Zar se igra u Sloveniji? U Austriji se igra!Chinaglia je napisao/la:k'o da igramo na Madagascaru, pa niko ne zna rezultat, a ne u Sloveniji jebt
a ionako nećemo pobjedit', nisu oni sposobni za to
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
dino_tuzla
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ako me frajer ne fura, vodimo 1 - 0 
Igra se u Austriji u Dietersdorfban 
Desilo se ponovo ono čega sam se bojao, a to je da nam je opet skrojen kriminalan raspored. Opet otvaramo i zatvaramo sezonu u gostima, a na jesen svim najjačim ekipama (osim Zrinjskog) idemo u goste. Ne razumijem one koji kažu da im se ovakav raspored utakmica dopada. Jedino što valja u svemu ovome je početak sezone, ništa više. Upravo zbog toga je važno da na startu osvojimo što je više moguće bodova. Ako tu kiksnemo, ne gine nam sredina tabele, a između sredine tabele i ispadanja je tanka nit.
Generalno gledano, u ovih 18 kola koja će se igrati, morat ćemo osvojiti minimalno 30 bodova ako želimo u EL. Bez toga nam je mrka kapa, vjerujte mi, jer nas na proljeće očekuju samo takve muljaže.
U drugom dijelu sezone će se, kao što rekoh, najmanje igrati fudbal. Svako će željeti da spasi svoju guzicu od ispadanja, odnosno da se dokopa prva tri ili četiri mjesta koja vode u evropska natjecanja. Kada na tu tužno činjenicu dodamo užasno težak finiš sezone, dobijemo zaključak da ćemo morati krv propišati da dođemo do magične cifre od 20 bodova u periodu od 19. do 30. kola, što je poražavajuće za nas.
Iako sam stavljao EL kao imperativ ove sezone, biću zadovoljan plasmanom u top 6, ali pod uslovom da se budu borili i ostavljali srce na terenu svaki meč. Dosta toga će zavisiti i od Musemića, koji mora dokazati da i dalje spada u red najboljih trenera u državi. Po mojoj procjeni, računica je jasna, 50ak bodova će biti dovoljno da budemo u vrhu. Na kojoj poziciji - teško je reći, obzirom da ne zavisi sve od nas. Kup je ove sezone možda čak i veća šansa od lige, ali suludo bi bilo polagati nade u takmičenje tog tipa, jer tu nikad nisi siguran kada i gdje možeš zakazati, a prostora za popravni nema.
U drugom dijelu sezone će se, kao što rekoh, najmanje igrati fudbal. Svako će željeti da spasi svoju guzicu od ispadanja, odnosno da se dokopa prva tri ili četiri mjesta koja vode u evropska natjecanja. Kada na tu tužno činjenicu dodamo užasno težak finiš sezone, dobijemo zaključak da ćemo morati krv propišati da dođemo do magične cifre od 20 bodova u periodu od 19. do 30. kola, što je poražavajuće za nas.
Iako sam stavljao EL kao imperativ ove sezone, biću zadovoljan plasmanom u top 6, ali pod uslovom da se budu borili i ostavljali srce na terenu svaki meč. Dosta toga će zavisiti i od Musemića, koji mora dokazati da i dalje spada u red najboljih trenera u državi. Po mojoj procjeni, računica je jasna, 50ak bodova će biti dovoljno da budemo u vrhu. Na kojoj poziciji - teško je reći, obzirom da ne zavisi sve od nas. Kup je ove sezone možda čak i veća šansa od lige, ali suludo bi bilo polagati nade u takmičenje tog tipa, jer tu nikad nisi siguran kada i gdje možeš zakazati, a prostora za popravni nema.
Plasman uglavnom bude ekvivalent budžeta.Plus umijeće šefa struke.Claus je napisao/la:Desilo se ponovo ono čega sam se bojao, a to je da nam je opet skrojen kriminalan raspored. Opet otvaramo i zatvaramo sezonu u gostima, a na jesen svim najjačim ekipama (osim Zrinjskog) idemo u goste. Ne razumijem one koji kažu da im se ovakav raspored utakmica dopada. Jedino što valja u svemu ovome je početak sezone, ništa više. Upravo zbog toga je važno da na startu osvojimo što je više moguće bodova. Ako tu kiksnemo, ne gine nam sredina tabele, a između sredine tabele i ispadanja je tanka nit.Generalno gledano, u ovih 18 kola koja će se igrati, morat ćemo osvojiti minimalno 30 bodova ako želimo u EL. Bez toga nam je mrka kapa, vjerujte mi, jer nas na proljeće očekuju samo takve muljaže.
Ja volim FK Tuzla City
jel to gubimo 3:1
Gubimo... 
- Suljo20002
- Kontakt:
Koliko ?NKMramor je napisao/la:Gubimo...
Bilo je 3:1, kako je završeno nisam siguran. Ordagić postigao gol za nas. 
NKMramor je napisao/la:Bilo je 3:1, kako je završeno nisam siguran. Ordagić postigao gol za nas.
Ne vjerujem.
Ja volim FK Tuzla City
- Suljo20002
- Kontakt:
Ako je istinit rezultat onda ni sam ne znam sta da mislim.Iako su tek usli u prvu ligu Mađarske vjerovatno su bolji od nas.
Raspored u prvih 6.7 kola nismo nikada bolji dobili.ako zapnemo i daju sve öd sebe möglich BI super otvoriti sezonu.malo Bode oci vjecito prvu gostujemo.Ali sta je TU je.ovo jaci dokaze kasnije.to je bolje.valjda uhvatimo formu neku do tada.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ocito nesto ne funkcionise.Meni je previse tanak vezni sa Ordagicem i Saricem fali tu razbijac.
Haman da je tacan rezultat ali ne treba dramit oko prijateljskih utakmica, bolje sad da gubimo nego kad pocne liga. Sad ocekujem blacenje kluba 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Teske noge ljudi.sta vam je.paklene pripreme imaju.
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
carsijamosnik
- Kontakt:
-
carsijamosnik
- Kontakt:
neozbiljnost i neborbenost a onda sljedipad u igri nakon dobrog pocetka i igre, katastrofa na kraju!!!!
Zadnja izmjena: carsijamosnik, dana/u 10 jul 2015, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Suljo20002
- Kontakt:
Stjepanovic umjesto Sarica.guillermo je napisao/la:Ocito nesto ne funkcionise.Meni je previse tanak vezni sa Ordagicem i Saricem fali tu razbijac.
Vezni red sa Sarićem je preofanzivan i prespor, a u odbrani nam fali još jedan vrhunski igrač, eto gdje je problem.
Znači 4:1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.