Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: Studiranje
24 boda je bilo minimum.
Jel moguce da nema jos rezultata na rggf?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
coelho41 je napisao/la:od 446 ljudi koji su radili ispit na medicinskom fakultetu - 30 položilo ispit, ma bravo Tuzlo i Bosno i Hercegovino
Morali su tako, kao sto napisa na prrethodnoj stranici prosle godine bruka lagan prijemni. Pa 350 ljudi polozilo. Sramota.
I ja kad sam upisivao Masinstvo, na prvom roku po 7/8 ljudi polozilo prijemni po odsjeku. A primali 150 ukupno.
Zato sto je do tad bio relativno lagan prijemni.
Mia San Mia
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni su se ovako moji zalili da je dole cirkus po njima, studiraju dole. Kazu profesori lole sve, ne zna se ko pije ko placaSiouxLukavac je napisao/la:24 boda je bilo minimum.
Mene neki strah ne prestaje, sinoc jedva zaspo. Sad ce sa medicine i svih fakulteta navaliti na moj. Bojim se da ne izvisim godinu, ne bih sebi to oprostio majke mi ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
ma neće care, ne boj se, ima drugi rok na medicini, primili 30, ostalo još 60 mjesta na budžetu.AsharaK je napisao/la:Mene neki strah ne prestaje, sinoc jedva zaspo. Sad ce sa medicine i svih fakulteta navaliti na moj. Bojim se da ne izvisim godinu, ne bih sebi to oprostio majke mi ...
Re: Odg: RE: Re: Studiranje
Ma svejedno prijatelju, kod nas jos 19 ostalo. I sta ne budem primljen? Gdje cu onda u pm?coelho41 je napisao/la:ma neće care, ne boj se, ima drugi rok na medicini, primili 30, ostalo još 60 mjesta na budžetu.AsharaK je napisao/la:Mene neki strah ne prestaje, sinoc jedva zaspo. Sad ce sa medicine i svih fakulteta navaliti na moj. Bojim se da ne izvisim godinu, ne bih sebi to oprostio majke mi ...
Meni jedan zadatak falio mrtvi da položim na ETF.
Mislio sam da ako ne upadnem da ću past u depru kakvu, ali starci mi odmah pružili podršku i pitali me hoću li ići išta drugo, rekao sam da neću jer ako bi išao samofinansirajući starci bi mi morali najmanje kredit uzet za prvu godinu.
Ovako imam posao i radit ću do godine, zaradit sebi pare i onda će mi i odgovarati i da u SF upadnem.
Mislio sam da ako ne upadnem da ću past u depru kakvu, ali starci mi odmah pružili podršku i pitali me hoću li ići išta drugo, rekao sam da neću jer ako bi išao samofinansirajući starci bi mi morali najmanje kredit uzet za prvu godinu.
Ovako imam posao i radit ću do godine, zaradit sebi pare i onda će mi i odgovarati i da u SF upadnem.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Studiranje
Pa ništa, čekaj godinu, i vidjet ćeš da je super, odmori onda još jednu pa onda predaj papire ponovo i bit će više sreće, i onako će za 2 godine biti manja gužva 3 puta nego sada i imat ćeš 9 puta više šansi. Samo opušteno.AsharaK je napisao/la:Ma svejedno prijatelju, kod nas jos 19 ostalo. I sta ne budem primljen? Gdje cu onda u pm?
E bas ti hvala ...
Nemoj se bedaciti. Vidi da nadjes kakav posao, pa aBd dogodine probas, kad te vec ne interesuje nista drugo.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ma kad izgubis godinu nema te nigdje, ovo je cisti yebeni rizik, toliko zudis za necim, i onda tako blizu a tako daleko ...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Druze uzmi 4 knjige iz biologije i 4 iz hemije koje su se presle u GMS,nauci to sve uz to znanje koje imas iz matematike nema sanse da ne prodjes!AsharaK je napisao/la:Ma kad izgubis godinu nema te nigdje, ovo je cisti yebeni rizik, toliko zudis za necim, i onda tako blizu a tako daleko ...
Inace,kod nas na energetskom masinstvu prijemni polozilo 13 ljudi
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ma valja mi to, nista drugo mi ne preostaje. Uz ova dva informatora, to bi mi trebalo biti dovoljno ...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Steta sto nisi odma to isto uradio..Nemoj nabijati sebi pritisak,dosta nam je svima to sto nas ovi gore j.ebu u zdrav mozak..AsharaK je napisao/la:Ma valja mi to, nista drugo mi ne preostaje. Uz ova dva informatora, to bi mi trebalo biti dovoljno ...
Slatina Bog i batina
Ma kako brate, kad vidim ko je sve upiso, svo kurcenje po fejsu, kad ih uporedim sa sobom iz gimnazije, nije mi pravo nikako . Levati upisali fakultete, a ja prst u uho, i strepim za godinu ...
- Evolution87
- Kontakt:
Sta su to vama u Tuzli dali na prijemnom pa vas tako malo upisalo? 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pa evo npr ja sam znanjem dkupio 20 bodova, na srecu pogodio dva, a trebalo mi na srecu 4. Npr znam curu koja je dosta manje uradila od mene na znanje, a na srecu je skupila 24. I to je ono najgore ali eto. Na medicini su jos vise zavalili. Zao mi ljudi u pm, znam da se svi trude. Al hajde dosta ce ljudi na medicinu, nece na farmaciju, u drugom roku tako ds je za mene to dobro ...
Kod nas prošle godine učenica generacije, nije ništa upisala
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Evolution87
- Kontakt:
I kod nas je na medicini ove godine velika navala bila. Preko 400 se prijavilo, a samo 80 na budzet primaju. I na ETFu je ja mislim bilo preko 500...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Na masinstvu 460..
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 5 gostiju.