FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Aaaajmo malo biti pozitivni...
Dobro je ovo, igraju se jake utakmice, ekipa sigurno ima dobre kondicione pripreme. Do početka sezone još poneko novo ime i ovogodišnji cirkus zvan Premijer liga može da počne. Kad' se završe pripremne u Sloveniji, jednu laganu utakmicu u Mramoru trebaju odigrat', pocijepat' ove drugoligaše 6:0, nabit' samopouzdanje i spremni smo. 
Samo da napisem da oni koji komentiraju prijateljske utakmice u nekom negativnom kontekstu su najobicniji fudbalski diletanti koji se postavljaju iznad struke, ljudi koji se profesionalno bave tim poslom.......
P.S. Pripremne utakmice (nisu prijateljske) sluze trenerima da isprobaju razne varijante i postavke.....rezultati tih utakmica su sasvim u drugom planu i na njima trener vidi dobre i lose stvari...naravno u daljem trenaznom postupku te lose stvari se pokusavaju ispraviti.
P.S. Pripremne utakmice (nisu prijateljske) sluze trenerima da isprobaju razne varijante i postavke.....rezultati tih utakmica su sasvim u drugom planu i na njima trener vidi dobre i lose stvari...naravno u daljem trenaznom postupku te lose stvari se pokusavaju ispraviti.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
ove pare za pirica iskoristit i za dovođenje stevanovica i desnog beka 
- Omerbavarac
- Kontakt:
A 500.000 koje treba uplatiti da bi se uopste pristupilo igranju u Premijer ligi macku o rep ili ce Azmir iz svog fonda platiti?dzekooooTz je napisao/la:ove pare za pirica iskoristit i za dovođenje stevanovica i desnog beka
Imamo jaku ekipu koja se uigrava vec jedan odredjeni period i ako do sada nije doslo jos neko ime ne znam ima li uopste potrebe da dolazi osim alo nije u nekoj odlicnoj formi.
Prijateljske utakmice su vazda bile predodredjene za razlicite varijacije i isprobavanje sto vise igraca dok je rezultat ostavljen po strani jer valjda je u cilju da se vidi ko koliko moze i na koliko pozicija je u stanju odigrati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pazi,nije nama hajmo rec nekih 500 do 1000 ljudi problem svarit Vasas...mi smo tu bili i protiv branitelja iz rodoca...problem je sto ce sutra potencijalni kupac sezonske u avazu procitat ovaj rezultat a najavljivalo se svasta nesto...ko da ne znate mentalitet prosjecnog Bosanca...posjeta nam je uz raspored prvenstva izuzetno bitna stvar...pogotovo oko price o sezonskim i ovom povecanju cijene karata...i otkud sad da je Skahic igrao danas...zar to nije zavrsena prica
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:Pazi,nije nama hajmo rec nekih 500 do 1000 ljudi problem svarit Vasas...mi smo tu bili i protiv branitelja iz rodoca...problem je sto ce sutra potencijalni kupac sezonske u avazu procitat ovaj rezultat a najavljivalo se svasta nesto...ko da ne znate mentalitet prosjecnog Bosanca...posjeta nam je uz raspored prvenstva izuzetno bitna stvar...pogotovo oko price o sezonskim i ovom povecanju cijene karata...i otkud sad da je Skahic igrao danas...zar to nije zavrsena prica
omerbaravac
ja cuo uplaceno davno....cuo samo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
pa ostat ce ti 250.000 taman za stevanovica i desnog bekaOmerbavarac je napisao/la:A 500.000 koje treba uplatiti da bi se uopste pristupilo igranju u Premijer ligi macku o rep ili ce Azmir iz svog fonda platiti?dzekooooTz je napisao/la:ove pare za pirica iskoristit i za dovođenje stevanovica i desnog beka![]()
Imamo jaku ekipu koja se uigrava vec jedan odredjeni period i ako do sada nije doslo jos neko ime ne znam ima li uopste potrebe da dolazi osim alo nije u nekoj odlicnoj formi.
Prijateljske utakmice su vazda bile predodredjene za razlicite varijacije i isprobavanje sto vise igraca dok je rezultat ostavljen po strani jer valjda je u cilju da se vidi ko koliko moze i na koliko pozicija je u stanju odigrati.
