FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sramota za posjetu :/ Majku mu, neko bi dao sve da može lagano izaći iz kuće, prošetati do stadiona i gledati Želju.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- ultrassa1921
- Kontakt:
Minjore je napisao/la:Eh da krenemo redom.. Pitam se sta bi bilo da smo uzeli 3-0 ? Sad bi ovdje pisali daj Madzare da se igramo.. Pratili su neki skauti iz Ferencvarosa, ne bi bilo dobro da su nam skontali kompletan nacin igre.. A i noge su umorne kod igraca, Oda ih jr bas nacepio s dva treninga dnevno..Ovako znamo na cemu smo i ne nadamo se previse.. Ja ipak vjerujem u ovu ekipu i sš.. Sto se posjete tice, vidim mnogi zvocaju.. Pa drage kolege s foruma kad nas protiv Mladosti ili Travnika na nasem stadionu bude 5,6 hiljada, tad ce nas i ovako u "gostima" biti preko 5 hiljada.. Druga stvar mene covjek pita na Istoku, ko je 11, jel Zeljkovic !? I ako neko zna procelavog manekena koji je na Istoku bio s dvije djevojke, nek mu prenese da ce iduci put zavrsit u jednoj od ustanova blizu stadiona i to ce ga poslat stariji momci koji su 30+ godina tu... Psovat igracima majku, djecu sestre i slicno u 20oj minuti moze samo mentalno zaostala osoba.. Nek zahvali Bogu i onim curama pored njega.. Next stop : Budimpesta
Dobro je pa je taj pitao , jedan je cijelu tekmu na istoku govorio bravo Zelja majstore, a lik i ne igra

Željeznicar za život cijeli !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kokot nije ni za prvih 11. To je moj jedini zakljucak veceras. Mrtvi smo autsajderi protiv Ferencvarosi, ali mozda je i bolje tako.
- samogrbavica
- Kontakt:
Ovdje vise nije bitan Ferencvaros jer smo vec ispali. Bitnija stvar je sta dalje s ovom ekipom koja je malo reci losa. Uz pretpostavku da ce otici Bajic, Kvesic, Antolovic ja kao laik koji sve ovo dobro prati mogu reci da ce u ligi biti veliki raspad sistema. Mozda se nadati da ce ova dva igraca nesto novo donijeti, ali ja ovdje vidim da cemo na lijevom krilu poslije Kokota ici da upropastimo Stokica(nesto mi mirise na to).
Zanima sta kontaju u narednoj sezoni i da li im se vrijedi boriti za evropu iduce sezone. Nek se baziraju samo da vrate te dugove, dovedu dugove u normalu pa se necu nervirati i gledati na sta smo spali. Pa kad to zavrse da naprave ekipu kako Bog zapovjeda. Traziti krivca u jednom igracu ko god to bio je smijesno. Ovdje su veceras svi bili odron.
Zanima sta kontaju u narednoj sezoni i da li im se vrijedi boriti za evropu iduce sezone. Nek se baziraju samo da vrate te dugove, dovedu dugove u normalu pa se necu nervirati i gledati na sta smo spali. Pa kad to zavrse da naprave ekipu kako Bog zapovjeda. Traziti krivca u jednom igracu ko god to bio je smijesno. Ovdje su veceras svi bili odron.
KHAJ PRICE
potez veceri kad tarik skida s jarbola zastavu sarajeva na istoku

Pokusati sta napraviti iako imamo male sanse al imali smo jos manje protiv plzena pa smo odigrali odlicno i privukli veiliki broj navijaca na uzvrat. Sa borbenom igrom mislim da mozemo isto uraditi u madarskoj a na kosevu nek bude kako bude.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 10 jul 2015, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
A ono je on uradio značiNakamura je napisao/la:potez veceri kad tarik skida s jarbola zastavu sarajeva na istoku![]()

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Problem kod nasih klubova pa tako i Zelje je sto cemo se mi postaviti na terenu kao da se mozemo nadigravati s njima. A ne mozemo, daleko od toga. Trebamo se postaviti defanzivno. Formacija 5-4-1: Antolovic- Memija Uzelac Kosorić Bogdanović Kvesić?- Bajić Amir Blagojević Djelmić- Stokić.
Kad se jedan Getafe ili Malaga mogu braniti protiv Barce/reala. Mozemo i mi odigrati na nulu protiv Ferenca, a prijetiti iz kontri.
Kad se jedan Getafe ili Malaga mogu braniti protiv Barce/reala. Mozemo i mi odigrati na nulu protiv Ferenca, a prijetiti iz kontri.
Igru ne pikam jer momci ocigledno nisu nimalo ozbiljno shvatili revans. Peglali su loptu citavu utakmicu i kad sam vidio D. Sadikovica da ulazi pretpostavio sam zatvaranje utakmice i mozda pokoji sut sa distance, i tako bi. Blagojevic je pravo pojacanje, bez imalo sumnje. Zao mi je sto Diattu nismo vidjeli, ali mi je drago sto je Hiros dobio onih 10 minuta makar. Realno protiv Ferenca, sta god vi pricali, nek' nam je Bog na pomoci. U gostima samo da je izvuci rezultat koji nas ostavlja u igri donekle bilo bi odlicno, pa da ako nista dodje dosta raje na utakmicu.
Posjeta, sta drugo reci nego sramota
Razumijem da je dosta razloga zbog kojih raja mozda nije dosla na utakmicu, al' brate onih 4,5 hiljada je stvarno jadno.
Posjeta, sta drugo reci nego sramota

