaaaaaaaaat prepisat. Ja lično da likovi nisu preokrenuli bi prepisao još 1,2 zadatka ali glupo mi bilo trzat likove koje ne znam da okrenu list..
Ne znam kako se mogu žaliti na prijemni da je bio težak, kada je od 10 zadataka prvi 5 bilo istih kao prošle godine samo se na drugi način računalo.
Ja koji sam vježbao možda samo 50ak zadataka xd sam uradio tih 5 i 5 bubao i nešto svrljao jer se u onom amfiteatru moglo glaaaaaaaaat prepisat. Ja lično da likovi nisu preokrenuli bi prepisao još 1,2 zadatka ali glupo mi bilo trzat likove koje ne znam da okrenu list..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nema, bio ja u 9 sati, izasla ekonomija i farmacija na staklu dole. Tamo samo od tehnologije ima raspored gdje se polaze, nema rezultata...
Mozda ima u faxu, jer je zakljucano bilo kada sam ja dosao..
Elektrotehnika je ba najsredjeniji fax od svih ovih, to garantujem. Gore je jaka konkurencija da upadne ko dobro uradi, problem je samo sto je ove godine predalo 350 ljudi. Vjerovatno je polozilo vise nego sto primaju..Zasjedaju ljudi jos uvijek
A i ostali faxovi kada ocjenjuju samo gledaju zaokruzeno ono, vecina njih nema zadatke da se rade vec samo dobijes papir gdje zaokruzujes odgovore i onda sablonski samo pregledaju to za par sati i ne mogu se zeznuti.
Na ekektrotehnici se danas desilo da je mom bratu u jednoj od grupa na izbacenim rjesenjima kao tacno bilo ponudjeno drugo, kasnije se pokaze da asistenti nisu dobro uradili zadatak i preprave to (kompleksni broj). Dosta je komplikovanije ocijeniti, valjda su rekli da ove godine gledaju i postupak jer se desavalo da ljudi ne urade zadatak, a zaokruze ga tacno
Mozda ima u faxu, jer je zakljucano bilo kada sam ja dosao..
Elektrotehnika je ba najsredjeniji fax od svih ovih, to garantujem. Gore je jaka konkurencija da upadne ko dobro uradi, problem je samo sto je ove godine predalo 350 ljudi. Vjerovatno je polozilo vise nego sto primaju..Zasjedaju ljudi jos uvijek
A i ostali faxovi kada ocjenjuju samo gledaju zaokruzeno ono, vecina njih nema zadatke da se rade vec samo dobijes papir gdje zaokruzujes odgovore i onda sablonski samo pregledaju to za par sati i ne mogu se zeznuti.
Na ekektrotehnici se danas desilo da je mom bratu u jednoj od grupa na izbacenim rjesenjima kao tacno bilo ponudjeno drugo, kasnije se pokaze da asistenti nisu dobro uradili zadatak i preprave to (kompleksni broj). Dosta je komplikovanije ocijeniti, valjda su rekli da ove godine gledaju i postupak jer se desavalo da ljudi ne urade zadatak, a zaokruze ga tacno
Najviše se bojim da će sa ETF doć na drugi rok mašinstva. Mogla bi bit pojačana konkurencija maksimalno. Iako imam 48 bodova na prosjeku i 8 na matematici i fizici, bojim se da ni to ne bi bilo dovoljno, podrazumijevajući 24 boda na testu.AsharaK je napisao/la:Na mašinstvu ostalo mjesta i za redovne , što je rijetkost haha ...
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Doci ce vecina koja ne polozi na elektrotehnici ...VolimTz je napisao/la:Najviše se bojim da će sa ETF doć na drugi rok mašinstva. Mogla bi bit pojačana konkurencija maksimalno. Iako imam 48 bodova na prosjeku i 8 na matematici i fizici, bojim se da ni to ne bi bilo dovoljno, podrazumijevajući 24 boda na testu.AsharaK je napisao/la:Na mašinstvu ostalo mjesta i za redovne , što je rijetkost haha ...
