AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma sumnjam da će ići, on je sam potvrdio hiljadu puta da ne želi nigdje, a i Mihajlović je potvrdio da računa na njega. Pa prije da će se riješiti Meneza i Ćerćija nego Šaravija
PSG want €5.5m in order to sell Ibrahimovic, according to GdS.
PSG want €5.5m in order to sell Ibrahimovic, according to GdS.
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
WAAAAAAAAAAAA
Only a few details are missing in the transfer of El Shaarawy to Monaco. [Sky]
El Shaarawy has agreed personal terms with Monaco. [Sky]

Ne znam vala sta da ti kazem, ni ja ne mogu povjerovati, al' previse mi djeluju ozbiljno ove price.
I dalje se nadam da je ovo ustvari za Meneza, a ne Saravija.

I dalje se nadam da je ovo ustvari za Meneza, a ne Saravija.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kako bi to retardiran potez bio. Jedino ako znaju nešto što mi ne znamo.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Čuj Monako... Može li on reći, ćune ja tamo? A ako se već dogovorio znači da prihvata njihove uslove odnosno pare da zamijeni Milan sa Monakom.Principe je napisao/la:WAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa jest se dogovorio, al' sta ce, vidi da ovdje nema mjesta pa daj sta das, vec neko vrijeme mi se cini kao da zeli otici jer ovdje samo gubi vrijeme.
A ni nije mu lose tamo, Monaco stanca ove talente k'o na traci i prodaje ih, sto znaci da znaju kako s njima tako da mu ovo nije los potez, treba mu promjena sredine da ozivi karijeru. Ovdje samo stagnira, sto zbog samog Milana koji nikad gori nije bio sto zbog same lige u kojoj ne uspjevaju ovi krilni napadaci, a ima potencijala za mnogo vise.
Kako god, sretno mu bilo, bio je fin momak koji je uvijek davao sve od sebe za Milan i necu mu nikad zaboravit onu sezonu kada nas je kao tinejdzer sam iznio na plecima iz go.vana.

A ni nije mu lose tamo, Monaco stanca ove talente k'o na traci i prodaje ih, sto znaci da znaju kako s njima tako da mu ovo nije los potez, treba mu promjena sredine da ozivi karijeru. Ovdje samo stagnira, sto zbog samog Milana koji nikad gori nije bio sto zbog same lige u kojoj ne uspjevaju ovi krilni napadaci, a ima potencijala za mnogo vise.
Kako god, sretno mu bilo, bio je fin momak koji je uvijek davao sve od sebe za Milan i necu mu nikad zaboravit onu sezonu kada nas je kao tinejdzer sam iznio na plecima iz go.vana.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Saravi jos nije opravdao svoj talenat, izuzev one polusezone do povrede i dolaska Balotelija. Sve ostalo je bilo cekanje kad ce proraditi i hoce li se povrijediti nakon par utakmica. I kao takvog bih ga volio gledati u Milanu i narednih nekoliko sezona.
Ali kako god pogledas, ne uklapa se u Mihajlovicevu postavu na terenu sa 2 napadaca, jer ocito ne zeli SeS-a drzati kao tog 2. napadaca, nego se pravi prostor za Ibru.
I dok za Saravija mozemo uzeti pare, Cercija ili Hondu niko nece, a ja bih ih se odrekao istog treba, bez odstete ako treba. Ako dodje Ibra i ode Saravi, nekim slucajem, Menez se nikako ne uklapa ovdje, ne vidim ga u timu pored Bacce, Adriana i Ibre(?), osim da se on bori sa Bonaventurom za tu poziciju AMF, a cisto sumnjam pored Susa/Honde.
A navodno i Gabriela zele Napoli i Fiorentina. Samo i njega prodajmo, uz Mastoura, i zayebi vise i usranu Upravu i cijeli klub bez ikakve vizije za buducnost.
Mastour danas bio sasvim solidan, ali ga se forsiralo na mjestu 2. napadaca, a vidi se da je daleko opasniji na ofanzivnom veznom i krilu. I sam se izvlacio vani, a kada uzme loptu njegova tehnika je dolazila do izrazaja, voli proigravati suigrace, jos samo malo fizicki da ojaca i to je to.
Jel ono lijevo na beku igrao Kalabria? Imao je par finis centarsuteva, daleko bolje od de Silja ili Abatea, npr.
PS. Sto Modica nije bilo danas? Izgleda da taj momak nikako ne napreduje kao igrac.

