FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2015, 22:06

Ne znam sta ste ocekivali, da ih Legia raspe 5-0.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 jul 2015, 22:07

LJudi , ako hoćemo išta napraviti disciplina mora biti maksimalna. Nema zajebancije, ići na svaku loptu kao da je posljednja, vraćati se u odbranu nakon svake izgubljene lopte. Puzi neće smijeti ići dole kako je naučio, bekove treba zakovati do tri četvrtine terena maximalno da smiju otići. Cimirot mora doooobro oči otvoriti, ne smije biti greške na sredini terena. Kako sam već rekao, lijeva strana im je onako, znači naša desna, Duljević vjerovatno, tu imamo šanse probiti! Radovac se nesmije zalijetati onako u igrača, Stojčev ne meljati po terenu nego brza predaja lopte.
Samo 100% disciplina, 150% fizička sprema i 200% srce može napraviti neki pozitivan rezultat !!!

P.S. 3:1 nakon kornera, znači i Barbarić bi mogao šta nabosti glavom :idea:
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 10 jul 2015, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

Ljiljan86
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljan86 » 10 jul 2015, 22:08

Sabinho je napisao/la:Ne znam sta ste ocekivali, da ih Legia raspe 5-0.
Nisam ocekivo da su Barcelona :crazy:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 10 jul 2015, 22:10

hz033 je napisao/la:LJudi , ako hoćemo išta napraviti disciplina mora biti maksimalna. Nema zajebancije, ići na svaku loptu kao da je posljednja, vraćati se u odbranu nakon svake izgubljene lopte. Puzi neće smijeti ići dole kako je naučio, bekove treba zakovati do tri četvrtine terena maximalno da smiju otići. Cimirot mora doooobro oči otvoriti, ne smije biti greške na sredini terena. Kako sam već rekao, lijeva strana im je onako, znači naša desna, Duljević vjerovatno, tu imamo šanse probiti! Radovac se nesmije zalijetati onako u igrača, Stojčev ne meljati po terenu nego brza predaja lopte.
Samo 100% disciplina, 150% fizička sprema i 200% srce može napraviti neki pozitivan rezultat !!!

P.S. 3:1 nakon kornera, znači i Barbarić bi mogao šta nabosti glavom :idea:
Sve receno :salut:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2015, 22:11

Ljiljan86 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne znam sta ste ocekivali, da ih Legia raspe 5-0.
Nisam ocekivo da su Barcelona :crazy:
Ne bih da serem ali ovo je Legia koja je u ovom sastavu bez 4-5 igraca koji su bili standardni prosle godine. Znam da je najbolji golgeter Orlando Sa otisao mislim u Englesku, vidim neka nova imena, ne znam sta je u pitanju. U svakom slucaju Lech se predstavio kao jaka ekipa sto i jeste.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 jul 2015, 22:13

mi Borusiju ne mozemo ponoviti jer mi nismo usli u takmicarsku formu, sjetite se da smo do Borusije mi odigrali prosle godine fin broj utakmica a ovo protiv Lecha ce nama biti prva ozbiljna, i najgore od svega je sad sto mi ne znamo sta od nasih da ocekujemo, koliko su spremni, Lech smo vidjeli veceras i znamo sad koliko su jaki i da sa njima nema zajebancije inace bi nas tamo mogli napuniti dobro, kako god nasu sansu vidim u tome da ne primimo gol na Kosevu u suprotnom tesko
Pyro is not a crime !

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 jul 2015, 22:15

THEC je napisao/la:mi Borusiju ne mozemo ponoviti jer mi nismo usli u takmicarsku formu, sjetite se da smo do Borusije mi odigrali prosle godine fin broj utakmica a ovo protiv Lecha ce nama biti prva ozbiljna, i najgore od svega je sad sto mi ne znamo sta od nasih da ocekujemo, koliko su spremni, Lech smo vidjeli veceras i znamo sad koliko su jaki i da sa njima nema zajebancije inace bi nas tamo mogli napuniti dobro, kako god nasu sansu vidim u tome da ne primimo gol na Kosevu u suprotnom tesko

Ne možemo mi ponoviti Borusiju, ali da je ne ponovi nama Lech :lol:
U novi boj ...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 jul 2015, 22:16

hz033 je napisao/la:
THEC je napisao/la:mi Borusiju ne mozemo ponoviti jer mi nismo usli u takmicarsku formu, sjetite se da smo do Borusije mi odigrali prosle godine fin broj utakmica a ovo protiv Lecha ce nama biti prva ozbiljna, i najgore od svega je sad sto mi ne znamo sta od nasih da ocekujemo, koliko su spremni, Lech smo vidjeli veceras i znamo sad koliko su jaki i da sa njima nema zajebancije inace bi nas tamo mogli napuniti dobro, kako god nasu sansu vidim u tome da ne primimo gol na Kosevu u suprotnom tesko

Ne možemo mi ponoviti Borusiju, ali da je ne ponovi nama Lech :lol:
nadam se da Dzeno nece ici u Poljsku da uziva :lol:
Pyro is not a crime !