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Da, prošle godine znam da se dosta onih koji nisu bili primljeni dole prebacilo, pa čak i neki koji su bili primljeni u samofinansirajuće.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Slatinash_7
- Kontakt:
Na masinstvu uopste nije rijetkost da ostane mjesta za redovne,prosle godine energetiku na prvom roku upisalo 16 ljudi samo..Dajte ljudi malo ucite te fakultete,radi vas koji ne prelazite na drugu godinu a ni sa druge na trecu mi sa trece ne mozemo dalje da bi bio zadovoljen neki okviran broj studenata 
Inace je prijemni dosta dobro mjerilo ko ce uciti a ko nece,iako ima tu dosta i srece..Sto se tice pregledanja,bodovi idu vec godinama iskljucivo na zaokruzivanje,tek koji bod mozes dobiti na uvidu ukoliko si zadatak donekle dobro uradio..Praksa ce se i dalje nastaviti jer je tako lakse,mozda neka manja korekcija,npr na papiru ti vide jesi li dosao do rjesenja koje si zaokruzio i to je to..
Inace je prijemni dosta dobro mjerilo ko ce uciti a ko nece,iako ima tu dosta i srece..Sto se tice pregledanja,bodovi idu vec godinama iskljucivo na zaokruzivanje,tek koji bod mozes dobiti na uvidu ukoliko si zadatak donekle dobro uradio..Praksa ce se i dalje nastaviti jer je tako lakse,mozda neka manja korekcija,npr na papiru ti vide jesi li dosao do rjesenja koje si zaokruzio i to je to..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kod vas namjerno porokaju djecu prvi rok da bi dosli ovi sa FE 
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma nemaju ni nasi ni vasi profesori nista sa prijemnim,sve je to od PMF doslo,samo se zahtjeva neka odredjena tezina..Vidim kod nas danas bila neka j.ebacka povrsina da se izracuna,haman uvod u racunanje povrsina preko integralatuzlak1987 je napisao/la:Ma kod vas namjerno porokaju djecu prvi rok da bi dosli ovi sa FE
Slatina Bog i batina
J.ebena piramida bila, logaritam je samo poslanik znao uradit. Ja još sebi ne mogu doći zbog modula kompleksnog broja, zaobišao sam tu jednu formulu jer ni na jednom roku nisam našao taj zadatak, a da je bio običan kompleksni broj rješio bi to i bio primljen.
Kako vrijeme prolazi sve mi gore, evo glava da će drugi rok bit teži.
Odo u Legiju, beš ovo.
Kako vrijeme prolazi sve mi gore, evo glava da će drugi rok bit teži.
Odo u Legiju, beš ovo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
@ coelho41 gdje si radio test ? 
radio na medicini - amfiteatar 1, ne može preciznijeSoba je napisao/la:@ coelho41 gdje si radio test ?
napravili ljudi od nas genocidnu tvorevinu, klasično čišćenje studenata.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Elektrotehnika je izasla prije pola sata, do maloprije ljudi radili
INSTITUCIJA
Manje od 50% polozilo..
Manje od 50% polozilo..
na medicini sutra ujutro izlaze, očekujem isti slučaj, navodno su testovi ispravljeni, al se samo čeka da se zakače sutra.tuzlak1987 je napisao/la:Elektrotehnika je izasla prije pola sata, do maloprije ljudi radiliINSTITUCIJA
Manje od 50% polozilo..
al ne može bit zdravo društvo gdje u ovako maloj zajednici 800ljudi preda na dva fakulteta, a još 800 na sve ostale..tako i treba preko 50% da popada, ne mogu svi bit doktori i inzinjeri kojekakvi
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 10 jul 2015, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pretpostavljam da govoris za ETF u Tuzli ... U Sarajevu redovno rezultate ispita iz pojedinih predmeta poslije sehura objavljujutuzlak1987 je napisao/la:Elektrotehnika je izasla prije pola sata, do maloprije ljudi radiliINSTITUCIJA
Manje od 50% polozilo..
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- schweinsteiger
- Kontakt:
@Breskva jesi polozio prijemni ? 
Na ETFu primaju 175,a 160 je polozilo prijemni.
Zao mi je ovih sto nisu polozili,jer sad ce se vecina nadati da ce upasti u ovih 15,jer bi trebao biti drugi rok.
Na ETFu primaju 175,a 160 je polozilo prijemni.
Zao mi je ovih sto nisu polozili,jer sad ce se vecina nadati da ce upasti u ovih 15,jer bi trebao biti drugi rok.
#miasanmia
od 446 ljudi koji su radili ispit na medicinskom fakultetu - 30 položilo ispit, ma bravo Tuzlo i Bosno i Hercegovino
Kako tako malo,koliki je bio minimum bodova da bi polozio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.