FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 jul 2015, 12:32

Claus je napisao/la:Ako je istina ovo za Škahića, naš UO se ponio vrlo neprofesionalno. Amaterske greške kao što su ova nam se jednostavno ne smiju dešavati ako želimo postati ozbiljan klub. Mislim, ono, igrač s tobom prođe gotovo kompletne pripreme i ti saznaš da ne može nastupati u tvom dresu. :eh: Sami smo sebi napravili medvjeđu uslugu.
Mene ovo uzasno nervira, i prosle godine smo tako spremili jednog ili dvojicu pa na kraju nit potpisase nit ista. Sada je malo drugacija situacija al' svejedno, ovo me uzasno iritira i totalno je neprofesionalno.

Opet kazem cekacu zvanicnu informaciju u vezi ovog slucaja, do tada je sve rekla-kazala.
075

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 10 jul 2015, 12:33

Stanite malo ljudi, piše se o Skahicu već par stranica, jel ima igdje službena potvrda ovoga o čemu pišete?

I ako je istina ovo, Skahicu neka je sa srećom, njegovog **** tužiti i kraj.

Idemo dalje.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 jul 2015, 12:40

TzBulevar87 je napisao/la:
Claus je napisao/la:Ako je istina ovo za Škahića, naš UO se ponio vrlo neprofesionalno. Amaterske greške kao što su ova nam se jednostavno ne smiju dešavati ako želimo postati ozbiljan klub. Mislim, ono, igrač s tobom prođe gotovo kompletne pripreme i ti saznaš da ne može nastupati u tvom dresu. :eh: Sami smo sebi napravili medvjeđu uslugu.
Mene ovo uzasno nervira, i prosle godine smo tako spremili jednog ili dvojicu pa na kraju nit potpisase nit ista. Sada je malo drugacija situacija al' svejedno, ovo me uzasno iritira i totalno je neprofesionalno.

Opet kazem cekacu zvanicnu informaciju u vezi ovog slucaja, do tada je sve rekla-kazala.
Da, što je najgore, ovo nije prvi put da gubimo igrače bez veze. Mislim, svaka čast Azmiru i ostalim na svemu što rade, ali na neke stvari se mora skrenuti pažnja. Ako i dalje budu poslovali s nama dobro poznatim menadžerom, od mene imaju veliki minus.

NKMramor
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 10 jul 2015, 13:02

rodjenizavjecnost je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Koji je Pastrmka kralj, kaze nije smio sa nama potpisivat jer je pod ugovorom sa Velezom, a momak ima jos 6 dana ugovora.. Samo lagano stavio potpis nama od 1.7 :)

Isto kao Khedira za Juventus.
Hocete li kupiti Ibrahima :)
Da na provokaciju odgovorim istom... :kafa: Vidimo se prvo kolo na Tušnju aBd... :lol: :lol:
slika

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 10 jul 2015, 13:21

Žrijeb parova BH Telecom Premijer lige BiH za sezonu 2015/16. biće održan sutra (10.7. 2015.) u 14 sati u hotelu „Park“ u Vogošći. Nakon žrijebanja planirano je da predstravnici klubova daju izjave za medije (okvirno od 15:00-15:45).

Osim žrijeba biće održan sastanak na kojem će se predstavnici klubova upoznati sa obavezama koje proizilaze iz Ugovora o sponzorstvu lige, te Propozicijama o takmičenju BHT PL BiH i Kup-a BiH – sezona 2015/2016.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jul 2015, 13:34

ne znam za vas, al mene malo sikira sto mi na papiru ulazimo u sezonsku slabiji nego sto smo je zavrsili :? :?

na golu: Pirija > Hamzabegovic..Nikolic nije reg

Zrnanovic u odbrani otisao, nije dosao niko jos uvijek...problem sa Skahicem, Kostic nije reg i haman da zavisi od reprograma u poreskoj, a to nece biti izgleda skoro...

u veznom redu smo jaci i to dosta (Ordagic+Vesleinovic)

i naprijed smo tu negdje posto Bekic nije pruzao sta se od njeg ocekivalo...

kako god, 14 dana prije pocetka lige hitno moramo rjesavati pitanje barem jednog stopera, pojacati konkurenciju na desnom beku (posto Skahic i to pokriva), i to krilo famozno ako dodje-dodje...i sad je problem , ko god da dodje na stopera nema vremena da se uigra i moraju sezonu poceti Mehmedagic-Moranjkic a meni su oni realno u paru ko q jer su gotov pa isti tip igraca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 10 jul 2015, 13:39

@ultra na koje krilo mislis ? Ja mislim da ce lijevo igrati ovaj Govedarica, treba momku dati priliku i on je mlada repka. Uzeti kakve pare na njemu isforsirati ga. S Mehidicem nek se bori za poziciju, nisu losi ni jedan ni drugi. Na stoperima imamo Moranku i Mehmedagica a za nadati se da ce i Kostic biti u ovim kombinacijama. Nijedan po meni nije nista losiji od Skahe :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jul 2015, 13:51

onog dana kad ultrasstyle prestane s pesimizmom, znajte da nešto nije u redu, a do tada, budite bez brige :mrgreen:

tako vam je to, obrnuta psihologija :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jul 2015, 13:59

FranckRibery je napisao/la:@ultra na koje krilo mislis ? Ja mislim da ce lijevo igrati ovaj Govedarica, treba momku dati priliku i on je mlada repka. Uzeti kakve pare na njemu isforsirati ga. S Mehidicem nek se bori za poziciju, nisu losi ni jedan ni drugi. Na stoperima imamo Moranku i Mehmedagica a za nadati se da ce i Kostic biti u ovim kombinacijama. Nijedan po meni nije nista losiji od Skahe :D
ma Govedarica mora poceti, on je u-21 i ima garantovano mjestu u stratnih 11..za desno krilo sam pricao i taj famozni "kapitalac"- ali on uopste nije nuzda posebno u ovoj situaciji...tu kad bi dosao Stevanovic ili neki igrac mi imamo tim za top4 ako rijesimo odbranu..