Razumijem da je dosta razloga zbog kojih raja mozda nije dosla na utakmicu, al' brate onih 4,5 hiljada je stvarno jadno.
Ranije sam rekao da je po mojoj slobodnoj procjeni bilo 8 hiljada gledalac, ali bar 7 hiljada je bilo, sto je jos uvijek malo.
- invincible1921
- Kontakt:
Sta ser.ete za posjetu vidi tribina u Mađarskoj ko da kuga vlada
hahaahh salu na stranu
Posjeta stvarno ocajna ja sam ocekivo makar jos 2 3 milje da bude. Kakvih 7-8 milja to ili lazete sebe ili kontate da neko sa strane pomisli tj njega da zavarte. Jedva da je 5 milja bilo...Igra katastrofalna znaci mislio sam da necu nikad vise Lovcen dozivit i onu patnju, al ovo je bilo na granici toga. Sigurno je da je i Oda malo usao rezervisano jer nije zelio da nas mađari preozbiljno shvate, ali mislim da ni on nije zelio da bas ovako ispadne. Jbg kolko god bili umorni, nemotivisani, potcjenjivacki raspolozeni ipak ne treab zaboravit da je ovo jedna od najslabijih ekipa u takmicenju ....
Protiv ferencvarosa nisam optimista ni malo, ali treba odigrat muski pa sta bude. Zao mi je samo sto je prva tamo jer u slucaju tezeg poraza vamo nece bit ni 5000

Posjeta stvarno ocajna ja sam ocekivo makar jos 2 3 milje da bude. Kakvih 7-8 milja to ili lazete sebe ili kontate da neko sa strane pomisli tj njega da zavarte. Jedva da je 5 milja bilo...Igra katastrofalna znaci mislio sam da necu nikad vise Lovcen dozivit i onu patnju, al ovo je bilo na granici toga. Sigurno je da je i Oda malo usao rezervisano jer nije zelio da nas mađari preozbiljno shvate, ali mislim da ni on nije zelio da bas ovako ispadne. Jbg kolko god bili umorni, nemotivisani, potcjenjivacki raspolozeni ipak ne treab zaboravit da je ovo jedna od najslabijih ekipa u takmicenju ....
Protiv ferencvarosa nisam optimista ni malo, ali treba odigrat muski pa sta bude. Zao mi je samo sto je prva tamo jer u slucaju tezeg poraza vamo nece bit ni 5000
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 10 jul 2015, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
[youtube][/youtube]
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakva varka Mlinarica Marka, najadekvatniji komentar na utakmicu.
Niti je bilo potrebe da se igraci trose, nedaj Boze neko povrijedi, niti da nas skauti madjara "skinu" do detalja. Upravo jedna akcija nam u prvoj utakmici u gostima moze biti kapitalna stvar pred revans.
Nisam gledao, ali izjave poslije utakmice i vasi komentari to sve potvrdjuju.
Prolazimo Madjare abd 100 posto
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!
Niti je bilo potrebe da se igraci trose, nedaj Boze neko povrijedi, niti da nas skauti madjara "skinu" do detalja. Upravo jedna akcija nam u prvoj utakmici u gostima moze biti kapitalna stvar pred revans.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Bas imaju sta skinuti inaceNeandertalac je napisao/la:Kakva varka Mlinarica Marka, najadekvatniji komentar na utakmicu.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- vazdazeljo
- Kontakt:
Jel na svakoj članskoj piše ime i prezime njenog člana?
JA SAM LUD, JA SAM JAK, JA SAM ŽELJIN MANIJAK!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Sta vam je.Super odradjeno.Niko povrjedjen nema kartona a ja nisam bio u Sarajvu nisam gledo ali sam igrom slucaja gledo ima frajer Dreambox pa malo prebacivo na Madzare.Oni su prebrzi za nas pogotovo onaj garo.Treba umrtvit igru i provocirat to nam je jedzina sansa.Nadigravat ni slucajno jaci su za 2 klase.Nisam vjerovo ali sam sinoc vidio.Dakle Oda umrtvi igru stipaj reci Memiji nek im psuje jedino tako imamo sanse za neki njihov crveni.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Piše. ..vazdazeljo je napisao/la:Jel na svakoj članskoj piše ime i prezime njenog člana?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.