U nekom clanku za Borac prije par dana je pisalo koliko trebaju uplatiti prije pocetka sezone, navedeni su i ostali klubovi koji su duzni platiti neki dug da igraju, izmedju ostalog pise da je Sloboda svoje obaveze izmirila. To bi valjda trebao biti taj dug od 500k.solinas je napisao/la:staragarda je napisao/la:Pazi,nije nama hajmo rec nekih 500 do 1000 ljudi problem svarit Vasas...mi smo tu bili i protiv branitelja iz rodoca...problem je sto ce sutra potencijalni kupac sezonske u avazu procitat ovaj rezultat a najavljivalo se svasta nesto...ko da ne znate mentalitet prosjecnog Bosanca...posjeta nam je uz raspored prvenstva izuzetno bitna stvar...pogotovo oko price o sezonskim i ovom povecanju cijene karata...i otkud sad da je Skahic igrao danas...zar to nije zavrsena pricaimas moj post malo gore vrati se samo
omerbaravac
Nad tobom sunce najljepše sja
Druze, boli racku Azmira za posjetu.......njemu je bitnije da nema problema na utakmici...bacanja baklji i raznih hepeninga.staragarda je napisao/la:Pazi,nije nama hajmo rec nekih 500 do 1000 ljudi problem svarit Vasas...mi smo tu bili i protiv branitelja iz rodoca...problem je sto ce sutra potencijalni kupac sezonske u avazu procitat ovaj rezultat a najavljivalo se svasta nesto...ko da ne znate mentalitet prosjecnog Bosanca...posjeta nam je uz raspored prvenstva izuzetno bitna stvar...pogotovo oko price o sezonskim i ovom povecanju cijene karata...i otkud sad da je Skahic igrao danas...zar to nije zavrsena prica
necitam bosansku stampu.nije da necu,nemam.avaz ne konzumiram.pinoglavi je napisao/la:U nekom clanku za Borac prije par dana je pisalo koliko trebaju uplatiti prije pocetka sezone, navedeni su i ostali klubovi koji su duzni platiti neki dug da igraju, izmedju ostalog pise da je Sloboda svoje obaveze izmirila. To bi valjda trebao biti taj dug od 500k.solinas je napisao/la:staragarda je napisao/la:Pazi,nije nama hajmo rec nekih 500 do 1000 ljudi problem svarit Vasas...mi smo tu bili i protiv branitelja iz rodoca...problem je sto ce sutra potencijalni kupac sezonske u avazu procitat ovaj rezultat a najavljivalo se svasta nesto...ko da ne znate mentalitet prosjecnog Bosanca...posjeta nam je uz raspored prvenstva izuzetno bitna stvar...pogotovo oko price o sezonskim i ovom povecanju cijene karata...i otkud sad da je Skahic igrao danas...zar to nije zavrsena pricaimas moj post malo gore vrati se samo
omerbaravac
ima mozda 7 dana pisao sam o ovome,ko ce traziti post sad..
ali hvala na informaciji
Ako bude ovako, mijenjam avatar po tvojoj zelji i placam pice na svakoj utakmici koju budes isao.solinas je napisao/la:
pirija je haman bivsi..ceka se uplata
350 000 eurica
plus 20-tak posto od sledeceg transfera..postotak 1,2 gore dole,vidicemo
cijeli transfer ide slobodi
husara ima postotak od piriceve plate
PS. Nemoj sad reci da buraza castim kad ti ne budes ovdje.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
prvo znao sam i ranije da je forum pun debila koji Tusanj posjete jednom u par mjeseci tako da sam mogao ocekivati ovakve komentare nakon yebene prijateljske utakmice
pa idioti ja se nadam da cemo svaku pripremnu izgubiti jer cemo puno bolje uci u prvenstvo, kakve crne prijateljske bodovi pocinju od 25-og
a drugo ne serite o Skahicu kad jos nista nije gotovo 10 stranica se ispisalo a momak igra za nas
samo lagano i kupite sezonsku 
Sloboda Tuzla
Ne znam jel ovo Vasasu generalka pred ligu, pošto im počinje za 7 dana. Isto možemo očekivati i od Anžija i oni počinju za 6-7 dana.