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 10 jul 2015, 22:16

Ne ide mi u glavu kako ih je uzeo stjarnan

Gledaj ovo, mogo im stjarnan uvalit petardu... :crazy:
Ima li igdje sastav Lecha u ovoj utakmici, da usporedimo ovaj današnji i tad.

edit: aa ups :lol: ja konto lech ovi plavi, izgleda da se stjarnan cjelo vrijeme branio hahahahaha
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 10 jul 2015, 22:20, ukupno mijenjano 2 puta.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 jul 2015, 22:19

jel se zajebavas ili sta, ti sto napadaju i stvaraju sanse su Lech :D
Pyro is not a crime !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 jul 2015, 22:21

Ajd ba sta ste se u.s.r.a.l.i :)
Odigrati finu,musku utakmicu onako kako znamo pa sta bude. Svakako nismo rezultatski optereceni,mozemo puno dobiti a fakticki nista izgubiti. I Dzeno je puno toga naucio u odnosu na proslu godinu,bice to bolje aBd,vidjecete ;)

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 jul 2015, 22:23

ma brate usrali smo se radi njihove fizicke spreme, a kad se sjetim nasih po dvije šiše na dan, oj muka mi, ono je strasno koliko su ljudi spremni i kako su napravili veceras od legije to da izgledaju ko da su iz Premijer lige :D
Pyro is not a crime !

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 10 jul 2015, 22:31

hifans je napisao/la:Ne ide mi u glavu kako ih je uzeo stjarnan

Gledaj ovo, mogo im stjarnan uvalit petardu... :crazy:
Ima li igdje sastav Lecha u ovoj utakmici, da usporedimo ovaj današnji i tad.

edit: aa ups :lol: ja konto lech ovi plavi, izgleda da se stjarnan cjelo vrijeme branio hahahahaha
Zar nije očigledno da je bilo na sreću i golman imo svoj dan.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 jul 2015, 22:32

E jbg.,pa i ovi nasi ako znaju za te sise i ostale poroke,a ne poduzimaju mjere onda ne znam... Uostalom sta su drugo radili i na Jahorini i u Sloveniji do podizali fizicku spremu,pa ja,neka i nasi trce pa kako bude.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jul 2015, 22:34

Nismo se usrali Lecha kao Lecha vec smo se usrali zbog svake od utakmice nasih u ovom pripremnom periodu i ove utakmice Lecha koju smo sad odgledali.........
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 jul 2015, 22:35

naravno da znaju, a to sto ne poduzimaju nista, ne znam, treba pitati njih zbog cega je to tako, da ih ja placam igrali bi po mojim pravilima, no vidjecemo vec u utorak kako i koliko su se spremili
Pyro is not a crime !

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 jul 2015, 22:38

Sabinho je napisao/la:
Ljiljan86 je napisao/la:Najgore od sveg ovaj jadnik iz Levskog kad se nadje u 100% sansi toliko je slucajno da se sam prepadne i usere...

Stvarno ima sta vidjet ovdje Dzeno, nece spavat dobro veceras
:?
liljan kao nesto sluti ko bi mogao biti guza da ih rijesi,da vas pitam posto nisam zadnjih dana bio aktivan do kada se moze prijaviti spisak za lp i dali je prijavljen mozel se dodavati mozda ikande ili delac :zviz:
Samo Sarajevo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jul 2015, 22:38

Davno rekoh i evo da ponovim. Prolazak nije imperativ i sto prije shvatimo manje cemo biti razocarani. Ja jedino od ove godine sto ocekujem je da osvojimo ligu uvjerljivo, muski, bez patnje do zadnjeg kola. To ako se ne desi me moze razocarati, a ispadanje od Lecha mi nije nikakav sok nit ce me pogoditi puno . Samo nadam se da ovi sto su govorili "rasuuuut cemo Lecha, etoo citirajte me" sad dobro gledaju i da ne edituju one postove jer cu ih citirati ako nas Lech raspe na komade.
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 jul 2015, 22:41

@kanarinac Ikande ne moze, nema papira, Delac moze u ponedjeljak
Pyro is not a crime !

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 10 jul 2015, 22:41

Na FB stranici Leha od kako je bilo izvlacenje parova ni jedan jedini tekst niti komentar za Sarajevo, idu oni korak po korak, pripreme, prijateljske, ta njihova desavana, pa sad super kup.

Da nas negdje spemnu ili neko od tih poljaka u komentarima, nista. :cry:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, ristagrad, Rule_hz i 63 gosta.