FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kengur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kengur » 10 jul 2015, 12:24

THEC je napisao/la: kad s treninga ne bi na nargilu i po cigarama opleli, a o hamburegerima i cevapima da ne pricam :D (alkohol je bonus)...nasi kondicioni treneri rade odlican posao s obzirom kakav zivot vode igraci i dok god je tako iskljucivo cu njih da krivim a ne trenere
Ako smo ozbiljan klub, onda se u ugovor stave uslovi da je igrac DUZAN da odrzava svoju spremu po raznim fizickim pokazateljima kad se vrati sa odmora i u toku sezone. A kao sto sam ranije govorio i da nagradjivanje igraca bude pretezno kroz bonuse a ne inicijalni ugovor sa igracima. Time smo rijesili oba problema.

macahz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 10 jul 2015, 12:36

amstaff je napisao/la:
macahz je napisao/la:
xbox je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da nama treba bolji trener,ako zelimo iskorak. Dzeni svaka cast ali mislim uz nekoliko nerijesenih leti on,takvi smo.
ma tebe i takve treba banovat, vi nekate dodir sa zdravim razumom, zemljo ozvori se cc... kako me vako neko izbaci iz cipela. Pokazi zahvalnost i respekt, ne bi kupa i titule vidio da nije Dzene a ti kidis na njega vccc

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

svaki iole neretardiran trener sa ovakvim Sarajevom bi osvojio titulu i kup u dvije sezone. ja Dzenu gotivim dok je jos bio dijete na Kosevu, ali mislim da se lik malo previse veliča. trenutno je sasvim prosjecan i neskolovan trener i to su cinjenice. dabogda mi usli u LP i on bio trener do 2030 godine, ja mu to od srca zelim.
jedan ozbiljan i dobar trener bi sa ovom ekipom posamarao cijelu ligu i bjezao 10 bodova zrinjskom ove sezone.
jos jendom gotivim Dzenu, zelim mu sve najbolje i da me demantuje za par dana akobogda.
on je samo formalno neskolovan sto ne znaci da ne zna da radi posao. E pa zna ga itekako, recimo Kodro i Karni su skolovabi ono bas, al mogli bi kod Dzene pohadjati visu skolu taktike i fudbalske igre, a da ne spomenem i taj njuh za prepoznavanje talenata.
Radovac bi kod Jarnija propo, kod Dzene je dobio pravu priliku. Polovnajke Kostica, Mitrevskog... je prepoznao i nije im davaonsansu cime je pokazao svoj karakter i pokazao da mu se niko ne mjesa u taktiku.
Ako neko ima diplomu ne mora da znaci da radi bolji posao od onoga ko je nema. I u stvari sta je tu skola koja je potrebna, rad sa ekipom ili neki seminari za dobivanje licenci. Momci uozbiljite se i sad na dzumi se zahvalite Bogu na Dzeni.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2015, 12:38

@macahz od rijeci do rijeci kralju! :tokralju: :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 10 jul 2015, 12:47

Macahz, pogodio poentu.
Mozes ti imati najbolhe diplome na svijetu, al ako to ne znas pretvoriti u plus za ekipu koju treniras, sta one vrijede.
Mjerilo su teren i rezultati. I to je jedino pravo i opipljivo mjerilo.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 jul 2015, 12:58

MortemHz je napisao/la:
egocentrik je napisao/la:Delač se vraća, gotovo, šta vam je.
:opaopa: :opaopa:
Jel ovo loziona , nemojte me lozit beze........ Joj jesam sit textualnih prenosa . Daj ba vise i ta tekma , jest da mi je trebala koja prijateljska na tv u prvo , ovako cu na plafonu visit kad sa lešom budemo igrali. Sreca prva je kuci pa na stadionu nako lakse.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 10 jul 2015, 13:24

@macahz :thumbup:

Dzeno ima samo jedan problem, a to je što nije ''ime''. Bez obzira što još uvijek kao trener FK Sarajeva nema niti jedan poraz u ovoj našoj ligi, što nam je donio 2 trofeja u zadnje dvije sezone. Sve mu je to dzaba, jer on nije ''ime''. Ne vjerujemo u naše ljude i to je cinjenica, to nije samo u sportu, nego i u ostalim sferama. Dzeno može i naredne tri sezone duple osvojiti, sve mu je to dzaba, jer on je ipak samo vojnik ovog kluba, koji je cijeli život posvetio istom. Zato bolje daj neko ''ime'', bez obzira na njegovo trenersko znanje i iskustvo. Nakon nekog lošeg niza, isti ti ce ga i otjerati. Iskreno, mislim da svi trebamo maksimalno da mu podržimo podršku.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 10 jul 2015, 13:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 jul 2015, 13:25

