Polako, cekaj prva 2 uvezana losa rezultataSabinho je napisao/la:Daj nek neko objasni da ove brojke ne znace nista i da nam treba novi trener.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ja i dalje tvrdim da nama treba bolji trener,ako zelimo iskorak. Dzeni svaka cast ali mislim uz nekoliko nerijesenih leti on,takvi smo.
Ako DZeno bude pametan i bude naucio iz prosle sezone nece forsirat iste igrace 3puta u sedam dana a da prri tome imaa vaznu europsku. Vecina raje mu je zamjerila samo sto je isforsirao igrace odnosno sto ih nije odmorio protiv mladosti. Nismo bas svi bili za to da se Dzeno mjenja niti sam sada za to. Sa Dzenanom vrijedi rizikovati, on je trener koji raste i sa nama ce uvijek imati motiv u katijeri odnosno jos dugo vremena ce imati nesto novo da napravi, neki novi iskorak sto u slucaju nekog drugog trenera nebi islo. Svaki drugi trener sebe kod nas nebi vidio na duze od 2-3 hodine(mozda ce se to promjenit uskoro)
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Postoji tu jos jedan problem. Recimo da dovedemo trenera iz Bundeslige. Vecina nasih igraca fizicki ne bi mogla pratiti zahtjeve tog trenera (izdrzljivost i kondicija). A neki bi imali problem i da na terenu izvedu zamisli trenera jer u sekundi moras odluciti i improvizovati da uradis dogovoreno (fudbalski IQ). Dakle treba tim dici do nekog nivoa da bi ti bolji trener pomogao. Ako se puse cigare i pije dokasno pred tekme, nece ti ni Guardiola pomoci.
To ne znaci da je Djeno savrsen, ne mjenjati igrace nikako kao i forsirati ljubimce nije bilo pametno ali ne mozemo samo ni njega kriviti. Iskreno hajde da kazem, covjek je odradio sta se trazilo.
To ne znaci da je Djeno savrsen, ne mjenjati igrace nikako kao i forsirati ljubimce nije bilo pametno ali ne mozemo samo ni njega kriviti. Iskreno hajde da kazem, covjek je odradio sta se trazilo.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
ma tebe i takve treba banovat, vi nekate dodir sa zdravim razumom, zemljo ozvori se cc... kako me vako neko izbaci iz cipela. Pokazi zahvalnost i respekt, ne bi kupa i titule vidio da nije Dzene a ti kidis na njega vcccxbox je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da nama treba bolji trener,ako zelimo iskorak. Dzeni svaka cast ali mislim uz nekoliko nerijesenih leti on,takvi smo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja nekako imam neku furku ,hint , da ce ovo bit prva sezona gdje ce se prvak odljepit u startu . Ocekujem zbog ovih ispadanja 6 klubova, da Listica i Zrinski nece dobijat bodove gdje ih obicno dobijaju , svi ce se borit do nokta i odlucice kvalitet. Zato imam osjecaj da ce biti dominacija Sarajeva ove sezone u ligi . Sto se tice Evrope , sve dok skretnicari i osali klubovi koji su u borbi za vrh ne budu sa lakocom prolazili prvo kolo ili dok Sarajevo ne bude prvak kao recimo Dinamo na pola sezone ako oni se i dalje pate sa ekipama Malte i ispadaju od Armenaca , sve do tada ne mozemo ocekivati Europske grupe bez nekih velikih sreca ili dobrog zdrjeba sa vrhunskim nastupima.Jedan Hajduk koji je tako daleko od Dinama i gdje igraju djeca natrpa 7 komada Estoncima ,e dok ne bude tako se rjesavalo prvo predkolo ili da ostane ovako za te klubove al Sarajevo pobjegne kao Dinamo i sad Rijeka od ostalog djela lige kvalitetom , tesko u grupe .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Dzeno treba ganjat tu licencu konacno i mozda malo isfurat raja odnose. Ok imat pristup opusteniji , ali nekako imam osjecaj negdje stavlja raju ispred kvaliteta. Daleko od oga da nije zasluzio da vodi Sarajevo i pokaze da moze bolje i da sazri jos vise.xbox je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da nama treba bolji trener,ako zelimo iskorak. Dzeni svaka cast ali mislim uz nekoliko nerijesenih leti on,takvi smo.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ja Dženi dajem vremena do Oktobra, eventualno, Novembra da ce ostati na klupi.
Nezahvalni smo kao navijaci, i poslije nekoliko kikseva, a bit ce ih sigurno, Dzeni ce se traziti glava..
