Doduse i ovo hahahmolotovljev je napisao/la:Nije Lech toliko dobar koliko je Legia loša.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Doduse i ovo hahahmolotovljev je napisao/la:Nije Lech toliko dobar koliko je Legia loša.
Ma kako god okreneš ne može Legia biti lošija od nas. Dženo je otišao na ovu utakmicu ako se ne varam?! Ako jeste, imaće šta da vidi!MortemHz je napisao/la:Doduse i ovo hahahmolotovljev je napisao/la:Nije Lech toliko dobar koliko je Legia loša.
Stepanov, Barbarić, Ikande, Hebibović, BekićDANTES je napisao/la:koga ste sve doveli kao pojačanja?
Harmony Ikande, defanzivni vezniDANTES je napisao/la:koga ste sve doveli kao pojačanja?
Ljiljan86 je napisao/la:Najgore od sveg ovaj jadnik iz Levskog kad se nadje u 100% sansi toliko je slucajno da se sam prepadne i usere...
Stvarno ima sta vidjet ovdje Dzeno, nece spavat dobro veceras
Možda je do Internet ExploreraSabinho je napisao/la:Ljiljan86 je napisao/la:Najgore od sveg ovaj jadnik iz Levskog kad se nadje u 100% sansi toliko je slucajno da se sam prepadne i usere...
PardonSabinho je napisao/la:Ljiljan86 je napisao/la:Najgore od sveg ovaj jadnik iz Levskog kad se nadje u 100% sansi toliko je slucajno da se sam prepadne i usere...
socrates je napisao/la:Hjooj..akcijeee..polukontra,tri komada,onako prijatljeski..
Treba biti pametan s njima i ne zalijetati see...![]()
Trenutno korisnika/ca: HariTz, nedimmmm1337, riki46 i 19 gostiju.