Pola čovjek, pola trofej. Neka ga, bezuslovno mu pružit podršku. Na polusezoni očekujem da smo prvi i da je još uvijek u kupu. Ništa pretjerano, i ako može da ne gubimo i igramo remije sa nižerazrednim ekipama, ove iz top 6, pa i možeš se u gostima okliznuti jednom do dva puta maksimalno. Dakle 12 pobjeda do polusezone, 3 remija. Hahahaha al realno ovako treba biti. Ko da nas pobijedi i kako ?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 jul 2015, 13:28

jurisicduska je napisao/la:Pola čovjek, pola trofej. Neka ga, bezuslovno mu pružit podršku. Na polusezoni očekujem da smo prvi i da je još uvijek u kupu. Ništa pretjerano, i ako može da ne gubimo i igramo remije sa nižerazrednim ekipama, ove iz top 6, pa i možeš se u gostima okliznuti jednom do dva puta maksimalno. Dakle 12 pobjeda do polusezone, 3 remija. Hahahaha al realno ovako treba biti. Ko da nas pobijedi i kako ?
Plus jos 3 kola koja ce se igrati do Decembra, i tu po mogucnosti 3 pobjede da budu :D
Ne trazimo nista punoo :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2015, 13:38

miden je napisao/la:@macahz :thumbup:

Dzeno ima samo jedan problem, a to je što nije ''ime''. Bez obzira što još uvijek kao trener FK Sarajeva nema niti jedan poraz u ovoj našoj ligi, što nam je donio 2 trofeja u zadnje dvije sezone. Sve mu je to dzaba, jer on nije ''ime''. Ne vjerujemo u naše ljude i to je cinjenica, to nije samo u sportu, nego i u ostalim sferama. Dzeno može i naredne tri sezone duple osvojiti, sve mu je to dzaba, jer on je ipak samo vojnik ovog kluba, koji je cijeli život posvetio istom. Zato bolje daj neko ''ime'', bez obzira na njegovo trenersko znanje i iskustvo. Nakon nekog lošeg niza, isti ti ce ga i otjerati. Iskreno, mislim da svi trebamo maksimalno da mu podržimo podršku.
Ne znam sta ljudi hoce, Partizan je recimo forsirao ta provjerena i velika imena pa su najveci rezultat onda napravili kad su jos mladjem u to vrijeme od Dzene- Stanojevicu povjerili klupu. Covjek ih odveo u LP yebote.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 10 jul 2015, 13:54

Sabinho je napisao/la:
miden je napisao/la:@macahz :thumbup:

Ne znam sta ljudi hoce, Partizan je recimo forsirao ta provjerena i velika imena pa su najveci rezultat onda napravili kad su jos mladjem u to vrijeme od Dzene- Stanojevicu povjerili klupu. Covjek ih odveo u LP yebote.
Dobar primjer.
Raja generalno ima velika ocekivanja, kada dođe neko trenersko ''ime''. Recimo sa Kodrom je bio cilj dupla, a sa Dzenom je bilo ''spasi što se spasiti da''. Dzeni hvala što je opet uleti kada je bilo vruce i kada su trebala muda. Da nismo uzeli tituli, on bi bio najveci krivac i to je cinjenica.
Das Ist Walter

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 jul 2015, 13:56

Ma sa ovim igrackim kadrom,nama trener i nije potreban.U prosloj sezoni smo imali problema sa odranom sad smo to rijesili vise nego dobro.Iskreno ne sumnjam u duplu titulu. :mrgreen:
U koliko je izvlacenje. :?:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 10 jul 2015, 14:02

amypitar je napisao/la:Ma sa ovim igrackim kadrom,nama trener i nije potreban.U prosloj sezoni smo imali problema sa odranom sad smo to rijesili vise nego dobro.Iskreno ne sumnjam u duplu titulu. :mrgreen:
Znaci zadovoljan si prelaznim rokom ?
Das Ist Walter

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 10 jul 2015, 14:03

amypitar je napisao/la:Ma sa ovim igrackim kadrom,nama trener i nije potreban.U prosloj sezoni smo imali problema sa odranom sad smo to rijesili vise nego dobro.Iskreno ne sumnjam u duplu titulu. :mrgreen:
Počelo u 14h. :)
Evo ne znam..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2015, 14:04

Moze li se kako pratiti smor je?