Ja licno bih volio da nas sve demantuje i uzme ligu bez poraza
ABD mozda i bude tako
Nezahvalni smo kao navijaci, i poslije nekoliko kikseva, a bit ce ih sigurno, Dzeni ce se traziti glava..
Ja licno bih volio da nas sve demantuje i uzme ligu bez poraza
Da li su Benko i Cimirot oporavljeni od povreda?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Raja, šta mislite da li će biti moguće kupiti ulaznice za sjever na dan utakmice, poslije 17h. Imam obaveza taj dan i neću stići rano u Sarajevo pa me zanima da li ću moći kupiti kartu kad dođem ili ću se morati snalaziti nekako da mi neko uzme prije pa da preuzmem kad dođem u Sarajevo?!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas igramo sa kombinovanim sastavom protiv Mladosti
@Drustveni,bit ce 100% ne brini
@Drustveni,bit ce 100% ne brini
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: Odg: FK Sarajevo
Oplakao sam fakat
kazu vise ljudi bilo na iftaru u Kaknju nego gurbeta na Kosevu hahaha 
Mosa RajvoSa
Dzenan Uscuplic spasilac Sarajeva!!! DZENO NE ZASLUZUJEMO TE!!!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
macahz je napisao/la:ma tebe i takve treba banovat, vi nekate dodir sa zdravim razumom, zemljo ozvori se cc... kako me vako neko izbaci iz cipela. Pokazi zahvalnost i respekt, ne bi kupa i titule vidio da nije Dzene a ti kidis na njega vcccxbox je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da nama treba bolji trener,ako zelimo iskorak. Dzeni svaka cast ali mislim uz nekoliko nerijesenih leti on,takvi smo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
svaki iole neretardiran trener sa ovakvim Sarajevom bi osvojio titulu i kup u dvije sezone. ja Dzenu gotivim dok je jos bio dijete na Kosevu, ali mislim da se lik malo previse veliča. trenutno je sasvim prosjecan i neskolovan trener i to su cinjenice. dabogda mi usli u LP i on bio trener do 2030 godine, ja mu to od srca zelim.
jedan ozbiljan i dobar trener bi sa ovom ekipom posamarao cijelu ligu i bjezao 10 bodova zrinjskom ove sezone.
jos jendom gotivim Dzenu, zelim mu sve najbolje i da me demantuje za par dana akobogda.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
prvi dio posta ti je Meho Kodrokengur je napisao/la:Postoji tu jos jedan problem. Recimo da dovedemo trenera iz Bundeslige. Vecina nasih igraca fizicki ne bi mogla pratiti zahtjeve tog trenera (izdrzljivost i kondicija). A neki bi imali problem i da na terenu izvedu zamisli trenera jer u sekundi moras odluciti i improvizovati da uradis dogovoreno (fudbalski IQ). Dakle treba tim dici do nekog nivoa da bi ti bolji trener pomogao. Ako se puse cigare i pije dokasno pred tekme, nece ti ni Guardiola pomoci.
- egocentrik
- Kontakt:
Fizička sprema se može relativno lako regulisati, problem je samo što naši kondicioni treneri nemaju pojma... Dovedeš nutricioniste i prave kondicione trenere pa ćeš vidjeti kako se trči kvalitetno. Zadaš tri puta jači tempo na treningu i biće sve ok za mjesec dana.
Kada dnevno popiješ 5l pive onda ti niko ne može pomoći.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
egocentrik je napisao/la:Delač se vraća, gotovo, šta vam je.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
kad s treninga ne bi na nargilu i po cigarama opleli, a o hamburegerima i cevapima da ne pricamamstaff je napisao/la:Fizička sprema se može relativno lako regulisati, problem je samo što naši kondicioni treneri nemaju pojma... Dovedeš nutricioniste i prave kondicione trenere pa ćeš vidjeti kako se trči kvalitetno. Zadaš tri puta jači tempo na treningu i biće sve ok za mjesec dana.
Pyro is not a crime !
Naravno da moze u tome i jeste poenta. A sto se fudbalske potkovanosti tice to se gradi od malena i zato su nam IZUZETNO bitni treneri mladjih kategorija.amstaff je napisao/la:Fizička sprema se može relativno lako regulisati, problem je samo što naši kondicioni treneri nemaju pojma... Dovedeš nutricioniste i prave kondicione trenere pa ćeš vidjeti kako se trči kvalitetno. Zadaš tri puta jači tempo na treningu i biće sve ok za mjesec dana.
@shaman7, o tome govorim prijatelju.