Kostic je zmaj od igraca i njega ako bi rijesili i ne treba nam vise stopera..a nije to pesimizam nikakav nego ko misli da odbrana Efendic, Salihovic, Mehmedagic, Mujkic, Ivetic i Moranjkic moze izgurati premijerligasku sezonu nek se baci kroz prozor..haman pa smo jacu odbranu imali u ligi federacije :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 10 jul 2015, 14:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam za vas, al mene malo sikira sto mi na papiru ulazimo u sezonsku slabiji nego sto smo je zavrsili :? :?

na golu: Pirija > Hamzabegovic..Nikolic nije reg

Zrnanovic u odbrani otisao, nije dosao niko jos uvijek...problem sa Skahicem, Kostic nije reg i haman da zavisi od reprograma u poreskoj, a to nece biti izgleda skoro...

u veznom redu smo jaci i to dosta (Ordagic+Vesleinovic)

i naprijed smo tu negdje posto Bekic nije pruzao sta se od njeg ocekivalo...

kako god, 14 dana prije pocetka lige hitno moramo rjesavati pitanje barem jednog stopera, pojacati konkurenciju na desnom beku (posto Skahic i to pokriva), i to krilo famozno ako dodje-dodje...i sad je problem , ko god da dodje na stopera nema vremena da se uigra i moraju sezonu poceti Mehmedagic-Moranjkic a meni su oni realno u paru ko q jer su gotov pa isti tip igraca
Brate pesimistican si ko da za Velez navijas.Opusti se malo. :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jul 2015, 14:03

nije to ništa, čovjek navija za Juve i opet je pesimista :rol:

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 10 jul 2015, 14:12

Ne da čo'jk euforija da se diže :D Nego ima li gdje da se prati izvlačenje?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 10 jul 2015, 14:29

Nisam zadovoljan, ali sta ces. Mozda probati iskoristiti probleme u Celiku i slabiji igracki kadar, barem za sad.
Čelik – Sloboda
Sarajevo – Drina
Rudar – Mladost DK
Borac – Željezničar
Travnik – Široki Brijeg
Radnik – Vitez
Zrinjski – Olimpic
Slavija – Velež
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 10 jul 2015, 14:33

Extra bolji smo od njih a bice nas u zenici dosta

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 10 jul 2015, 14:35

Batva je napisao/la:Nisam zadovoljan, ali sta ces. Mozda probati iskoristiti probleme u Celiku i slabiji igracki kadar, barem za sad.
Čelik – Sloboda
Sarajevo – Drina
Rudar – Mladost DK
Borac – Željezničar
Travnik – Široki Brijeg
Radnik – Vitez
Zrinjski – Olimpic
Slavija – Velež
Je li to prvo kolo ?

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 10 jul 2015, 14:38

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 jul 2015, 14:40

2. kolo Rudar Prijedor kuci, 3. Slavija u gostima.. Odlican raspored, ocekujem minimum 6 bodova iz prva tri kola :thumbup:
075

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 10 jul 2015, 14:41

1. Čelik (G) 1
2. Rudar P (D) 3
3. Slavija (G) 1
4. Borac (D) 3
5. Radnik (G) 1
6. Vitez (D) 3
7. Seljo (G) 3
8. Velež (D) 3
9. Mladost DK (G) 3
10. Široki (G) 0
11. Olimpic (D) 3
12.Drina (G) 3
13.Travnik (D) 3
14.Sarajevo (G) 0
15.Zrinjski (D) 3

idealni scenario s bodovima :njanjanja: :D
Zadnja izmjena: crvenocrnitz, dana/u 10 jul 2015, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 jul 2015, 14:43

1. Celik-Sloboda
2. Sloboda-Rudar
3. Slavija- Sloboda
4. Sloboda-Borac
5. Radnik-Sloboda
6. Sloboda-Vitez
7. Zeljeznicar-Sloboda
8. Sloboda-Velez
9. Mladost-Sloboda
10. Siroki-Sloboda
11. Sloboda-Olimpic
12. Drina-Sloboda
13. Sloboda-Travnik
14. Sarajevo-Sloboda
15. Sloboda-Zrinjski
Sloboda Tuzla

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 10 jul 2015, 14:43

Suljo20002 je napisao/la:
Batva je napisao/la:Nisam zadovoljan, ali sta ces. Mozda probati iskoristiti probleme u Celiku i slabiji igracki kadar, barem za sad.
Čelik – Sloboda
Sarajevo – Drina
Rudar – Mladost DK
Borac – Željezničar
Travnik – Široki Brijeg
Radnik – Vitez
Zrinjski – Olimpic
Slavija – Velež
Je li to prvo kolo ?
Jeste, prvo kolo.

Znaci, na Tusnju u prvih 15 kola dolaze Rudar Pr., Borac, Vitez, Velez, Olimpic, Travnik i Zrinjski. Nimalo atraktivni protivnici koji ce privuci raju na stadion.
9. i 10. kolo gosti, znaci valja nabrati sto vise bodova do pauze.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.