Bezze se pojedinci brigaju
Bezze se pojedinci brigaju
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel ima ova sa Kubanom u nedelju...bila bi to jos jedna super jaka utakmica i provjera sa ruskim superligasem
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Taj dug od 500.000 nije jedini koji muci predsjednika i cijelu upravu.dzekooooTz je napisao/la:pa ostat ce ti 250.000 taman za stevanovica i desnog bekaOmerbavarac je napisao/la:A 500.000 koje treba uplatiti da bi se uopste pristupilo igranju u Premijer ligi macku o rep ili ce Azmir iz svog fonda platiti?dzekooooTz je napisao/la:ove pare za pirica iskoristit i za dovođenje stevanovica i desnog beka![]()
Prijateljske utakmice su vazda bile predodredjene za razlicite varijacije i isprobavanje sto vise igraca dok je rezultat ostavljen po strani jer valjda je u cilju da se vidi ko koliko moze i na koliko pozicija je u stanju odigrati.![]()
Treba rijesiti i onaj dug od 4 miliona koji ce nam u buducnosti predstavljati veliki problem u slucaju da na vrijeme isti ne saniramo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Taj dug od 4 mil je valjda opstina preuzela na sebe narednih par godina ili se varam?
Ja neki dan pitam ima li negdje objavljeno sluzbeno od neke arbitrazne komislije, novina... niko nista sve nagadjanjafukaratz je napisao/la:prvo znao sam i ranije da je forum pun debila koji Tusanj posjete jednom u par mjeseci tako da sam mogao ocekivati ovakve komentare nakon yebene prijateljske utakmicepa idioti ja se nadam da cemo svaku pripremnu izgubiti jer cemo puno bolje uci u prvenstvo, kakve crne prijateljske bodovi pocinju od 25-og
a drugo ne serite o Skahicu kad jos nista nije gotovo 10 stranica se ispisalo a momak igra za nas
samo lagano i kupite sezonsku
Na svu srecu imamo ovdje i pravnike, ekonomiste, astronaute, nuklearne fizicare sta god te zanima upitas
samo Sloboda
najsmjensiji forum definitivno , zakukaste pravo na citave dvije stranice ... IZGUBISMO PRIJATELJSKU . I " dje " nestade ono SAMO BAHATO ???
Ja ne znam samo sta bi se desilo da nas kojim slucajem Rudar iz Prijedora iznenadi u drugom kolu na Tusnju nedaj boze .... ??? A mi forumasi BAHATO usli u sezonu , sa SPAHICEM , SALIHOVICEM , IBRICICEM , STEVANOVICEM .
Ne pisem ovo na nekoga isrovociram , nego jednostavno pozivam na STRPLJENJE , oprez , pokusavam objasniti da nismo puno dominantniji od npr jednog Radnika iz Bijeljine , mozda nismo NIKAKO dominanniji od njih .
Ja se i dalje nadam da cemo mi biti HIT prvenstva , da cemo ove "neafirmisane" igrace koje smoveli ...AFIRMISATI i da ce njihov talenat bas na Tusnju doci do izrazaja .
Meni se ova nasa ekipa jako svidja , prezadovoljan sam , ali da su moguce oscilacije u igri moguce su ... i ja sam se vec psihicki spremio na njih , spremite se i vi .
Ja ne znam samo sta bi se desilo da nas kojim slucajem Rudar iz Prijedora iznenadi u drugom kolu na Tusnju nedaj boze .... ??? A mi forumasi BAHATO usli u sezonu , sa SPAHICEM , SALIHOVICEM , IBRICICEM , STEVANOVICEM .
Ne pisem ovo na nekoga isrovociram , nego jednostavno pozivam na STRPLJENJE , oprez , pokusavam objasniti da nismo puno dominantniji od npr jednog Radnika iz Bijeljine , mozda nismo NIKAKO dominanniji od njih .
Ja se i dalje nadam da cemo mi biti HIT prvenstva , da cemo ove "neafirmisane" igrace koje smoveli ...AFIRMISATI i da ce njihov talenat bas na Tusnju doci do izrazaja .
Meni se ova nasa ekipa jako svidja , prezadovoljan sam , ali da su moguce oscilacije u igri moguce su ... i ja sam se vec psihicki spremio na njih , spremite se i vi .
DA SE NIKADA NE ZABORAVI:::NIKADA HALALITI-NIKADA ZABORAVITI

- TzBulevar87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.