FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hajmo te linkove za Lech- Legia, da vidimo koliko mogu protiv nas 

Pyro is not a crime !
Lave ja upravo podbadam one koji ga pljuju, nisi me skontao. Nemam nista protiv tebe ali ne volim da mi se onako obracas pa sam ti odgovorio. Valja docekat ........Bordo46 je napisao/la:bjezi ba kad god udjem vazda protiv dzene i ostalih sto ovo sto ono
A otkud Dženi budžet za put u Poljsku? 

Zadnja izmjena: xiLfer, dana/u 10 jul 2015, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
nasao sam jedan Poljski kanal, na onoj stranici torrent-tv.ru, slika je vrhDerdiyok je napisao/la:@THEC

Pyro is not a crime !
Zamalo 1-1. Dobar prizemni centaršut al džaba uklizavanje kad je noga kratkaTHEC je napisao/la:pocnite sa kuknjavom, ispadamo

® GONGASHI POWERHOUSE ®
THEC je napisao/la:pocnite sa kuknjavom, ispadamo
Mozemo i euforicno da ih izbacujemo,ali ljudi igraju fantasticno.
-
- Kontakt:
Pa koji je kanal živ bio??THEC je napisao/la:nasao sam jedan Poljski kanal, na onoj stranici torrent-tv.ru, slika je vrhDerdiyok je napisao/la:@THEC
inace ko ima acestream instaliran nek se registruje na toj stranici
-
- Kontakt:
http://torrent-tv.ru/torrent-online.php ... ation=9685 (registracija obavezna + acestream skinut)
http://torrent-tv.ru/h_ts_installation.php
http://torrent-tv.ru/h_ts_installation.php
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 10 jul 2015, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
kanal se zove polsat sportBordoArmy88 je napisao/la:Pa koji je kanal živ bio??THEC je napisao/la:nasao sam jedan Poljski kanal, na onoj stranici torrent-tv.ru, slika je vrhDerdiyok je napisao/la:@THEC
inace ko ima acestream instaliran nek se registruje na toj stranici
halali brate zaboravih da napisem, al svakako ko je tamo registrovan moze lahko na slikama vidjeti ovu tekmu, ugl jeste polsat sport tj tacnije ovaj kanal koji ja gledam se zove polsat sport news, a ima jos jedan u hd-u taj ne gledam jer ti hd kanali mi pocnu stopati, treba ocito bolja brzina od ove koju imam
Pyro is not a crime !
Moramo im stiskat zadnju cetvorku , prave greske nazad
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne gledam utakmicu, ali sam citao da ce oni izvesti kombinovani sastav, odnosno da im je bitnija liga sampiona od ove utakmice, mislim da ce izaci potpuno druga ekipa na Kosevu
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
e ako im je ovo kombinovani sastav onda nam se dobro ne pise ako na Hasetu izadju u onom pravom sastavom posto vode 2:0 s "kombinovanim" sastavomHordasOdMalena je napisao/la:Ne gledam utakmicu, ali sam citao da ce oni izvesti kombinovani sastav, odnosno da im je bitnija liga sampiona od ove utakmice, mislim da ce izaci potpuno druga ekipa na Kosevu
Ljudi Lech je beton , u to i ako je bilo sumnje u vezi prijateljskih sad nema. 

Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ma je.ben je ovaj Lech pravo, daleko vise nego sto sam iskreno ocekivao, na Kosevu inekako ali bojim se u gostima da nas dobro ne nabiju, odlicna atmosfera
Pyro is not a crime !
Ovo je najbolje bilo ne gledati ovu njihovu tekmu, izuzetno jaka ekipa, kako se igra u visokom tempu, uh biće nam teško

Mosa RajvoSa
- HordasOdMalena
- Kontakt:
http://****.ba/vijesti/vaznija-utakm ... feja/95159kikk je napisao/la:e ako im je ovo kombinovani sastav onda nam se dobro ne pise ako na Hasetu izadju u onom pravom sastavom posto vode 2:0 s "kombinovanim" sastavomHordasOdMalena je napisao/la:Ne gledam utakmicu, ali sam citao da ce oni izvesti kombinovani sastav, odnosno da im je bitnija liga sampiona od ove utakmice, mislim da ce izaci potpuno druga ekipa na Kosevu
Pa ne znam jel igraju samo kombinovanim sastavom, ali su tako najavljivali
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Burberry46, Google Adsense [Bot], PeppermintSA, rimljanin90, Rule_hz, Vanja8 i 98 gostiju.