I dok za Saravija mozemo uzeti pare, Cercija ili Hondu niko nece, a ja bih ih se odrekao istog treba, bez odstete ako treba. Ako dodje Ibra i ode Saravi, nekim slucajem, Menez se nikako ne uklapa ovdje, ne vidim ga u timu pored Bacce, Adriana i Ibre(?), osim da se on bori sa Bonaventurom za tu poziciju AMF, a cisto sumnjam pored Susa/Honde.
A navodno i Gabriela zele Napoli i Fiorentina. Samo i njega prodajmo, uz Mastoura, i zayebi vise i usranu Upravu i cijeli klub bez ikakve vizije za buducnost.
Mastour danas bio sasvim solidan, ali ga se forsiralo na mjestu 2. napadaca, a vidi se da je daleko opasniji na ofanzivnom veznom i krilu. I sam se izvlacio vani, a kada uzme loptu njegova tehnika je dolazila do izrazaja, voli proigravati suigrace, jos samo malo fizicki da ojaca i to je to.
Jel ono lijevo na beku igrao Kalabria? Imao je par finis centarsuteva, daleko bolje od de Silja ili Abatea, npr.
PS. Sto Modica nije bilo danas? Izgleda da taj momak nikako ne napreduje kao igrac.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Modić je otišao na posudbu u Serie B
Znam da je neki dan pisalo kako bi mogao otici na posudbu, ali nisam nigdje vidio zvanicno u koji tim je otisao. Na TM se jos vodi kao clan Primavere, zato me i zbunilo danas sto nije bio u kombinaciji.
- muha milanez
- Kontakt:
A neee njeg prodavat
pa zar nije rakao Miha da na njeg ozbiljno racuna i da ce ga probat na amf? Bas mi zao i tesko mi pada ovaj potez, al nek je njemu sretno u novom klubu. Al opet nadam se da nece bit od ovog nista, nek idu i Cerci i Honda i Menez zajedno ako treba samo nek Saravi ostane. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
I ja se jos uvijek nadam da Menez ide u Monako, a ne on.
Al' ajde, prezivio se odlazak i vecih od njega, pa cu tako i njegov, ali nevjerovatno koliko se covjek veze za neke igrace da te dovedu skoro do suza. Hvala i sretno u novom klubu, razumijem odluku.

Al' ajde, prezivio se odlazak i vecih od njega, pa cu tako i njegov, ali nevjerovatno koliko se covjek veze za neke igrace da te dovedu skoro do suza. Hvala i sretno u novom klubu, razumijem odluku.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Izgleda kao da se Saraf prodaje kako bi se oslobodilo mjesto za Ibru. Realno Saraf nema nema mjesta u timu sa ovakvim napadom i mozda je bolje za njega da ode u klub gdje ce vise igrati. Stoji sve da nikad nije ispunio potencijal osim te polusezone ali je vanserijski talenat i kao takav se ne prodaje.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Riješavaju se mladog i kvalitetnog talijana da bi doveli djeda Ibru
Nije im Adriano trebao, uz Baccu je SeS mogao da igra bez problema.
Žalosno je šta nam rade od kluba. I ako dođe ovaj Romagnoli mislim da odbrana neće biti ništa bolja jer će uz njega da igra neko od preostalih panjeva. Astori ide u Napoli umjesto da smo ga vratili i napravili odličan stoperski tandem. Nabijem ih nesposobne.

Nije im Adriano trebao, uz Baccu je SeS mogao da igra bez problema.
Žalosno je šta nam rade od kluba. I ako dođe ovaj Romagnoli mislim da odbrana neće biti ništa bolja jer će uz njega da igra neko od preostalih panjeva. Astori ide u Napoli umjesto da smo ga vratili i napravili odličan stoperski tandem. Nabijem ih nesposobne.
Forza Milan!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Gazzetta: El Shaarawy to Monaco done. Milan to earn 16m from the sale. Player to sign 5-year deal worth €3m annually.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
živ i zdrav bio, jesi l' ti gledao Astorija prošle sezone? Napoliju trebaju pojačanja u odbrani, Astori to sigurno nijeMaestro21 je napisao/la: Astori ide u Napoli umjesto da smo ga vratili i napravili odličan stoperski tandem. Nabijem ih nesposobne.
Romagnoli će bit' odličan igrač, njemu pridružite još nekog kvalitetnog stopera, para imate i to će biti ok
a što se tiče El Shaarawyja, njemu je i najbolje da ide u novi klub, čak štaviše, novu ligu, da vrati karijeru na pravi kolosijek, da proba dosegnut' visine koje su mu predviđane

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 11 jul 2015, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
Neka, lijepi Miha. I dalje ostajem pri obecanju da cu se radovati svakom porazu dok je on na klupi, a sada jos vise. SeSa prodati za pisljivih 16mil, toliko o viziji i buducnosti kluba. Nasa buducnost je Bonaventura, Honda, Cerci, samo cekam da i Nianga prodaju, kao sto su Aubamejanga, ili kao sto nisu prepoznali kvalitet Eriksena, a jesu Matrija.
Toliko sam branio Galianija i Berlu, smradovi jedni, nikad vise ne prismrdili Milanu daBogda.
Toliko sam branio Galianija i Berlu, smradovi jedni, nikad vise ne prismrdili Milanu daBogda.
Prodaju perspektivu da bi napravili mjesta liku koji je pred kraj karijere, genijalno.IlPrincipino je napisao/la:Gazzetta: El Shaarawy to Monaco done. Milan to earn 16m from the sale. Player to sign 5-year deal worth €3m annually.![]()
![]()

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
SES je igrač kojeg će povrede uništiti... Ili su ga već uništile. Ne znam koliko je pametno čekati 3 godine da lik sastavi 2-3 utakmice u nizu.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Prodati Šarafa za bijednih 16M je žalosno. Istina je da u Milanu vjerovatno ne bi dosegao visine koje može, da su ga povrede mučile, ali te pare su ništa. Da je Marotta bio pametan pa vam ponudio i više, mada Milan nikada ne bi pristao nama da ga proda. Kako god, zarad njega je promjena sredine najbolja stvar, ali ne za tu cijenu, a tamo neki Bertolacci košta 20M. 

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 11 jul 2015, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.