Suso je odličan igrač, mogao bi nam biti od koristi sigurno.muxa je napisao/la:I ja mislim da bi Suso mogao eksplodirati ove sezone
Samo je upitno šta će biti sa silnim krilima, Menezom, Cercijem, SeS-om, pa onda Hondom...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Suso je odličan igrač, mogao bi nam biti od koristi sigurno.muxa je napisao/la:I ja mislim da bi Suso mogao eksplodirati ove sezone
Naučila bi, sve se nauči jarane. Samo treba imat dobru motku_forzamilan_ je napisao/la:Ja bi barbaru sad zenio jos ako zna pite razvijat...
Moj jaran bi reko gdje je dobra palica tu je mirna stanicaL'Avvocato je napisao/la:Naučila bi, sve se nauči jarane. Samo treba imat dobru motku_forzamilan_ je napisao/la:Ja bi barbaru sad zenio jos ako zna pite razvijat...
Fakultet brateChinaglia je napisao/la:Faraon, brate moj, đes ti, nema te k'o kuge
Cercigaston je napisao/la:Ko dade treći ?
Mihajlovic: "I liked the attitude and the spirit that the players showed today. Today's result is not important."
Mihajlovic: "It's not true that I didn't want Mexes at Milan. I have never said that."
Mihajlovic: "I spoke with Mexes on the phone. He definitely has to change his attitude."
Mihajlovic: "We need another central defender."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.