FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano
Pa sta je problem sa Sacirijem zna li iko :S Ne mogu da vjerujem da pod svaku cijenu hocemo da se rijesimo najboljeg igraca
=\_1921_/=
Po cemu nas najbolji igrac, hljeba ti? Jeste da nije dosao najspremniji, ali trenutno imamo mačku u vreći. Pojma se nema na sta ce to izaci i da li ce biti ikada igrac kao prije...invincible1921 je napisao/la:Pa sta je problem sa Sacirijem zna li iko :S Ne mogu da vjerujem da pod svaku cijenu hocemo da se rijesimo najboljeg igraca
- invincible1921
- Kontakt:
Pa bio je prosle sezone...svaki put kad bi uso mi bi igrali puno bolje i agresivnije pogotovo prema naprijed. Naravno da to moze da zavara, al et ja svedno ne bi da ga damokrmpotich je napisao/la:Po cemu nas najbolji igrac, hljeba ti? Jeste da nije dosao najspremniji, ali trenutno imamo mačku u vreći. Pojma se nema na sta ce to izaci i da li ce biti ikada igrac kao prije...invincible1921 je napisao/la:Pa sta je problem sa Sacirijem zna li iko :S Ne mogu da vjerujem da pod svaku cijenu hocemo da se rijesimo najboljeg igraca
=\_1921_/=
Nemoj brate, uletit ce Handa ili Icardi slucajno pa procitati.invincible1921 je napisao/la:Pa bio je prosle sezone...krmpotich je napisao/la:Po cemu nas najbolji igrac, hljeba ti? Jeste da nije dosao najspremniji, ali trenutno imamo mačku u vreći. Pojma se nema na sta ce to izaci i da li ce biti ikada igrac kao prije...invincible1921 je napisao/la:Pa sta je problem sa Sacirijem zna li iko :S Ne mogu da vjerujem da pod svaku cijenu hocemo da se rijesimo najboljeg igraca
Sipac ide 100%.
Murillo=JJ
As the La Gazzetta dello Sport explains today, Roberto Mancini is searching to create the role for Mateo Kovacic in the team. A role “alla Pirlo” (A Pirlo role): The are days where Mancini is trying him in that position, infront of the defense with two “pitbulls” to have his back and protect him. A formation that could permit him to find better support for the two strikers even better.
Konačno i Mancio skonto
, sve sam optimističniji po pitanju nove sezone.
Konačno i Mancio skonto
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- alenseeman
- Kontakt:
INTER XI: Handanovic; D'Ambrosio, Ranocchia, Jesus, Santon; Montoya, Gnoukouri, Brozovic; Kovacic; Palacio, Icardi
Forza Inter !
Formacija 4-3-1-2
Kakav je Gnoku igrac... Nadam se da ne ide na posudbu, on bi u tandemu s Kondom mogao cuda raditi ove sezone.
Kakav je Gnoku igrac... Nadam se da ne ide na posudbu, on bi u tandemu s Kondom mogao cuda raditi ove sezone.
Murillo=JJ
Palaciooooooo, nema zamijene za tebe kraljuuuu...
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
- suptilnirocker21
- Kontakt:
ja bih udomio ovog andreollia samo da ga ne gledam u interu. Neugodno mi gledati, mogu misliti kako je njemu
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Ausilio izjavio da nismo zainteresovani za Ibrahimovica. Potvrdio da su Jovetic, Salah i Perisic ciljevi za napad i jos jednom naglasio da ce neki morat otic kako ne bi ostali izvan liste.
Mutillo stize sutra u Brunico
Mutillo stize sutra u Brunico
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Nesto se umirili, nema ni Salaha ni Jovetica ni Perišića, a boga mi iskreno,jedino bi Salaha želio! A i Zuka izgleda ništa??
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
cekaju da nekog prodajuvrebac86 je napisao/la:Nesto se umirili, nema ni Salaha ni Jovetica ni Perišića, a boga mi iskreno,jedino bi Salaha želio! A i Zuka izgleda ništa??

Yuto nakon sto je odbio prec u Schalke dobio novu ulogu u klubu

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
- suptilnirocker21
- Kontakt:
danas kondogbia od prve i nadam se murillo barem pola sata
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
pazite gore Kondinog pogleda, da se zna ko je 40-mil-guy u ekipi 
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma Palacio ubija hehe majstor...
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Neka je i on za promjenu nešto pametno izjavio.“Kada igrač nema poverenje trenera, onda ne može mnogo da pokaže na terenu. Mančini nikada nije imao poverenje u Šaćirija, nikada mu nije pomogao da se adaptira. Kada dovedete igrača poput Šaćirija, onda morate da ga pustite da igra. Sa kvalitetima koje poseduje, Šaćiri bi trebalo da je nedodirljiv u Interu. Ne razumem ponašanje Mančinija. Prvo je želeo da ga dovede, a onda mu nije dao da igra. Zašto? Da sam ja čovek koji je to sve finansirao, pitao bih Mančinija zašto je to uradio. U poslednje dve godine, u Interu je primetan ozbiljan nedostatak logike. Ovo što se dešava u Interu je sramotno. Mislim da je velika šansa da u skorije vreme neće biti velikih torfeja”, istakao je Mateus.
Izbori
12.28 - Iako je nedavno produžio ugovor sa Interom, kapiten Andrea Ranokija bi mogao da napusti klub. Opet je aktuelna priča o njegovom prelasku u Volfzburg. Inter bi ga iskoristio u pokušaju dovođenja Ivana Perišića. I ranije se pominjala ova opcija, a sada je to potvrdio i Perišićev menadžer. Volfzburgu je neophodan štoper, zvali su ranije i Vidića, a Ridiger im je preskup, pa bi Ranokija mogao da bude rešenje. Interov trener Roberto Manćini se odlučio da u narednoj sezoni forsira štoperski tandem Muriljo - Miranda.

Murillo=JJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.