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 10 jul 2015, 14:05

Sabinho je napisao/la:Moze li se kako pratiti smor je?
Jarane, nije ti ovo LP :mrgreen:

Osim žrijeba, biće održan sastanak na kojem će se predstavnici klubova upoznati o obavezama koje proizilaze iz Ugovora o sponzorstvu lige, te propozicijama o takmičenju BHT PL BiH i Kup-a BiH.

Nakon žrijebanja planirano je da predstravnici klubova daju izjave za medije (od 15.00-15.45 sati), navodi se u saopćenju.
Evo ne znam..

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 10 jul 2015, 14:06

Kada bi uradili rekapitulaciju posljednje dvije sezone pod palicom Dženana došli bi do zaključka da je statistički gledano najuspješniji trener u PLBIH.
U Kupu je zabiljeio četiri pobjede te osvojio trofej bez poraza. Svoju priču je nastavio i u prvenstvu te zabilježio šesnaest pobjeda uz šest remija i bez jednog poraza.

Evropa je dokazala da statistika nije relevantan faktor i pokazatelj. Uz četiri poraza, dvije pobjede i negativnu gol razliku 10:14, ipak je uspio izboriti playoff EL te barem 90min parirati velikoj Borusiji.

Dženan možda nije trenersko ime. Dženan možda nije trenerski školovan na papiru niti fakultetski obrazovan. Dženan možda nema vokabular kakav ima Kodro, ali je Dženan definitivno stručnjak i osoba velikog trenerskog potencijala koja uz kontinuiran rad i vremenski stečeno iskustvo može postati itekako dobar trener.

Čovjek nas je zadužio. Podario nam je sve ono što čekamo osam i više godina. Kako neko može biti toliko bezobrazan i bahat te reči Dženan nije trener dostojan FK Sarajevo !? On je dijete ovog grada, on živi Sarajevo.

DŽENAN UŠČUPLIĆ !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2015, 14:07

Znam da cemo sa Rudarom igrati u prva tri kola, sa komsinicom izmedju devetog i dvanaestog, Velezom izmedju drugog i cetvrtog i Radnikom u zadnja tri kola. :lolno:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 10 jul 2015, 14:09

Sabinho je napisao/la:Znam da cemo sa Rudarom igrati u prva tri kola, sa komsinicom izmedju devetog i dvanaestog, Velezom izmedju drugog i cetvrtog i Radnikom u zadnja tri kola. :lolno:
I da cemo 4,5 kolo igrati 2 domace utakmice :crazy:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jul 2015, 14:11

evo da i ja neku napisem o Dzeni :) rezultat ima i to je ono najbitnije kad ga ne bude imao nece biti trener zvao sye on Dzeno ,Meho ,Robert ili Murinjo to je sustina trenerskog posla uvijek prvi leti . eh sad Dzeno ima rezultat i pokazao je da ima sto kazu nos za trenera ,zna podici ekipu napraviti atmosferu (opustiti igrace da daju najbolje od sebe ) ali ovako lajicki gledam njegov problem bi mogao biti bas taj sto je previse prijatelj s igracima to je mac s dvije ostrice ,sutra kad svezemo lošu seriju ti isti igraci ce pricati kako nema discipline na treningu kako je previse opusteni i ne radi se kako treba ,nazalost kod nasih igraca moras biti trener s bićom kao Vaha ,Osim itd ovaj prijateljski odnos cemu se obiti o glavu kad tad ,nema s igracima fino samo tjeraj to je moje misljenje . pozzz ideemo dobit tog leha 1-0 idealno :) :salut:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2015, 14:13

Suki46 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Znam da cemo sa Rudarom igrati u prva tri kola, sa komsinicom izmedju devetog i dvanaestog, Velezom izmedju drugog i cetvrtog i Radnikom u zadnja tri kola. :lolno:
I da cemo 4,5 kolo igrati 2 domace utakmice :crazy:
:thumbup: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, AuroraBorealis i 12 gostiju.