FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nek ste gledali Lech, i nek ste shvatili da ih necemo prekucati
Nase se zna, svi na stadion, bar 18 000 ljudi, i sta dragi Bog da...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sva tri gola su plod legijine odbrane prva dva pogotovo. Mi moramo odigrat sto je bolje moguce u defanzivi. Samo da nam se ne desi neki pacerski gol ko sto su oni dali danas prvi gol legiji.
I samo ultra Sarajevoooo

I samo ultra Sarajevoooo

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma ko plitak potok moj burazerubelosevic28 je napisao/la:Nek ste gledali Lech, i nek ste shvatili da ih necemo prekucatiNase se zna, svi na stadion, bar 18 000 ljudi, i sta dragi Bog da...

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ima li negdje snimak cijele utakmice, ja ne mogu da nadjem?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Hehehehe vicevi o poljacima, al ja mislim da cemo biti veselija publika u utorak navece 

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja se nadam da cemo ih na trpati i da dzeno nece govoriti dosta, dosta.
I da ispadnemo, da nas uzmu u obje tekme nije smak svijeta jer mi idemo uzlaznom putanjom i za ono cemu tezimo treba vremena.
Al to ne znaci da se trebamo predati. Meni jednostavno nije u krvi, tako da cu i dalje ostati nerealan(po nekima) i sanjati rezultat iz potpisa.
@QUARESMA 18<<< e to,a sa istoka umjesto juris bice povlacenje
A da se sada malo nasalim.
Sta Poljaci rade kada prema njima ide Benko... legnu i prave se mrtvi
Sta Poljaci rade kad ih Dulja prođe, glume Boatenga
Al to ne znaci da se trebamo predati. Meni jednostavno nije u krvi, tako da cu i dalje ostati nerealan(po nekima) i sanjati rezultat iz potpisa.
@QUARESMA 18<<< e to,a sa istoka umjesto juris bice povlacenje
A da se sada malo nasalim.
Sta Poljaci rade kada prema njima ide Benko... legnu i prave se mrtvi

Sta Poljaci rade kad ih Dulja prođe, glume Boatenga
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Pa dobro ko je bio realan zna da je krupan zalogaj pred nama, ali cemu panika?
Po meni ako vratimo Delaca potencijalnog rep. golmana, sa svim sadasnjim i bivsim reprezentativcima koji igraju kod nas te nadopunjeni sa vjerovatno najjacim BiH talentima Radovcem, Duljevicem, Hebibovicem neizgledamo ni mi bas naivno. Mozda budemo nagazna mina. Leh je ekipa kvalitete Atromitosa doduse sa dosta jacim navijacima, ali mislim da smo i mi barem 30 posto jaci ako pogledamo ekipu koja je igrala prosle sezone u Evropi. S toga samo jako pa ako nas nadigraju znamo da smo probali.
Na nama je da im damo podrsku da lete.
Po meni ako vratimo Delaca potencijalnog rep. golmana, sa svim sadasnjim i bivsim reprezentativcima koji igraju kod nas te nadopunjeni sa vjerovatno najjacim BiH talentima Radovcem, Duljevicem, Hebibovicem neizgledamo ni mi bas naivno. Mozda budemo nagazna mina. Leh je ekipa kvalitete Atromitosa doduse sa dosta jacim navijacima, ali mislim da smo i mi barem 30 posto jaci ako pogledamo ekipu koja je igrala prosle sezone u Evropi. S toga samo jako pa ako nas nadigraju znamo da smo probali.

Numquam Desistemus!
Jaci je Lech od Atromitosa, ne toliko puno, ali dovoljno jaci da nam mogu napravit dosta vise problema nego Grci, jos kad dodas cinjenicu da nam njihov stil igre nikako ne odgovara, ostaje nam da se nadamo da necemo primiti gol kuci, a pritom da nekako zavucemo jedan, pa u Poznanu odigrat muski.Ex1t je napisao/la:Pa dobro ko je bio realan zna da je krupan zalogaj pred nama, ali cemu panika?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Jaci su od grka al su slabi od borusije.
Ako Delac dode i milos i barbaric budu za jednu stepenicu bolji od tatka i dupovca, mogli bi mi izvuc remi nadam se 0:0.
Krila im se moraju zaustavljat na njihovoj polovici(najace im je to oruzije), sutevi van 16 se nesmiju dozvoljavat ako se desi mora se ici u blok. Stojcev nesmije imati vise 2 dodira sa loptom.
Odbrana im je losa i tu vidim sansu da bi mi mogli njima zaprijetit. Posto da se nadigravamo sanjima to nemozemo jer su brzi i bolji u kondici za 50 puta.
Steta sto crna dugmetara nece moci igrat.
Sta ste se braco usrali bice 1:1 i 1:2 (dovoljno za 3 predkolo amin)
Ako Delac dode i milos i barbaric budu za jednu stepenicu bolji od tatka i dupovca, mogli bi mi izvuc remi nadam se 0:0.
Krila im se moraju zaustavljat na njihovoj polovici(najace im je to oruzije), sutevi van 16 se nesmiju dozvoljavat ako se desi mora se ici u blok. Stojcev nesmije imati vise 2 dodira sa loptom.
Odbrana im je losa i tu vidim sansu da bi mi mogli njima zaprijetit. Posto da se nadigravamo sanjima to nemozemo jer su brzi i bolji u kondici za 50 puta.
Steta sto crna dugmetara nece moci igrat.
Sta ste se braco usrali bice 1:1 i 1:2 (dovoljno za 3 predkolo amin)
Re: Odg: FK Sarajevo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
11.07.1995!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
11.07.1995- 11.07.2015 ! Oprostiti ne mozemo, zaboravit necemo nikad ! Never forget Srebrenica ! 

04.10.2009 !!
Gradjanska duznost obavljena 

Do 16h rade danasjoker90 je napisao/la:Rade li sutra prostorije kluba zbog dana zalosti?
Bio vec, obavio sve potrebno..Zip je napisao/la:Do 16h rade danasjoker90 je napisao/la:Rade li sutra prostorije kluba zbog dana zalosti?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
i ja sam sve obavio jutros
-
- Kontakt:
11.07.1995 - Da se ne zaboravi, da se ne ponovi!
NEVER FORGET SREBRENICA.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, rimljanin90, Zagor i 28 gostiju.