FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Nebitno je sve kad je Real, otjerali su prvo Raula iz cista mira, pa su onda zvizdali Casilliasu ali eto nije to kako sve izgleda samo oni znaju za istinu...i sta ovaj prica gluposti da smo otjerali Schweinsteigera, covjek je sam trazio ovaj transfer i to je to, nevjerovatno kako covjek izmisli svoju pricu a pojma nema sta i kako 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Danke Basti, das du bei uns bist,
Danke Basti, das du bei uns spielst,
du bist München, du bist der FCB,
Schweinsteiger Fussballgott, ole ole...
[youtube][/youtube]
Mislim da je ovo slika kad je rekao da ce potpisati novi ugovor sa Bayernom, ako se ne varam bilo je protiv St. Paulia

HVALA TI ZA SVE!
Danke Basti, das du bei uns spielst,
du bist München, du bist der FCB,
Schweinsteiger Fussballgott, ole ole...

[youtube][/youtube]
Mislim da je ovo slika kad je rekao da ce potpisati novi ugovor sa Bayernom, ako se ne varam bilo je protiv St. Paulia

HVALA TI ZA SVE!
BackSpace United
BackSpace United
Ja nesh i dalje sumnjam u ovo sve...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
Na twitteru se pojavila novost da je ManU ponudio i 60miliona FUNTI za Mullera...
Hoce nam na kraju citavu ekipu kupit?
Hehehe
Hehehe
Stern des Südens
- Nerminovic
- Kontakt:
600 miliona funti i mozemo pricati 

BackSpace United
BackSpace United
Izvor?proFCB je napisao/la:Na twitteru se pojavila novost da je ManU ponudio i 60miliona FUNTI za Mullera...
Hehehe
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Re: RE: Re: FC Bayern München
http://postimg.org/image/68yxjkaeh/Rooney88 je napisao/la:Izvor?proFCB je napisao/la:Na twitteru se pojavila novost da je ManU ponudio i 60miliona FUNTI za Mullera...
Hehehe
Stern des Südens
Rjesavaju se igrači poput Kroosa i Schweinija da bi nam u sredini mogli igrati Lahm i Alonso.
Uprava cini sve kako bi Pep potpisao novi ugovor, on postaje vazniji od tradicije i identiteta Bayerna.

Uprava cini sve kako bi Pep potpisao novi ugovor, on postaje vazniji od tradicije i identiteta Bayerna.
thulkazal je napisao/la:Doveli matorog Xabi Alonsa da bi se zadovoljili fetiši katalonskog uhljupa a prodali igrača koji vremenski može dati mnogo više i koji je drugi kapiten u klubu![]()
![]()

thulkazal je napisao/la:Živim za dan kada će ovaj španjolsko-katalonski go*nar otjerati iz kluba i ovi idioti u upravi tipa KHR i Dressen dobiti par šamara od Ulija !

- schweinsteiger
- Kontakt:
Bas mi je drago sto vidim kod tebe Ramosovu sliku kao avatar.Kao da je prosle godine bio Alonso,pa je presao kod nasClutch je napisao/la:
Veliki klubovi paze na svoje legende. Kako ko doduše.

Mijesas legende i igrace koji su igrali dobro.Zidan nije legenda Juventusa,legende Juventusa su Buffon,del Piero,Conte,a Milana Baresi,Costacurta,Maldini...igraci koji imaju DNK tog kluba u sebi.muamerc je napisao/la:Zašto bi se posrao? Zidan je ostao legenda Juventusa, Pirlo legenda Milana, Ronaldo UTD-a... zašto ne bi i Švajni? Mislim meni je već legenda pa makar prešao u Dortmund ili ko je već rival.schweinsteiger je napisao/la:Kad bi presao u Arsenal,City,PSG,neki americki klub,mozda bih nekako i prevario,ali u jbno jedinstvo?
Za mene,tim potezom ce se posrati na sve sto je uradio u Bayernu,ama bas sve.
Schweinsteiger ocigledno nema ono sto imaju Lahm ili Muller.
#miasanmia
Ne prelazi Schweinsteiger u klub unutar lige, ne prelazi u klub prema kojem se gaji neka mržnja (s ManU-om postoji samo veliko rivalstvo).schweinsteiger je napisao/la: Schweinsteiger ocigledno nema ono sto imaju Lahm ili Muller.
Uz to Schweini nije više imao podršku trenera, a čovjek ne želi biti rezerva i želi biti skroz spreman za EURO. Apsolutno mu se ništa nema zamjeriti. On ostaje legenda kluba. I Muller bi u njegovim godinama tako razmišljao. Da su drugačiji uslovi, Bastian bi u Bayernu završio karijeru.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Joshua Kimmich: "Finde es schade, dass der Schweinsteiger weg ist." Damit ist wohl alles klar #FCBPK #schweinsteiger
- Nerminovic
- Kontakt:
Laze!LvG je napisao/la:Joshua Kimmich: "Finde es schade, dass der Schweinsteiger weg ist." Damit ist wohl alles klar #FCBPK #schweinsteiger

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BackSpace United
BackSpace United
Forumasi znaju bolje nego uprava Bayerna koja upravo ima konferenciju na NTV i pricaju o njemu
Bayern i ManU su se dogovorili oko Bastiana ali nece izlaziti u javnost sa iznosima.
Bayern i ManU su se dogovorili oko Bastiana ali nece izlaziti u javnost sa iznosima.
Zadnja izmjena: Orton, dana/u 11 jul 2015, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
KHR potvrdio transfer Schweinia u United. Neka mu je sa srecom. Sto se mene tice nemam sta vise dodati!!!
Stern des Südens
Forumasi znaju ono sto kazu iz Bayerna.Orton je napisao/la:Forumasi znaju bolje nego uprava Bayerna koja upravo ima konferenciju na NTV i pricaju o njemu
Tipa da je oficijano

It's confirmed by Rummenigge!!! Bastian Schweinsteiger is Manchester United player!!!!! #mufc …
„Bastdian und ich hatten uns nach seinemn Urlaub verabredet, ein Gespräch zu führen. Dies hat gestern stattgefunden. Es war ein sehr seriöses und ausführliches Gesdpräch, in dem wir uns sehr ehrlich unterhalten haben. Er hat mir mitgeteilt, dass er sich in seinem Urlaub Gedanken geamcht hat. Er möchte zum Ende seiner Karreie noch etwas Neues machen. Er hat mir gebeten, seinem Wunsch zu entsprechen.“
Stern des Südens
- Nerminovic
- Kontakt:
@Clutch
SCHWEINSTEIGER JE SAM TRAZIO TRANSFER.
SCHWEINSTEIGER JE SAM TRAZIO TRANSFER.

Kalle: "Bastian told me he's come to the decision that he wants a new challenge towards the end of his career. Everything is agreed between Bayern and Manchester United."
He will get a farewell match in Munich when he hangs up his boots and possibly a job at the club.
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 11 jul 2015, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.